Casati Tavan Boyası 10 Kg Beyaz

425 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
628,31 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
653,18 TL

Ürün Bilgileri

Casati Tavan Boyası 10 Kg Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYDEMİR TİCARET Satıcı Ünvanı: HALİL AYDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kahramanmaraş Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1100069006
    Bu ürün AYDEMİR TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Akrilik emülsiyon esaslı dekoratif ve koruyucu iç cephe tavan boyasıdır. Su bazlı Mat İyi yayılan Yüksek kapatıcılıkta Nefes alan Doygun yüzey veren Beyazlığı yüksek TS 5808 e uygundur UYGULAMA ŞEKLİ VE BOYANABİLEN ALAN Temiz, tozsuz, kuru, düzeltme işlemi yapılmış hazır yüzeye 9 veya 5 kısım boya 1 kısım su ile inceltilerek (~%10-15) fırça veya rulo ile 2 kat olarak uygulanmalı. Katlar arasında ortam ısı ve rutubetine bağlı olarak 6 saat beklenmelidir. İki katta yüzeye bağlı olarak
  • 10 Kğ ile 30 - 40 m² yüzey boyanır

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Casati Tavan Boyası 10 kg Beyaz

Evin temizliği, boyası ve badanası her zaman ortamı daha güzel gösterir. Kullanılan boyanın kalitesi, kullanışlı yapısı ve içeriğiyle paralel olması ise evlerin şıklığını etkiler. Bu şıklık sonucunda kullanacağınız alana göre değişen ihtiyaçlar meydana gelir. Bunlardan biri de tavan ve cephe olarak ayrılan boya çeşitleridir. Bu çeşitlerden biri olan Casati tavan boyası 10 kg beyaz rengiyle modern ve estetik görünüm sağlar. Türkiye’nin bilindik ve güvenilir markalarından olan Casati, renk çeşitleriyle bilinen ve duvara özgünlük katan firmalardandır. Kaliteli olan Casati tavan boyası, fazlasıyla beğenilen bir üründür. 10 kg ağırlıkta olan bu boyayı, evinizin 30 ile 40 m² iç cephe tavan yüzeyi boyamalarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Estetik tasarımıyla her yere şıklık katan bu seçeneğin 10 kg içeriğiyle evinizin görünümünü siz de değiştirebilirsiniz.

  • İç cephe tavan
  • Estetik görünüm
  • Kaliteli içerik

Tamamlayıcı Casati Tavan Boyası 10 Kg Beyaz Özellikleri

Tamamlayıcı Casati Tavan Boyası 10 Kg Beyaz Özellikleri

Akrilik emülsiyon özelliği ile tavanlarınız dekoratif ve koruyucu hale getiren Casati tavan boyası 10 kg hafif tasarımıyla beğeni alır. Genellikle mekanları estetik ve şık gösterir. Ayrıca mekanların genişliğini de fazlasıyla etkiler. Hafif ve fazla büyük olmayan yapısıyla şık görünümlü bu boya, fırça ve rulo ile kullanıldığında ardında iz bırakmaz. İhtiyaç duyulan her yere ferah bir hava ve estetik bir görünüm sağlar. Kaliteli ve kullanışlı özelliklere sahip olan bu ürün, 10 kg ağırlığıyla müşteriler için avantajlıdır. Ürünü bu avantajı sayesinde geniş alanlarınızda da rahatlıkla kullanabilirsiniz. İç cephe tavan boyaması için geçerli olan bu ürün, alanlarda tamamlayıcı nitelikte olduğu için sıklıkla tercih edilir. Tasarımınıza zarif ve şık bir dokunuş katmak için bu ürüne göz atabilirsiniz. Bu seçenekle kaliteli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Beğenilen Casati Tavan Boyası 10 Kg Beyaz Fiyatı

Beğenilen Casati Tavan Boyası 10 Kg Beyaz Fiyatı

İç cephe tavan boyası olan bu ürün kullanıldığı odanın tavanına mat bir renk, şıklık ve ferahlık katarak ortamın havasını değiştirir. Mat beyaz rengi ile dekorasyon stillerinize ve eşya bütünlüğünüze kolayca uyarlamak mümkündür. Kullanım kolaylığı ile beğeni toplayan tavan boyası; dayanıklı, kullanışlı ve estetik yapısını uzun yıllar boyunca korur. Aynı zamanda ürün ideal tasarımlı 10 kg ağırlığıyla rahatlıkla taşınabilir. Bu ürünü boyamak istediğiniz her tavanda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kullanılan alana son derece modern, şık ve kaliteli bir görünüm sağlar. Mat beyaz renkte olan ürün, beğenilen detaylarıyla göz doldurur. Casati tavan boyası 10 kg beyaz fiyatı ürünün tüm bu avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Tamamlayıcı niteliği ve estetik görünümü ile dikkat çeken benzersiz bu ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Etkileyici Casati Tavan Boyası 10 Kg Beyaz Yorumları

Etkileyici Casati Tavan Boyası 10 Kg Beyaz Yorumları

Casati markalı iç cephe tavan boyası, lambalarınızın ışığını daha canlı ve alanlarınızı daha geniş gösteren bir hava katan tasarıma sahiptir. Ayrıca eşyalarınızla bütünlük sağladığından dolayı da sıklıkla tercih edilir. Dekorasyonunuza şıklık ve modernlik katmak için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu ürünü kullandıktan sonra lambanıza yerleştirdiğiniz ampül ve ampulün rengi ile ortamın şıklığını tamamlar. Seçeneğin kaliteli içeriği, göz doldurur nitelikte olduğunu gösterir. Kullandığınız ortama ferah bir görünüm imkanı sunar. Kaliteli ve estetik tasarıma sahip olan Casati tavan boyası 10 kg beyaz yorumları kısmını okuyarak ürün hakkında inceleme yapabilirsiniz. Bu yorumlar ile detaylı şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz. Estetik görünümü sayesinde evlerin vazgeçilmez bir parçası olacak bu seçeneği uygun fiyat avantajı ile siz de değerlendirerek kolaylıkla Trendyol aracılığı ile satın alabilirsiniz.