Casio Ltp-v001l-7budf Kadın Kol Saati

870 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kargo Bedava
1.070 TL
Kargo Bedava
1.189 TL
Kargo Bedava
1.189 TL

Ürün Bilgileri

Casio Ltp-v001l-7budf Kadın Kol Saati

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İsviçre Saat Satıcı Ünvanı: EYYUP KIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5618251844400020 Vergi Kimlik Numarası: 5560166806
    Bu ürün İsviçre Saat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Casio LTP-V001L-7BUDF Kadın Kol Saati

Ürün Özellikleri

  • Kasa Materyali Silikon
  • Kordon Materyali Deri
  • Su Geçirmezlik 5 ATM
  • Ek Özellik Takvim
  • Mekanizma Quartz
  • Kasa Renk Metalik
  • Cam Tipi Mineral
  • Cam Şekli Düz
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Casio Kadın Kol Saati

Sık kullanılan aksesuarlardan olan kol saati, zamanı gösterirken aynı zamanda çeşitli tasarımları ile farklı kesimlere hitap eder. Kadran tipi, kasa rengi ve kordon rengi gibi çeşitli özellikleri olsa da temelde aynı amaca hizmet eder. Bu aksesuarın boyutu, bilek yapısı, tercih edilen ebatlar ve farklı isteklere göre değişiklik gösterir. Casio kadın kol saati her türlü bilek ebatına uyacak uygun kadran ve kordon boyutunu müşterilerin beğenisine sunar. Zarif ve kullanışlı tasarımı ile sık sık tercih edilir. İnce bileklere sahip olan kadınlar için uygun kadran büyüklüğünü sunan ltp-v001l-7budf modeli yoğun rağbet görür. Analog kasa olan bu ürün yuvarlak kadran tipine sahiptir. Kordonu çelikten olduğu için son derece kalitelidir. Uzun süreli kullanımlar için de ideal bir modeldir.

  • Zarif yapı
  • Zamansız tasarım
  • Su geçirmez cam

Kaliteyi Yansıtan Casio Kadın Kol Saati

Kaliteyi Yansıtan Casio Kadın Kol Saati

Kol saati seçerken bazı kriterleri göz önünde bulundurmak, aldığınız üründen memnun kalmanızı sağlar. Satın alacağınız modelde tercih edilen malzemenin kaliteli olması ürünün kullanım süresini uzatır. Tasarımın her zaman modaya uyacak çizgiler taşıması da önemsenir. Casio ltp-v001l-7budf kadın kol saati mineral cam ve çelik kordona sahip olması ile istenilen uzun süreli kullanımı müşterilere sunar. Mineral cam, aynı zamanda kırılma ve çizilmeyi önler. Çelik kordon suyla temas ettiğinde paslanma yapmaz. Kasasında kullanılan silikon materyal yıpranmalara karşı koruma sağlar. 5 atm su geçirmezlik özelliği bulunur. Yuvarlak kasa tipi ve minimal boyutları olan Casio ltp-v001-7budf modeli müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Kaliteli ve yüksek performans sunan özellikleri ile uzun süreli kullanım için uygun bir modeldir. Casio ltp-v001l-7budf fiyat ve performansıyla müşterilerin ilgisini çeker ve beğenisini toplar.

Modası Geçmeyen Casio Ltp-V001l-7budf

Modası Geçmeyen Casio Ltp-V001l-7budf

Nostaljik olan ürünlerin tekrar moda olması ile eski tasarımlar da yeniden kullanılmaya başlar. Casio kol saati analog modeli, moda olan ürünler değişse dahi herkes tarafından kullanılmaya devam eder. Tasarımındaki modern ve aynı zamanda klasik çizgiler bu zamansız olma özelliği sağlar. Spor tarzınızla ya da şık kıyafetlerinizle bu modeli tercih edebilirsiniz. Her tarza uyum sağlayabildiği için müşteriler tarafından sevilerek tercih edilir. Ltp-v001l-7budf casio modeli her yaştan müşteriye hitap eder. Kadranındaki minimal detaylar ile zarif bir görünüm sunar. Kadran tipi yuvarlak ve ince bileklerde kaba durmayan boyuttadır. Spor şık kombinlere uyum sağlar. Metalik kasa rengiyle dikkat çekicidir. Silikon kasa materyali metalik şıklığını kalite ile buluşturur. Uzun yıllar yıpranma olmadan kullanım olanağı sunar. Suya dayanıklı malzemesiyle paslanma ve kararma olmadan kullanabilirsiniz.

Casio Kadın Kol Saati Ltp-V001l-7budf Fiyatları ve Yorumları

Casio Kadın Kol Saati Ltp-V001l-7budf Fiyatları ve Yorumları

Kol saatleri, zaman hakkında bilgi sahibi olmayı sağlarken aynı zamanda şık tasarımlarıyla kıyafetlerinizi tamamlar. Kordon rengi, kadran boyutu gibi kişisel zevklere göre üretilen modeller vardır. Casio kadın kol saati ltp-v001l-7budf modeli markanın klasik tasarım çizgilerini yansıtan bir üründür. Minimal ve zarif tasarımı ile sade aksesuarlar kullanmayı sevenlerin tercih sebebidir. Her türlü tarza ve her yaştan müşterinin kullanımına uygundur. Kordonu bilek rahatlığı sağlar. Yıpranma ve kopma gibi olumsuz durumların oluşmasını önleyen kaliteli malzemeden üretilir. Casio ltp- v001l-7budf kadın kol saati fiyatı müşterileri memnun eder. Her bir parçasında farklı kaliteli materyali barındıran bu ürün ömürlük bir kullanım sunar. Minimal ve modern tasarımıyla hem şık görünüp, hem de zamanı kontrol edebilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Casio Kadın Kol Saati Ltp-V001l-7budf kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Uzun süre boyunca yıpranma yaşamadan kullanabileceğiniz bu ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.