Casnack Mürdüm Antrasit Havlulu Bornoz Seti 4lü

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: S/M
S/M
S/M-L/XL
L/XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Casnack Mürdüm Antrasit Havlulu Bornoz Seti 4lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Casnack Satıcı Ünvanı: CASNACK TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0203081405400001 Vergi Kimlik Numarası: 2030814054
    Bu ürün Casnack tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Set içeriği 4 parçadan oluşmaktadır. 2 adet Bornoz ve 2 adet Baş Havlusu olarak gönderim yapılmaktadır. Bornoz boyu 115 cm'dir. Havlu boyutu 50x90 cm'dir. %100 Pamuk ipliğinden üretilmiştir. Ürünlerimiz yumuşak dokuludur ve su emiciliği yüksektir. Yukarıda belirtilen beden seçimlerinden farklı bir seçiminiz olması durumunda ''Satıcıya Sor'' kısmından iletişime geçebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuk
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Mor
  • Desen Düz
Geri Bildirim Ver

Casnack Mürdüm Antrasit Havlulu Bornoz Seti 4'lü

Bornoz duştan sonra kullanılan bir banyo giysisidir. Casnack bornoz seti 4lü içerisinde iki tane bornoz ve iki tane baş havlusu bulunmaktadır. %100 pamuk ipliğinden üretilen bornoz seti mürdüm ve antrasit renklere sahiptir. Takım halinde satılan bu ürünü dilerseniz kendiniz için ya da sevdikleriniz için tercih edebilirsiniz. Çeyiz için de tercih edebilmek mümkündür.

 
  • %100 pamuk
  • İkişer adet bornoz ve baş havlusu
  • Düz renkli

Casnack Mürdüm Antrasit Bornoz Seti Özellikleri

Casnack Mürdüm Antrasit Bornoz Seti Özellikleri

Kadın ve erkek fark etmeksizin herkesin kullanabileceği Casnack bornoz seti iki kişinin kullanımı için idealdir. %100 pamuktan üretilmekte olan bu ürün suyu en iyi şekilde emer ve hemen kurulanmanızı sağlar. Yaz veya kış mevsimi önemli olmadan dilediğiniz zaman bornoz setini kullanabilirsiniz. Çeyiz için de tercih edebileceğiniz bornoz seti çiftlerin kullanımına uygundur. Bornoz takımının biri mor renk iken diğeri antrasittir. Kaliteli ve dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre memnuniyetle kullanabilirsiniz. Dilerseniz sevdikleriniz için hediye olarak da satın alabilirsiniz. Bornozların boyu 115 cm’dir ve baş havluları ise 50 x 90 cm olarak karşınıza çıkar. Önden bağlamalı bornoz duştan sonra kurulanmak için üretilmektedir. Duş sonrası kurulanmanızı sağlayan bornoz aynı zamanda üşümenizi de engeller. Böylelikle olası hastalıkların da önüne geçmiş olursunuz. Baş havlusu sayesinde ıslak saçlarınızı da hemen kurutabilirsiniz.

 

Casnack Mürdüm Antrasit Bornoz Seti Kullanımı

Casnack Mürdüm Antrasit Bornoz Seti Kullanımı

Bornoz banyodan sonra kullanılan bir çeşit banyo giysisidir. Uzun kollu yapısı ve vücudu sarmasından dolayı pek çok kişi tarafından tercih edilir. Böylelikle duştan sonra bornozu giyen kişi üşümez ve tamamen kurulanabilir. Casnack mürdüm antrasit havlulu bornoz seti tercih edebileceğiniz ideal bir banyo giysisidir. İçerisinde iki adet bornoz ve iki adet baş havlusu yer almaktadır. Dilerseniz eşiniz ve kendiniz için tercih edebileceğiniz bu ürünü sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz. Dört mevsim kullanıma uygun olan bornoz setinde yer alan bornoz ve baş havluları mürdüm ve antrasit olmak üzere iki farklı renge sahiptir. Yaz veya kış fark etmeden bu bornoz ve baş havlusunu tercih edebilirsiniz. En hızlı şekilde kurulanmanıza yardımcı olan Casnack havlulu bornoz seti 4lü %100 pamuk ipliğinden üretildiği için kaliteli ve dayanıklı bir yapıyla sizlere sunulmaktadır.

 

Casnack Mürdüm Antrasit Bornoz Seti Fiyatları ve Yorumları

Casnack Mürdüm Antrasit Bornoz Seti Fiyatları ve Yorumları

İki bornoz ve iki baş havlusu olmak üzere dört parçadan oluşan bornoz seti yumuşak dokuludur ve su emiciliği yüksektir. Duş sonrasında bornoz setini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Antrasit ve mürdüm renk seçeneği sunan bornoz seti %100 pamuktan üretilmektedir. Dilediğiniz her mevsimde bu bornoz setini kullanmayı tercih edebilirsiniz. 115 cm boya sahip olan bornoz kadın veya erkek fark etmeksizin herkesin kullanabileceği boydadır. Casnack havlulu bornoz seti 4lü yorumları ve değerlendirmeleri ürün hakkında diğer kullanıcıların görüşlerinin aldığı kısım olmaktadır. İsterseniz kullanıcıların ürün ile ilgili deneyimlerini inceleyebilir ve sonrasında karar verebilirsiniz. Casnack havlulu bornoz seti 4lü fiyat ve detayları ile birlikte sayfada yerini almaktadır. Ürün hakkında gereken bilgilere ulaştıktan sonra dilerseniz Trendyol’dan hemen sipariş edebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.