Casio Erkek Kol Saati MTP-VD01D-1BVUDF

1.899 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
1.899 TL
Kargo Bedava
1.899 TL
Kargo Bedava
2.278,99 TL
Kargo Bedava
2.758,80 TL

Ürün Bilgileri

Casio Erkek Kol Saati MTP-VD01D-1BVUDF

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend Saati Satıcı Ünvanı: MEHMET ATİLLA KARAŞEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1520849223600013 Vergi Kimlik Numarası: 5200042155
    Bu ürün Trend Saati tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cinsiyet : Erkek , Kordon Tipi : Çelik , Kordon Rengi : Gri , Kasa Tipi : İyon Kaplama , Kasa Rengi : Gri , Kadran Sekli : Oval , Kadran Rengi : Siyah , Su Gecirmezlik : 3 Atm , Alarm : Yok , Takvim : Var , Cam : Mineral , Kasa Cap : 45 , Kronometre : Yok , Makine Tipi : Analog Sadece el ve yüz yıkama ile su almaz

Ürün Özellikleri

  • Kasa Materyali İyon Kaplama
  • Kordon Materyali Çelik
  • Su Geçirmezlik 5 ATM
  • Ek Özellik Takvim
  • Mekanizma Quartz
  • Kasa Renk Siyah
  • Cam Tipi Mineral
  • Kadran Şekli Yuvarlak
  • Cam Şekli Düz
  • Tip Kol Saati
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Casio Erkek Kol Saati MTP-VD01D-1BVUDF

Kol saati, mühim bir ihtiyaç olmasının yanı sıra oldukça şık bir aksesuardır. Bu nedenle, herkesin mutlaka sahip olması gereken bir aksesuar konumunda yer almaktadır. Casio erkek kol saati mtp-vd01d-1bvudf, her yaştan erkeğin saat seçiminde ilk tercihi olarak yerini almaktadır. Klasik ve şıklığı birleştiren bu model bir kol saatinden aradığınız tüm özelliklere sahip olmasıyla öne çıkmaktadır. Rahat okunabilirliği, üstün görüntü kalitesini kanıtlar niteliktedir. Ek olarak, kolda ağırlık yapmayarak her gün kullanıma uygun bir duruş sergilemektedir. Sportif tarzda gönül rahatlığıyla önerilebilecek bir üründür. Aynı zamanda, günlük hayatında şıklığı elden bırakmayan erkeklere de modern bir görünüm katacaktır. Casio Mtp-Vd01d-1bvudf standart erkek kol saati, her erkeğin sahip olması gereken bir aksesuar olmasıyla dikkat çekmektedir.

  • Hem Spor Hem Şık Bir Duruş
  • 50 Metre Derinliğe Kadar Su Geçirmez
  • Paslanmayan Çelik Materyalden Üretilmiş

Casio Mtp-Vd01d-1bvudf ile Zaman Kontrolünü Elden Bırakmayın

Casio Mtp-Vd01d-1bvudf ile Zaman Kontrolünü Elden Bırakmayın

Casio mtp-vd01d-1bvudf kol saati, kolay okunabilirliğinin getirdiği kullanışlılık sayesinde klasikleşmiş bir model olarak günümüzde birçok erkek tarafından sevilerek kullanılmaktadır. Erkek Kol Saati Mtp-vd01d-1bvudf satın al, ilanlarına birçok yerde rastlamamız bu özelliğini kanıtlar niteliktedir. Gri ve siyahın muhteşem uyumu ile girdiğiniz ortamlarda şıklığınızı sergileme imkanını kolaylıkla elde edeceksiniz. Ayrıca zaman kontrolünüzü hiçbir koşulda elden bırakmamanıza fayda sağlayacaktır. erkek kol saati Mtp-vd01d-1bvudf kullananlar arasında her zaman büyük bir trend oluşturmuş bir üründür. İmzasını her yıl başarıyla koruyan erkek kol saati Mtp-Vd01d-1bvudf, uzun pil ömrü, paslanmayan materyal kullanımı, toka sayısı gibi işlevsel özelliklere de sahip oluşuyla tüm dünyada klas bir duruş yakalamıştır. Kısacası, erkek kol saati Mtp-vd01d-1bvudf kampanya fırsatları yakalandığında ne istediğini bilen, planlamayı önde tutan, zevk sahibi beyefendileri kaçırmaması gereken bir üründür.

Casio Erkek Kol Saati Mtp-Vd01d-1bvudf Hangi Özelliklere Sahiptir?

Casio Erkek Kol Saati Mtp-Vd01d-1bvudf Hangi Özelliklere Sahiptir?

Casio mtp-vd01d-1bvudf özellikleri bakımından oldukça tercih edilesi bir saat modelidir. Sağladığı faydalar bir kol saatinden beklenenlerin tümünü ve hatta daha fazlasını karşılamaktadır. Paslanmaz çelik kordondan imal edilmesi sayesinde cildinize hasar vermez. Aynı zamanda bu özelliği uzun yıllar kullanılabilmeyi sağlar. Yaklaşık 50 metreye kadar su altında kalması durumunda hâlâ çalışmaya devam etmektedir. Saat, dakika ve saniye olmak üzere 3 kola sahiptir. Tarih ekranı bulunmaktadır. Mineral camdan imal edilmiştir. Dayanıklı yapısıyla kırılmaz ve tahrip olmaz. 3 tokaya sahip oluşuyla kolunuza tam oturur. Düşme, kayma gibi problemlere sebep olmaz. 41-45 mm kasa çapına sahiptir. Kasa materyali, iyon kaplamadan oluşmaktadır. Kadran şekli yuvarlak, rengi ise siyahtır. Casio Mtp-Vd01d-1bvudf standart erkek kol saati, analog kol saatleri arasında belirgin yararlar sağlamaktadır.

Casio Mtp-Vd01d-1bvudf Erkek Kol Saati Fiyatları ve Yorumları

Casio Mtp-Vd01d-1bvudf Erkek Kol Saati Fiyatları ve Yorumları

Zamanınızı verimli yönetmenin ilk adımı bir saate sahip olmaktan geçer. Erkek Kol Saati Mtp-Vd01d-1bvudf, fiyat performans açısından herkese hitap eden şık ve çok kullanışlı bir aksesuardır. Kullanan tüm erkeklerden geçer not almış Erkek Kol Saati Mtp-vd01d-1bvudf indirim zamanında yakalandığında herkesin bütçesine uygun bir duruma gelmektedir. Sahip olan kişiye sağladığı yararlar düşünüldüğünde Casio mtp-vd01d-1bvudf fiyat açısından tereddüt edilmeyecek bir konumda yer almaktadır. Her erkeğin hayalindeki saat olan erkek kol saati Mtp-vd01d-1bvudf yorumları da satın alıp almamakla ilgili akıllarda yer edinmiş tüm soruları silmektedir. Kullananları son derece memnun kaldığı bu ürün hem bir ihtiyaç hem de şıklık sergilemesiyle erkek kol saatleri arasında belirgin bir farkla öne çıkmaktadır.