Case Look Kadın Deri Mor Renkli Çıtçıtlı Kartlık Jojo 03

829 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Case Look Kadın Deri Mor Renkli Çıtçıtlı Kartlık Jojo 03

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Case Look Satıcı Ünvanı: SMP MAĞAZACILIK YATIRIM PAZARLAMA İTHALAT VE İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0772134353100001 Vergi Kimlik Numarası: 7721343531
    Bu ürün Case Look tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün bilgisi %100 pu
  • Antibakteriyel, antimikrobiyal
  • Su geçirmez
  • Nefes alabilen
  • Genişlik: 8 cm. Genişlik (açık hali): 16 cm. Yükseklik: 10 cm
  • Bölmeli, 6 adet iç, 6 adet dış kısımda olmak üzere 12 bölmesi vardır.
  • Nakit paralarınızı ve kartlarınızı bir arada taşımanıza imkan sağlar.
  • Ürün bakımı Ürünlerinizi nemli bir bezle silip, oda ısısında kurutabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Suni Deri
  • Tip Yatay
  • Renk Pembe
  • Desen Renkli
  • Ortam Casual/Günlük
  • Paket İçeriği Tekli

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% PU
Geri Bildirim Ver

Case Look Kadın Deri Mor Renkli Çıtçıtlı Kartlık

Birçok kişi yanında ulaşım ya da kredi ve banka kartları gibi pek çok eşyasını sürekli yanında taşır. Bu kartlar yapıları dolayısıyla çanta içinde hemen bulunamayabilir. Böyle durumlarda ise Case Look kadın deri mor renkli çıtçıtlı kartlık oldukça iyi bir seçimdir. Yanında çok nakit taşımayı sevmeyenler için de idealdir. 12 bölmesi sayesinde hem kartlarınızı, hem de bir miktar nakitinizi taşımanızı sağlar. Malzemesi kaliteli deridendir ve bu nedenle su geçirmez özelliğe sahiptir. Kirlenince nemli bir bez ile silinerek bakımı yapılabilir. Böylece yıpranmadan uzun süre kullanım sağlar. Boyutu ve 12 bölmesi sayesinde oldukça kullanışlıdır. Tüm banka ya da kredi kartlarınızı ve kimlik, ehliyet gibi önemli belgelerinizi yanınızda taşıyabilirsiniz. Pratik bir şekilde takıp çıkarabileceğiniz eşyalarınızı güvenle muhafaza edebilirsiniz.

  • Su geçirmez yapı
  • Nefes alan materyal
  • Antibakteriyel yüzey

Şık Case Look Kartlık Avantajları

Şık Case Look Kartlık Avantajları

Özellikle kartlarınızı muhafaza edeceğiniz ürünün antibakteriyel ve kaliteli malzemelerden yapılması size avantaj sağlar. Case Look kadın deri mor renkli çıtçıtlı kartlık Jojo 03 Smp Mağazacılık sizin için özenle tasarlanır. Antibakteriyel yüzeyi ile mikrop tutmaz. Hijyenik biçimde muhafaza edebileceğiniz eşyalarınız bu sayede temiz kalır. Yumuşak bir deriden üretilir ve malzemesi nefes alır özelliklidir. Renkleri zamanla solmaz ve kolaylıkla yıpranmaz. Özellikle sık kullandığınız malzemeleri takıp çıkarırken herhangi bir deformasyon yaşamazsınız. Uyumlu renklerden tasarlanan çıtçıtlı ürünün bir diğer avantajı da seçenek sunmasıdır. Birden farklı renkten üretilmiş olması, bu renk kombinasyonlarına uyan her tonu kullanabilmenize olanak verir. Case Look kadın deri mor renkli çıtçıtlı kartlık kullananlar geri dönüşlerini yaptıkları yorumlar aracılığıyla paylaşır. Detaylı bilgi edinmek ve tecrübelerden yararlanmak isterseniz yorumlar kısmını inceleyebilirsiniz.

Kullanışlı Case Look Kadın Deri Mor Renkli Çıtçıtlı Kartlık

Kullanışlı Case Look Kadın Deri Mor Renkli Çıtçıtlı Kartlık

Case Look kartlık kendi içerisinde uyumlu olan renklerden üretilir ve çeşitlilik sağlar. Her renkten kıyafetler ve çantalarla kolaylıkla kombinlenebilir. Oldukça kullanışlı bir model olmasıyla öne çıkar. Çıtçıtlı tasarımı içerisine yerleştirilen ürünlerin muhafazasını kolaylaştırır. Herhangi bir lekelenme veya tozlanmada nemli bezle silindiğinde iz kalmaz. Antibakteriyel yüzeyi sağlıklı bir kullanıma olanak tanır. Kolaylıkla temizlenebilir ve leke tutmaz. Case Look kadın deri mor renkli çıtçıtlı kartlık yorumları detaylı bilgi edinmenizi sağlayabilir. Gerçek müşterilerin yazdığı bu yorumlar sayesinde ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Büyük çantalar kullansanız bile eşyalarınıza kolayca ulaşmanızı sağlayan bu ürün kullanışlı olması dolayısıyla pek çok kişi tarafından beğenilir. Siz de nakit taşımayı sevmeyen biriyseniz şık tasarımlı ve canlı renklere sahip Case Look markalı çıtçıtlı kartlığı tercih edebilir, rahatça kullanabilirsiniz.

Case Look Kadın Deri Mor Renkli Çıtçıtlı Kartlık Fiyatları

Case Look Kadın Deri Mor Renkli Çıtçıtlı Kartlık Fiyatları

Case Look marka bu deri kartlık uzun vadede pratik kullanım sağlar. Ürün kolay yıpranmayan deri materyaliyle öne çıkar. tercih etmek önemlidir. Case Look farkıyla üretilen ürün yumuşak yüzeyi ile dikkat çekicidir. Böylece eşyalarınızı hiçbir şekilde çizmez ve rahatlıkla takıp çıkarabilirsiniz. Elinizle dokunduğunuzda da hoş bir hissiyat verir. Zamanla köşelerinde aşınmaya sebep olmayan şekilde sağlam dikişler ile tutturulur. Bu sayede yıpranma sorununun ortadan kaldırılması hedeflenir. Case Look kadın deri mor renkli çıtçıtlı kartlık fiyatı ile bütçe dostudur. Rengarenk ve canlı yapısı ile tüm kıyafetlerinize ve çantanıza uyum sağlayabilir. Morun dikkat çekici tonuyla tasarlanan bu şık ve kullanışlı parçayı rahatlıkla her zaman kullanabilirsiniz. Trendyol’dan çantanızda çok yer kaplamayan ve kullanım kolaylığı sağlayan Case Look marka mor deri kartlığı güvenle satın alabilirsiniz.