Genel Markalar Pasta Cila Çizik Giderici 230ml Kutu Mavi T37943

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Pasta Cila Çizik Giderici 230ml Kutu Mavi T37943

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • TveT Pasta Cila Çizik Giderici 230ml Kutu Mavi T37943 TveT CARUB Pasta Cila Çizik Giderici 230ml Kutu Mavi T37943 İdeal ince çizik giderici ve parlatıcı... Ürün Açıklaması: · Ağırlık : 230 Ml. · Renk : Mavi · Bu ürün, cilalama işleminden önce yüzeye zarar vermeden, yüzeyi düz ve parlak bir hale getirmek, çizikleri ve lekeleri yok etmek için üretilmiştir. · Özel temizleme ajanları ve maddelerin karışımı ile eşsiz bir formüldür. Diğer pastalara göre uygulaması kolay olup, kuvvetli bir temizleyicidir. · Aşırı kirli yüzeyleri, matlaşmış boyaları yeniler. Biriken eski waxları, yol katranlarını, ağaçların bıraktığı kalıntıları, oksidasyonu, böcekleri ve yol kirlerini sökmek için idealdir. Ayrıca kromu temizler ve korur. · Deterjan, tuz, ağaç özü ve kuş pisliklerini gidererek araç yüzeyinde koruyucu bir tabaka oluşturur. · Aracınızın yüzeyini, güneşin UV ışınlarından ve asit yağmurlarından sene boyunca korur. Uygulama: · Aracınızı yıkadıktan sonra, ambalajıyla birlikte verilen özel uygulama süngeri veya nemli bir bezle ve dairesel hareketlerle aracın yüzeyine cilayı uygulayınız. · Her defasında bir kısma ve eşit olarak uygulayarak iyice nüfus edip, puslu bir hale gelene kadar kurumasını bekleyin. · İstenilen parlaklığı elde etmek için
  • temiz, yumuşak ve hav bırakmayan bir bezle nazikçe ovalayarak silin. En iyi sonucu almak için: · Direkt güneş ışığında veya yüzey el sürülemeyecek kadar sıcaklıkta uygulama yapmayınız. · Aracın vernik kaplaması zarar görmüş ise kullanmayınız. · Cam ve döşemelere temasını engelleyiniz. · Şayet o yüzeye temas ederse ise hemen sulandırılmamış şampuanla yıkayın. · Belirli bir yapısı olan dokulu yüzeylerde, yumuşak bir tırnak fırçasıyla hafifçe yedirerek uygulayın. Uyarı: · Çocuklardan uzak tutunuz. · Damıtılmış petrol türevleri içerir, yutulması tehlikelidir. · Cilde ve göze temasında su ile yıkayınız. · Yutulması halinde kusturmayınız ve derhal tıbbi yardım alınız.
Geri Bildirim Ver