Castrol Edge 5w 30 Ll 4 Litre Motor Yağı Ü/t:2023

897 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.329 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.330,61 TL

Ürün Bilgileri

Castrol Edge 5w 30 Ll 4 Litre Motor Yağı Ü/t:2023

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜNGÖR OTO Satıcı Ünvanı: HALİT GÜNGÖR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4360210328
    Bu ürün GÜNGÖR OTO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Belirtilen tüm özellikler bilgilendirme amaçlı olup, farklı nitelikte özellikler olabilir.
  • Ürünü satın almadan evvel ürünü satan satıcı ile teyit etmenizi öneririz.
  • ÜRETİM TARİHİ 5.2023
  • RAF ÖMRÜ 5 YILDIR

Ürün Özellikleri

  • Litre 4 Litre
  • Viskozite 5W-30
  • Yakıt Dizel
Geri Bildirim Ver

Castrol Edge 5W 30 Ll 4 Litre Motor Yağı Ü/T:2022

Uzun araba seyahatleri, tatil yolculukları ya da iş gezileri için yıl boyunca sık sık uzun yola çıkılır. Seyahatlerin sorunsuz ve konforlu geçmesi son derece önemlidir. Bu yüzden aracınıza maksimum performansı sağlayacak ve bu sırada da konfordan ödün vermeyecek bir motor yağı gerekir. Motor yağı, motorun araç ile uyumlu çalışması için temel bir üründür. Castrol Edge 5W 30 Ll 4 litre motor yağı Ü/T:2022, aracınızın temel gereksinimidir. Parçalar arasında yağ tabakası oluşturarak sürtünmeyi engeller. Aracınızın sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlar. Motor içindeki parçaların temizlenmesine de yardımcı olur. Castrol Edge 5W-30 ll motor yağı sorunsuz bir araba yolculuğu geçirmenizi sağlar. Castrol Edge 5W-30 ll 4 Litre ile siz de rahat bir seyahat geçirebilirsiniz.

  • Sürtünme ve aşınma engelleme
  • Yüksek performans
  • Araçla uyumlu

Kaliteli Castrol Edge 5W 30 Ll 4 Litre Motor Yağı Ü/T:2022

Kaliteli Castrol Edge 5W 30 Ll 4 Litre Motor Yağı Ü/T:2022

Castrol Edge 5W 30 ll özellikleri ile aracınızın ihtiyacı olan tam performanslı bir motora kavuşmanızı sağlar. Ürün, 4 litrelik bidonlarda satılır. Yağ tipi tam sentetiktir. Ürün, benzinli ve dizel motorlarla uyumludur. SAE Sınıfı 5W-30 ve ACEA Sınıfı C3 şeklindedir. Castrol Edge 5W-30 ll 4 litre motor yağı, özel formülüyle motorunuzun ısısına göre akışmazlık değerini değiştirerek her hava koşuluna karşı olan ihtiyacı karşılar. Bu sayede aracınızın yakıt verimini artırır. Parçalar arasındaki sürtünmeyi en aza indirerek aşınmayı önler. Böylece motorunuzun ömrünü uzatır. Aynı zamanda parça temizliği yaparak araç sağlığına katkı sağlar. Yüksek kalitesi ve çeşitli özellikleri ile dikkat çeken Castrol Edge 5W 30 ll 4 litre motor yağı, performansıyla aracınızda güvenle kullanabileceğiniz bir üründür. Ürünü kullanarak aracınızın performansını artırabilir ve seyahatinizi konforlu hale getirebilirsiniz.

Cazip Castrol Edge 5W 30 Ll 4 Litre Motor Yağı Ü/T:2022

Cazip Castrol Edge 5W 30 Ll 4 Litre Motor Yağı Ü/T:2022

Castrol Edge 5W 30 ll 4 lt, kalitesi ve yüksek performansıyla aracınızın bakımı için vazgeçilmez bir üründür. Castrol Edge 5W-30 ll 4 lt motor yağı, müşteri konforunu ön planda tutularak aracınıza üst düzeyde performans sağlamayı amaçlar. Parçalar arasındaki sürtünmeyi en aza indirgeyerek aşınmayı azaltır. Böylece parçaların uzun ömürlü olmasına katkı sağlar. Isınmayı azaltarak seyahatiniz boyunca başınıza gelebilecek ısınma sorununu kökten çözer. Motor içi parçaları temizleyerek araç performansını üst düzeye çıkarır. Castrol Edge 5W 30 ll, motorunuzun parçalarının uzun ömürlü olmasını amaçlar. Ürünün tüm üretim aşamalarında araç sağlığının üst düzeyde olması ve bu sayede yüksek performanslı bir araca kavuşmanız amaçlanır. Benzersiz bir seyahat deneyimi için güvenebileceğiniz bir yağdır. Ürünü tereddütsüz kullanarak aracınızın performansına katkı sağlayabilirsiniz. Böylece sorunsuz araç kullanımını deneyimi yaşayabilirsiniz.

Castrol Edge 5W 30 Ll 4 Litre Motor Yağı Ü/T:2022 Fiyatı

Castrol Edge 5W 30 Ll 4 Litre Motor Yağı Ü/T:2022 Fiyatı

Castrol Edge 5W 30 ll 4 lt motor yağı, yüksek performansının yanı sıra cazip fiyatıyla da dikkat çeker. 4 litre olması birden fazla kez kullanıma olanak sağlar. Castrol Edge 5W-30 ll fiyat olarak avantajlı, kalite açısından da cazip bir üründür. Üstün kalitesiyle motorunuzun ihtiyacı olan bakımı ve performansı sağlamak üzere üretilir. Üretim aşamalarında araç sağlığı göz önünde bulundurulur. Ayrıca müşteri memnuniyeti de ön plandadır. Ürün, müşterilerin sorunsuz bir deneyime sahip olmasını ve araçların sağlıklı, uzun ömürlü hale gelmesini amaçlar. Aşınmayı azaltarak ısınmayı engelleyip parça ömrünü uzatır. Araç sağlığı için tercih edebileceğiniz kaliteli bir üründür. Siz de Castrol Edge 5W-30 ll 4l ürün yorumlarına bakarak müşteri deneyimlerin göz atabilirsiniz. Bu kaliteli ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.