Casio Gba-800-8adr Kol Saati

1.400 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Casio Gba-800-8adr Kol Saati

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: toksoysaat Satıcı Ünvanı: İBRAHİM TOKSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2324222571000011 Vergi Kimlik Numarası: 8480047703
    Bu ürün toksoysaat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ ERSA TARAFINDAN 2 YIL GARANTİLİDİRCinsiyet : ErkekKordon Tipi : SilikonKordon Rengi : GriKasa Tipi : PlastikKasa Rengi : GriKadran Sekli : OvalKadran Rengi : GriSu Gecirmezlik : 200Alarm : VarTakvim : VarCam : MineralKasa Cap : 48,6Kronometre : VarMakine Tipi : Analog / Digital

Ürün Özellikleri

  • Kasa Materyali Plastik
  • Kordon Materyali Silikon
  • Su Geçirmezlik 20 ATM
  • Ek Özellik Kronometre
  • Mekanizma Analog & Dijital
  • Kasa Renk Gri
  • Cam Tipi Mineral
  • Cam Şekli Düz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

G-Shock Erkek Kol Saati Çeşitleri ile Tarzını Ortaya Koy

Erkeklerin en şık ve değerli aksesuarlarından olan saatler görünümleri ve özellikleri ile dikkat çekmektedir. Her stil ve tarza uyum sağlayabilen G-Shock erkek kol saati modern görünümü sayesinde stilinize dinamik bir dokunuş sağlayacaktır. Gri renkteki görünümü ile hem klasik hem de spor kombinlerinize şık bir hava katacak olan Casio G Shock erkek kol saati gelişmiş teknolojik özelliklere sahiptir. Gelişen teknoloji ve sürekli değişim gösteren modaya ayak uydurabilen bu saati kullanmak oldukça kolay ve pratiktir. Kordonu silikon olduğundan bileğinizi sarar ve ayarlanabilirliği sayesinde konforlu bir kullanım sağlamaktadır. Üretan silikon kordonu sayesinde uzun seneler dahi kullansanız esnekliğini ve sağlamlığı koruyarak deforme olmaz ve size konforlu bir kullanım sağlar.

  • Şık Tasarım
  • Konforlu Kullanım
  • Teknolojik Özellikler

Sporcuların Vazgeçilmezi Casio gba-800-8adr Erkek Kol Saati

Sporcuların Vazgeçilmezi Casio gba-800-8adr Erkek Kol Saati

Casio gba-800-8adr erkek kol saati bluetooth sayesinde kablosuz bağlantıya olanak sağlamaktadır. Kendine has mobil uygulaması üzerinden antrenmanlarınızı dilediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz. Bu uygulama sayesinde beş farklı yoğunluk seviyesine sahip egzersiz desteği ve yaktığınız kalorileri hesaplayarak spora ve sürekliliği sağlamaya teşvik etmektedir. Saat kolunuzdayken sürekli olarak adım sayınızı ölçmekte olan bu Casio gba-800-8adr kol saati ile sürekli olarak kendi sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Casio saatin uygulaması sayesinde sayaç kombinasyonları oluşturmak mümkündür. Bu sayaçları saate gönderdiğiniz takdirde kendi kişiselleştirilmiş spor programlarınızı yapabilir kendi kendinizin antrenörü olabilirsiniz. Kendinize hedefler koyabilir, 200 etaba kadar hedef kaydı tutabilir ve alarm kurabilirsiniz. Koşu, yürüyüş gibi antrenmanlarınızda aralıklı ölçme sayacı, otomatik durdurma ya da başlatma gibi özellikleri sayesinde sporunuzu kişiselleştirebilirsiniz. Arttırılan kordon delikleri sayesinde saatinizi tam bileğinize göre ayarlayabilirsiniz.

Stilinize Casio G-Schock ile Dinamik Bir Dokunuş

Stilinize Casio G-Schock ile Dinamik Bir Dokunuş

Tasarımı ve görünümü ile oldukça şık ve stil sahibi görünmenizi sağlayacak olan bu gba-800-8adr Casio erkek kol saati çift ışık özelliği ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Hem kadran hem de ekran için ayrı ayrı aydınlatma sağlayan bu saati hem gündüz hem gece kullanabilirsiniz. Görünürlüğü yüksek iç dizaynı sayesinde günlük kullanıma uygun olan bu saat modeli şık tasarımı ile özel günlerinizde de tarzınızı yansıtmanıza yardımcı olur. Casio gba-800-8adr kol saati modelinin kasasının silikon olması bileğinizin tahriş olmasını engeller bunun yanında pratik ve sağlıklı bir kullanım sağlar. Özellikle spor yaparken ya da günlük kullanacağınız zamanlarda kolay kullanımı ve hafif yapısı sayesinde varlığını unutur konforlu bir gün geçirirsiniz. Casio gba-800-8adr erkek kol saatinin kordon kısmı da kasası gibi silikondan oluşmaktadır. Yeşil rengi sayesinde çarpıcı bir görünüm sunar.

Çarpıcı Görünümü ile Casio Erkek Saati

Çarpıcı Görünümü ile Casio Erkek Saati

Kendine özgü tasarımı ile stiline önem veren beylerin bir numaralı aksesuarı bu Casio G-Shock gba-800-8adr erkek kol saati olacak. Bu saat modelini gelişmiş teknolojik özellikleri ve sağlam yapısı sayesinde hem günlük olarak hem de özel günlerde kullanabilirsiniz. Darbelere karşı dayanıklı olması ve 200 metreye kadar su geçirmez özelliği bu saatin tercih edilmesini sağlamaktadır. Casio gba-800-8adr erkek kol saati yorum dikkate alındığında genelde şık beylere hediye olarak alındığı görülmektedir. Oldukça gösterişli ve kullanışlı olan bu saati eşinize, arkadaşınıza ya da sevdiklerinize özel günlerde hediye olarak alabilirsiniz. Ayrıca Casio gba-800-8adr erkek kol saati fiyatı her bütçeye uygun olacak şekilde tasarlanmıştır. Uygun ve avantajlı fiyatlar ile sizlerin beğenisine sunulan bu ürünü şimdi Trendyol'dan inceleyerek sepetinize ekleyebilir ve keyifli alışverişinize devam edebilirsiniz.