Casio Erkek G-Shock Kol Saati GA-100B-4ADR

3.427,32 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
4.972,50 TL
Kargo Bedava
4.999 TL
Kargo Bedava
5.417 TL
Kargo Bedava
5.691,75 TL

Ürün Bilgileri

Casio Erkek G-Shock Kol Saati GA-100B-4ADR

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendyol Satıcı Ünvanı: DSM GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 3130557669
    Bu ürün Trendyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka : Casio , Seri : G-Shock , Cinsiyet : Erkek , MakineTip : Analog / Digital , KasaŞekli : Oval , KasaRenk : Siyah-Kırmızı , KadranRenk : Siyah , KayışKordonTip : Silikon , KayışKordonRenk : Kırmızı , CamTip : Mineral , SuGeçirmezlik : 200 , Kronometre : Var , Takvim : Var , Alarm : Var , Aydınlatma : Var , DarbelereDayanıklı : Var , Ağırlık : 70 Gr , Ölçüler : 51.2x55x16.9 mm , DünyaSaatleri : Var

Ürün Özellikleri

  • Kasa Materyali Plastik
  • Kordon Materyali Plastik
  • Su Geçirmezlik 20 ATM
  • Ek Özellik Aydınlatma
  • Mekanizma Quartz
  • Kasa Renk Siyah
  • Cam Tipi Mineral
  • Cam Şekli Düz
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Casio G-Shock Erkek Kol Saati

Zamanı yakalamak yaşam kalitesi için onemlidir. İnsanlar sürekli zamanı kontrol etmek ister. İşlerin düzenli takip edilmesi ve hayatın planlı yaşanması için zamanın sistemli kullanılması gerekir. Bu nedenle her anın verimli kullanması büyük önem arz eder. Bunu başarmak ise saat kullanımına özen göstermekle mümkün olur. Zamandan haberdar olmak için kullanılan saat, aynı zamanda aksesuar olarak da büyük ilgi görür. Şık ve modern tasarımlarıyla öne çıkan GA-100B-4ADR modeli, kaliteli ve dayanıklı yapısıyla dikkatleri üzerine çeker. Her türlü kombine uyum sağlar ve modern bir duruş sergilemenize imkan tanır. Şık tasarımlı ürün, stilinizi geliştirmenize yardımcı olarak kusursuz bir tarz edinmenizi sağlar. Suya dayanıklı olan ürün, gün içerisinde konforlu bir deneyim sunar.

  • Dijital veya analog sistem seçeneği
  • Suya karşı yüksek direnç
  • Şık ve çağdaş tasarım

Harika Tasarımıyla Bir Kol Saatinden Fazlası

Harika Tasarımıyla Bir Kol Saatinden Fazlası

Kol saatlerinin pek çok farklı tarzı görülür. Kadın, erkek, çocuk olmak üzere ayrı kategorilerde saatler bulmak mümkündür. Özellikle erkeklerin şık bir aksesuar olarak kullandıkları bu ürün, büyük rağbet görür. Klasik davetlerde takılan gösterişli seçeneklerin yanı sıra, spor modeller de vardır. Spor modeller, günlük kullanıma uygundur. Casio markası yıllardır saat konusunda önde gelen isimlerden biri olarak üstün kalitede tasarımlar ortaya çıkarır. Üretimlerinde kaliteli materyaller kullandığı için uzun ömürlü ürünleri beğeninize sunar. Böylece aldığınız ürünü uzun yıllar boyunca keyifle kullanabilirsiniz. G-Shock erkek kol saati GA-100B-4ADR harika görünümü ve kullanışlı yapısı ile adından sıklıkla bahsettirir. Basit bir saatten çok daha fazlası olan ürün, benzersiz bir ürün deneyimini sizlere yaşatır. Tasarımında birçok detay bir aradadır. Fonksiyonel yapısı sayesinde saati sadece zamanı öğrenmek için kullanmazsınız.

Beklentilerinizi Fazlasıyla Karşılayan Casio G-Shock

Beklentilerinizi Fazlasıyla Karşılayan Casio G-Shock

Erkek kol saatleri model olarak çok çeşitlidir ve birçok farklı özellikle donatılır. Planlı yaşamayı seven biriyseniz kaliteli ve fonksiyonel bir kol saati kullanmanız gerekir. Farklı ürünler arasından seçim yaparken ihtiyaçlarınız ve beklentileriniz doğrultusunda tercih yapabilirsiniz. Aynı zamanda trendlere uygun şık tasarımlara da yönelebilirsiniz. Casio GA-100B-4ADR, aradığınız her şeyi size sunarak kusursuz bir deneyim yaşatır. Plastik kasası ve oval kadranı ile kolda şık bir duruş sergiler. Teknolojinin gelişmesiyle beraber ürünlerinde ileri boyutta gelişim ve yenilik gösteren marka, dijital ve analog modelleri bir arada bulundurur. Yalnızca saat değil; takvim, alarm gibi özellikler de tasarımlarda yer alır. Zamanın ötesinde beklentilerinizi karşılayan Casio G-Shock GA-100B-4ADR kol saatinin kalibresi ise yeni nesil tasarımlardandır. 200 metreye kadar su geçirmezlik özelliğine sahiptir.

Darbelere Karşı Dayanıklı Bir Kol Saati Uygun Fiyatlarla

Darbelere Karşı Dayanıklı Bir Kol Saati Uygun Fiyatlarla

Üstün kaliteye sahip Casio G-Shock erkek kol saati fiyatlarıyla da beğeni toplar. Üretimde kullanılan materyallerin niteliği fiyatlar üzerinde etkili olur. Dayanıklı ve kaliteli ürünle hem trendi yakalarsınız hem de zengin özelliklere sahip bir saate kavuşursunuz. Manyetik ortam özelliklerine karşı ekstra koruyucu özelliği olan kol saatlerinin pek çok farklı donanımı bulunur. Herkes kendine göre bazı özelliklere dikkat eder. Kimisi modaya ve tarzına uygun olmasına dikkat eder. Kimisi de yalnızca fonksiyonel özelliklere odaklanır. Her iki konuda da maksimum memnuniyet yaratan Casio ürünleri; sık sık kamp yapanlar, denizde fazla vakit geçirenler ve detaylı özellik isteyenler için de ürünlerini özenle tasarlar. Oldukça kullanışlı olan ürün, zevkinize hitap ederken ihtiyaçlarınızı eksiksiz olarak karşılar. Trendyol’da Casio G-Shock erkek kol saati yorumlarını inceleyebilir ve dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.