Casio Erkek Kol Saati AE-1000W-1AVDF

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kargo Bedava
1.129 TL
Kargo Bedava
1.319 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Casio Erkek Kol Saati AE-1000W-1AVDF

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İsviçre Saat Satıcı Ünvanı: EYYUP KIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5618251844400020 Vergi Kimlik Numarası: 5560166806
    Bu ürün İsviçre Saat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikler 10 YIL PİL ÖMRÜ • Kadran tasarımı bir uçağın kokpitindeki aletlere benzer • Dünya Saati için Dünya haritası • LC Analog kadran (Ülke saati) • 100 metreye kadar su geçirmez+ Teknik Özellikler Gövde / çerçeve malzemesi: Silikon Silikon Kordon Silikon Cam / Küresel Cam 100 metreye kadar su geçirmez LED ışık Seçilebilir aydınlatma süresi, görüntü tutma Çoklu Saat (4 farklı şehir) Dünya saati 31 saat dilimi (48 şehir + eşgüdümlü evrensel saat), gün ışığından yararlanma saatini açma/kapatma, Ülke/Dünya saati arasında geçiş 1/100 saniye hassasiyetli kronometre Ölçüm kapasitesi: 23:59'59.99'' Ölçüm modları: Geçen süre, bölüm süresi, 1. ve 2. gelenlerin süreleri Geri sayım sayacı Ölçü birimi: 1/10 saniye Giriş aralığı: 1 saniye - 24 saat (1 saniyelik artışlar, 1 dakikalık artışlar ve 1 saatlik artışlar) 5 günlük veya bir kerelik alarmlar Saat sinyali Tam otomatik takvim (2099 yılına kadar) 12/24 saat biçimi Düğme sesini açma/kapatma Normal saat işlemleri Dijital: Saat, dakika, saniye, pm, ay, tarih, gün Hassasiyet: ±30 saniye/ay Yaklaşık pil ömrü: CR2025 ile 10 yıl Gövde boyutu : 48,1×43,7×13,7mm Toplam ağırlık : 40g Türkçe Kullanım Kılavuzu

Ürün Özellikleri

  • Kasa Materyali Plastik
  • Kordon Materyali Silikon
  • Su Geçirmezlik 10 ATM
  • Ek Özellik Takvim
  • Mekanizma Analog & Dijital
  • Kasa Renk Siyah
  • Cam Tipi Plastik
  • Cam Şekli Bombeli
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Casio Ae-1000w-1avdf Kol Saati

Kol saatleri, zaman yönetimi konusunda günlük ihtiyaçları karşılayan ürünler arasındadır. Aynı zamanda şık ve modern bir görüntü katar. Gereksinimlerinize ve kişisel zevklerinize uygun bir modeli seçerek tarzınızı yansıtabilirsiniz. Casio AE-1000W-1AVDF kol saati, bu anlamda tüm beklentilerinizi karşılar. Markanın yüksek teknolojili tesislerinde üretilen ürün, pek çok dayanıklılık testinden geçer. Çeşitli teknik özellikler ile donatılarak kullanıcıların beğenisini kazanır. İşlevselliğinin yanı sıra sportif tasarımıyla da farkını ortaya koyar. Siyah rengin hâkim olduğu Casio AE-1000W-1AVDF kol saati, hoş bir görüntü sunar. Ürünü iş yerinde, evde, sporda ya da tatilde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

  • Ürünün su geçirmezlik derecesi 10 ATM'dir.
  • Kasa çapı 43 mm'dir.
  • Hem analog hem de dijital mekanizmaya sahiptir.

Casio Ae-1000w-1avdf Kol Saatinin Teknik Özellikleri Nedir?

Casio Ae-1000w-1avdf Kol Saatinin Teknik Özellikleri Nedir?

Casio AE-1000W-1AVDF kol saati AE-1000W-1AVDF, tercih edebileceğiniz en iyi saatlerden bir tanesidir. Tasarımı ve kullanışlı yapısı ile ön plana çıkarak farkını hissettirir. Ürün hem analog hem de dijital mekanizmaya sahiptir. Bu özelliği sayesinde anlık saati farklı şekillerde takip edebilirsiniz. Organik bombeli cam şekline sahip olan Casio AE 1000W 1AVDF, yüksek teknolojili fabrikalarda üretilir. Dış etkenlere karşı korumalı olan bu cam, saatin iç aksamlarının zarar görmesini engeller. Çarpma, kırılma ve bozulma başta olmak üzere pek çok riske karşı direnç gösterir. Böylece uzun süreli kullanımlarda bile en yüksek verim ile çalışır. Casio AE-1000W-1AVDF erkek kol saati, silikon kordonu ile fark yaratır. Ergonomik kullanım imkânı sunan silikon, kolda ağırlık yapmaz. Böylece çeşitli spor aktivitelerinde ya da günlük kullanımda ekstra konfor sunar.

Casio Ae-1000w-1avdf Erkek Kol Saati Kullanışlı mıdır?

Casio Ae-1000w-1avdf Erkek Kol Saati Kullanışlı mıdır?

Casio AE-1000W-1AVDF kol saati kullanışlı yapısı ile dikkatleri üzerine çeker. Siyahın hâkim olduğu saatin kadran rengi gridir. Casio AE-1000W-1AVDF kol saati, pek çok kombine uyum sağlar. Günlük ve spor kıyafetlerinizin tamamlayıcısı olarak rol oynar. 43 mm kasa çapı sayesinde kola tam oturur. Silikon kordonu rahat bir kullanım imkânı sunarken aynı zamanda kasa ile uyum içerisindedir. Organik cam teknolojisi, gün içerisinde yayılan UV ışınlarını kesici özelliğe sahiptir. Mineral camlara oranla daha kalın ve hafif bir yapıdadır. Kırılma riskini en aza indiren bu özellik, saatin kullanım ömrünü artırır. Böylece çeşitli darbelere karşı koruma sağlar. Casio AE-1000W-1AVDF kol saati gece ışık özelliğine sahip ürünlerden bir tanesidir. Özel aydınlatması, görüşün kısıtlı olduğu yerlerde aktif bir şekilde çalışır. Böylece her alanda pratiklik ve konfor sağlar.

Casio Ae-1000w-1avdf Erkek Kol Saati Şık Mıdır?

Casio Ae-1000w-1avdf Erkek Kol Saati Şık Mıdır?

Casio AE-1000W-1AVDF kol saati şık ve modern saatler arasında yer alır. Göz alıcı renkleri ve tasarımı, bir saatten beklediğiniz performansın fazlasını sunar. Bulunduğunuz her ortamda dikkatleri üzerine çekerek farkını hissettirir. Şık tasarımın yanı sıra çeşitli teknik özellikleriyle de kullanıcıların beğenisini kazanır. Takvim ve alarma sahip olan ürün, günlük ihtiyaçlarınızı karşılar. Böylece zaman yönetimi konusunda en iyi yardımcınız olur. Casio AE-1000W-1AVDF kol saati 100 metreye kadar su geçirmeyen yapıya sahiptir. 10 ATM’ye karşılık gelen bu özellik, saatin pek çok alanda kullanılmasını sağlar. Ürünü duş, yüzme ve sığ dalışlarda takabilirsiniz. Casio AE-1000W-1AVDF kol saati yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşmak mümkündür. Dilediğiniz ürünleri farklı markalarda satın almak için web sitesi ve mobil uygulamaya göz atabilirsiniz. Trendyol, bütçe dostu fiyatları ile her kullanıcıya hitap etmeyi amaçlar.