8
Hesap Makinesi kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Casio Fx-82Ms-Wc-Dh-Ar(Cn) Scıent Type

719 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
750 TL'ye 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
873,18 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Casio Fx-82Ms-Wc-Dh-Ar(Cn) Scıent Type

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KarmaOfis Satıcı Ünvanı: MEHMET BİLGE ÖZAKÇAOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6620414126
    Bu ürün KarmaOfis tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kategori Bilimsel Fonksiyon Adedi240 Ekran Çözünürlüğü 5X6X12 Renkli Ekran Yok Mantis + Üs Basamakları 10+2 Doğal Ders Kitabı Görünümü YokMatris Hesaplamaları Yokİleri Düzey İstatistik

Ürün Özellikleri

  • Tip Masaüstü
Geri Bildirim Ver

Casio Fx-82ms 10+2 Haneli Fonksiyonlu Hesap Makine

Hesap makineleri gerek iş hayatında gerekse okul hayatında herkesin işini gören aletlerden biridir. Her türlü hesaplamaları yaparken yanınızda olan ve size hız katarak rahat ettiren çok yönlü Casio Fx-82ms hesap makinesi ile siz de kolaylığa erişebilirsiniz. Ürün oldukça sağlam olması ve dayanıklı malzemeden üretilmesi sayesinde uzun süre kullanılabilir. Yaptığınız işlemi hafızasında tutabilmesi ve siz istemedikçe kapanmaması sayesinde hesaplamalarınız kaybetmezsiniz. İstediğiniz zaman hesap makinesini fabrika ayarlarına döndürebilir, resetleyebilir ve belleğini temizleyebilirsiniz. Yüzde problemleri çözebilirsiniz. 85 mm genişliği, 18,6 mm derinliği 156 mm boyutları oldukça portatif bir makinedir. Lazer baskılı tuşları sayesinde tuşlardaki göstergeler silinmez. Sadece bir adet AA tip pil ile uzun süre kullanılabilir.

  • Plastik ve lazer baskılı tuşlar
  • Bilimsel ve fonksiyonlu hesaplamalar yapabilme olanağı
  • Ekstra geniş ekran

Casio Fx-82ms Hesap Makinesi Özellikleri

Casio Fx-82ms Hesap Makinesi Özellikleri

Casio fx-82ms 10+2 hane bilimsel fonksiyonlu hesap makinesi ile ihtiyacınız olduğunda çeşitli türden işlemleri, fonksiyonları ve problemleri yapabilmenizin yanı sıra uzunlukları fark etmeksizin hesaplamalarınız rahatlıkla yapmanıza olanak sağlar. Bununla birlikte çok yönlü olması ve birçok farklı alanda kullanılabilmesi ile Casio fx-82ms 240 fonksiyon bilimsel hesap makinesi çokça tercih edilir. Casio fx-82ms 10+2 haneli fonksiyonlu hesap makine plastik tuşları ile kolay kullanım sağlar. 2 satır özelliği ve geniş ekranıyla daha kolay okunabilir. Gerçek cebir mantığı sayesinde diğerlerinden daha akıllıdır. 9 değişkenli hafızası ile hesaplamalarını kaybolmadan saklayabilirsiniz. 240 fonksiyonlu ve çok yönlü olması ile birçok farklı alanda kullanabilirsiniz. 12 basamaklı olması ile rahatça uzun hesaplamalar yapabilirsiniz. Tuş aktarma özelliği sayesinde tuşlarla gerçekleştirdiğiniz işlemler ara bellekte saklanır ve hiçbir bilgi kaybolmaz.

Casio Fx-82ms Hesap Makinesi Kullanımı

Casio Fx-82ms Hesap Makinesi Kullanımı

Bilimsel ve fonksiyonlu bir hesap makinesi olma özelliğine sahip Casio Fx-82ms eğitim hayatınızda gerek derslerde gerekse sınavlarınızda size yardımcı olur; beraberinde ister staj yaparken isterseniz eğitim hayatı sonrasında işyerinizde ve evinizde her zaman yanınızda olur. 18,6x85x156 mm’lik boyutlarıyla cebinize kolayca sığar. 125 gr olan hafifliğiyle de sizi rahatsız etmez. Casio hesap makinesi Fx-82ms ayarları oldukça çeşitlidir ve pek çok alanda kullanım sağlar. Casio fonksiyonlu hesap makinesi kullanımı hakkındaki tecrübelere ürün incelemelerinden ulaşabilirsiniz. Ürünü kullanarak Trigonometri hesaplamaları, koordinat dönüştürme, Hiperbol hesaplamaları, kesir hesabı, kombinasyon ve permütasyon hesaplamaları, istatistik hesaplamaları(standart sapma, varyans, ortalama, regresyon analizi), logaritma hesaplamaları, zam ve kolaylaştırılmış maliyet, kar hesaplamaları, cebir hesaplamaları, korelasyon katsayısı hesaplama, bir dizinin toplamını bulma, değişken atama ve değişkenleri kullanma gibi işlemleri yapabilirsiniz.

Trendyol’da Casio Fx-82ms Hesap Makinesi Fiyatları

Trendyol’da Casio Fx-82ms Hesap Makinesi Fiyatları

Kullanımı kolay ve birçok alanda işlevsel olan Casio Fx-82ms hesap makinesi, kolayca taşınabilen zarif bir hesap makinesi olduğundan her yerde yanınızda bulundurabilir ve kullanabilirsiniz. Temel matematiksel hesaplamalarda, uzun hesaplamalarda kullanım ve okuma kolaylığı sağlayan geniş ekranından yararlanabilir, kullanana her açıdan kolaylık sağlayan Fx-82ms hesap makinesi ile siz de hesaplamalarınızı hızlandırabilir ve hesap makinesi kullanmanın en önemli özelliklerinden birisi olan zaman kazandırmasından faydalanabilirsiniz. Yaptığınız işlemleri ara bellekte saklayabilen fx-82ms hesap makinesi bilgi ve zaman kaybı yaşamadan hesaplamalarınızı yapabilirsiniz. Bu gibi özellikleriyle pek çok kişi tarafından tercih edilen Casio Fx-82ms hesap makinesi fiyatı da performansını karşılayan niteliktedir. Kaliteli ve birçok işlevi olan her alanda kendine yer edinebilen bir makineye sahip olmak isterseniz Casio Fx-82ms 10+2 haneli fonksiyonlu hesap makinesi fırsatlarından yararlanabilirsiniz.