Casio A159wad-1df Unisex Kol Saati Çelik

1.903,15 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Casio A159wad-1df Unisex Kol Saati Çelik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Safir Saat Satıcı Ünvanı: SAFİR SAATÇILIK ELEKTRONİK KUYUMCULUK SANAYİ VE PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0737006453100017 Vergi Kimlik Numarası: 7370064531
    Bu ürün Safir Saat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünlerimiz Orijinal Kutusunda Garanti Belgesi İle Gönderilmektedir.Su geçirmezlik : 30 mtCam Tipi : Mineral CamKordon Materyali : ÇelikKasa Materyali : ÇelikKasa Çapı : 36Makine : QuartzTakvim : VarKronometre : VarFonksiyon : DijitalKadran Şekli : KareKordon Rengi : GümüşKasa Rengi : GümüşKadran Rengi : Siyah

Ürün Özellikleri

  • Kasa Materyali Çelik
  • Kordon Materyali Çelik
  • Su Geçirmezlik 1 ATM
  • Ek Özellik Aydınlatma
  • Mekanizma Otomatik
  • Kasa Renk Çok Renkli
  • Cam Tipi Plastik
  • Cam Şekli Düz
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Casio A159WAD-1DF Retro Unisex Kol Saati

Casio Retro unisex kol saati A159wa-n1df, çok kazançlı bir alım fırsatı ile beğeninize sunulur. Şık ve farklı tasarımı ile unisex Casio Retro kol saati A159wa-n1df, pek çok kullanıcı tarafından tercih edilen oldukça popüler bir modeldir. Kolay deforme olmayan ve darbelere dayanıklı yapısı sayesinde unisex Casio Retro saat, gece gündüz kolunuzda çıkarmak istemeyeceğiniz konforlu bir kullanım deneyimi sunar. Çelik grisi rengi ve siyah çerçeveli sade ekranı ile daha çok gençlerin taktığı Casio A159wa-n1df, her yaşa ve tarza hitap edebilecek bir üründür. Her dönemin vazgeçilmezi Retro koleksiyonunun bu zarif üyesi ile çevrenizdeki bakışları üzerinize toplamanız işten bile değildir. Retro tasarımının yanında saatin kronometre, takvim ve alarm gibi işlevleri bulunur.

  • Popüler retro tasarım
  • Ayarlanabilir paslanmaz çelik kordon
  • Kronometre, takvim, alarm ve arka ışık

Casio Retro Unisex Kol Saati Özellikleri Nelerdir?

Casio Retro Unisex Kol Saati Özellikleri Nelerdir?

Casio Retro unisex kol saati A159wa-n1df, zamansız ve ikonik tarzıyla hem erkekler hem de kadınlar tarafından zevkle kullanılacak bir üründür. Casio Retro unisex kol saati, gri renkli paslanmaz çelik kordona ve hafiflik sağlayan alüminyum kasaya sahiptir. Dijital makine ile çalışan Casio Retro A159wa-n1df’nin, retro havasını yansıtan siyah çerçeveli gösterge ekranı bulunur. Takvim, aydınlatma, alarm ve kronometre özelliklerine sahip kol saatinin farklı fonksiyonları, yan kısımlarında bulunan üç tuş yardımı ile kullanılabilir. Casio unisex retro kol saatinin kronometresi 1/100 saniye aralıklar ile hassas ölçüm yapabilmektedir. Organik kesme cama sahip ürünün köşeli kasası 33,2 mm çapındadır ve 9,7 mm kalınlığa sahiptir. 45 gram ağırlığındaki kol saatinin tokalı kordon kısmı ayarlanabilir. Casio Retro A159wa-n1df, pil değiştirme zahmeti olmadan uzun süre kullanılabilir.

Casio Retro Unisex Kol Saati Suya Dayanıklı mıdır?

Casio Retro Unisex Kol Saati Suya Dayanıklı mıdır?

Casio Retro unisex kol saati A159wa-n1df, 1 ATM deniz seviyesi basıncına dayanıklıdır. Fakat ürünün su geçirmezlik özelliği bulunmaz, bu nedenle sıvı temasına karşı korunmalıdır. Casio markasının geçmişte de çok beğenilen modellerinden ilham alınarak üretilen Retro unisex A159wa-n1df, öncelikle görsel kullanım zevki için tasarlanmıştır. Bununla beraber kol saatinin hassas kronometre, takvim, arka ışık ve alarm gibi son derece işlevsel özellikleri bulunur. Casio unisex kol saatinin siyah çerçeveli sade ekranı 2 adet taş ile süslenmiştir. Casio saat, sportif ve retro tasarımına hareket katan bu özelliğiyle gündüz ya da gece giyimizini şık bir şekilde tamamlar. Casio A159wa-n1df, oldukça geniş kasa çapı ile büyük saat zevkine sahip her yaştan beylere ve hanımlara hitap eder. Kol saati çelik grisi rengi sayesinde pek çok kıyafetle kolayca kombinlenebilir.

Casio Retro Kol Saatinin Ortalama Pil Ömrü Ne Kadardır?

Casio Retro Kol Saatinin Ortalama Pil Ömrü Ne Kadardır?

Casio Retro unisex kol saati A159wa-n1df, son derece az enerji harcayan dijital mekanizmaya sahiptir. Kol saati aynı pil ile üç yıla kadar çalışabilir. Sonrasında Casio Retro unisex A159wa-n1df’nin pili değiştirilerek aynı yüksek performans düzeyi ile kullanıma devam edilebilir. Casio A159wa-n1df klasikleşen modeli ile hem erkek hem de kadın kullanıcılar için şık bir kol saati tercihidir. Saatin paslanmaz çelik, yarı mat gri kordonu yıllar boyunca ilk günkü formunu korur. Casio Retro A159wa-n1df, hafif ve bileği tam olarak kavrayan yapısı ile sportif aktiviteler sırasında bile konforlu bir deneyim sağlar. Siyah çerçeveli organik cam ekranı, kol saatine sade ve modern bir hava katar. Casio markasının ikonik köşeli tasarımı, Retro kol saatinizi daha da göz alıcı kılar. Bu eşsiz aksesuarı satın alarak kullanan gerçek tüketicilerin Casio Retro unisex kol saati A159wa-n1df yorumlarını ürün değerlendirmeleri bölümünden okuyabilirsiniz. Kararınızı verdikten sonra birkaç adımda Trendyol’a üye olarak unisex Casio Retro kol saatini avantajlı bir şekilde sipariş edebilirsiniz.