1
Hesap Makinesi kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Casio Mx-120b 12 Hane Masa Üstü Hesap Makinesi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
309,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Casio Mx-120b 12 Hane Masa Üstü Hesap Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENÇAY OFİS KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ŞENGÜL TOSUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8580452674
    Bu ürün GENÇAY OFİS KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MX-120B Çok sayıda farklı ihtiyaçları karşılamak için kullanımı kolay modellerden oluşan bir seri. Ekonomik Hesap Makineleri Mini Masa Türü 29 (Y) × 106,5 (G) × 147 (D) mm Ekstra Geniş Ekran Daha geniş ekran ile verileri okumak kolaylaşır. Çift yönlü güç kaynağı (Güneş Enerjisi + Pil) Işığın yeterli olduğu durumlarda güneş enerjisiyle, yeterli olmadığı durumlarda ise pil ile çalışır. Tuş aktarma Tuşlarla gerçekleştirilen işlemler arabellekte saklandığından yüksek hızda giriş sırasında bile hiçbir bilgi kaybolmaz. Plastik tuşlar Kolay kullanım için tasarlandı ve üretildi. Sağlam Metal Kapak Dayanıklı kaplaması sayesinde zorlu koşullara dayanır. Düzenli oran Düzenli oran hesaplamaları. Zam Toplama makinesinin tüm zam hesaplama özelliklerine ek olarak kolaylaştırılmış maliyet ve kar hesaplamaları.Ürün Kodu: CASIO MX-120BCasio MX-120B 12 Hane Masa Üstü Hesap Makinesi

Ürün Özellikleri

  • Tip Masaüstü
Geri Bildirim Ver

Casio 210096166 Mx-120b 12 Hane Masaüstü Hesap Makinesi

Casio MX-120B 12 haneli masa tipi hesap makinesi, sayısal hesaplamalarda hızlı ve hatasız sonuç almak için geliştirilmiştir. Mini masa türü olarak geliştirilen ürün 115 g ağırlığındadır. Bu değer sayesinde gün içerisinde rahatlıkla taşınabilir. Ürünün genişliği 106,5 mm, derinliği ise 147 mm'dir. Hesap makinesi siyah ve gri renklerde üretilir. Seçilen renk paleti sayesinde hemen her tarzdan kişinin kullanımına uygun bir tasarımı vardır. Ürün kullanıldığı ev ve iş yerinin dekorasyonuna da rahatlıkla uyum sağlar. Açıklamalı ve belirgin tuş takımı sayesinde Casio MX-120B hesap makinesi üzerinde işlemler yapmak oldukça kolaydır. İşlevsel niteliklerle donatılması ürünü her alanda tercih edilir kılan detaylardandır. Bu cihaz okul, iş yeri, ev başta olmak üzere ihtiyaç duyduğunuz her yerde kullanılabilir.

  • Bağımsız bellek
  • 12 basamak
  • Plastik tuşlar

Casio MX-120B 12 Hane Masa Üstü Hesap Makinesi Özellikleri

Casio MX-120B 12 Hane Masa Üstü Hesap Makinesi Özellikleri

Casio MX-120B 12 haneli masa tipi hesap makinesi birçok gelişmiş özellikle donatılmıştır. Cihaz temel sayısal hesaplamalar yapmak üzerine üretilir. Bu anlamda geniş kapsamlı ve karmaşık işlemler için de yeterli bir üründür. Hesap makinesinin 12 basamak özelliği yüksek değerlere varan işlemlerin sonuçlarını görmek için yeterlidir. Casio hesap makinesinde 3 basamaklı virgülle ayırma özelliği de bulunur. Cihazın bir diğer niteliği ise işlem değişimidir. Tuş aktarma ve shift tuşu da ürünün diğer işlevlerindendir. Casio hesap makinesinin geniş ekranı işlem sonuçlarını rahatlıkla görebilmenizi sağlar. Hesap makinesi üzerinde toplam 26 tuştan oluşan bir klavye bulunur. Tuş takımında plastik malzeme tercih edilir. Ayrıca bu klavye ergonomik yapısal özelliklere sahiptir. Hesap makinesi üzerinde rahat bir şekilde işlemler yapmak ve tuşları kullanmak mümkündür.

Casio MX-120B 12 Hane Hesap Makinesi Nerelerde Kullanılır?

Casio MX-120B 12 Hane Hesap Makinesi Nerelerde Kullanılır?

Casio MX-120B 12 haneli hesap makinesi masa üstü kullanıma uygun olarak üretilmiştir. Masabaşı çalışan kişiler için ve sayısal verilerin yoğun olduğu iş kolları bu cihazdan faydalanabilir. Muhasebe ve maliye Casio hesap makinesinin yoğun olarak kullanılabileceği iş kolları arasındadır. Sayısal ağırlıklı derslerin olduğu okullarda ve üniversite bölümlerinde de Casio MX120B hesap makinesinden yararlanılabilir. Masa tipi olarak dizayn edilen ürünün hafif yapısı cihazı dilediğiniz yere taşıyabilmenize yardımcı olur. Günlük hayattaki temel hesaplamalar için de Casio hesap makinesini tercih edebilirsiniz. Ürünün kolay anlaşılabilir klavyesi her yaştan insanın kolaylıkla kullanabilmesini sağlar. Cihaz ile işlem yapmak isteyen kişilerin temel düzey matematik bilgisine sahip olması başlangıç için yeterlidir. Bunun yanı sıra alanında uzmanlaşmış kişilerin kapsamlı matematiksel hesaplamalar yapabilmesine yönelik özellikleri de bulunur.

Casio MX-120B 12 Hane Masa Üstü Hesap Makinesi Kaliteli mi?

Casio MX-120B 12 Hane Masa Üstü Hesap Makinesi Kaliteli mi?

Casio MX-120B 12 haneli hesap makinesi oldukça dayanıklı materyallerden üretilmiştir. Bu sayede darbelere karşı da dirençlidir. Hesap makinesinin koruyucu kaplaması metal ve sert plastikten üretilmiştir. Bu kaplama ile cihazın içerisindeki teknik donanım dış etkilere karşı korunur. Hesap makinesinin nitelikli içeriği hatasız işlemler yapılmasını mümkün kılar. Ürünün klavyesinde kullanılan materyal de oldukça kalitelidir. Böylelikle kullanım kaynaklı silinme ve aşınmalar görülmez. Hesap makinesinin yüksek pil ömrü güneş enerjisi sayesinde daha da uzatılmıştır. Bu doğrultuda uzun yıllar pil gücü sorunu yaşamadan kullanım mümkün hâle getirilmiştir. Casio MX-120B 12 haneli masa tipi hesap makinesi yorumları incelendiğinde kullanıcıların ürün kalitesinden oldukça memnun kaldığı görülür. Bu hesap makinesini güvenli alışverişin adresi Trendyol'dan avantajlı fırsatlarla satın alabilirsiniz.