Carub Çat Çat Korna Mıtsuba Tip 12 V Kırmızı

700 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
400 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Carub Çat Çat Korna Mıtsuba Tip 12 V Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: nesu ticaret Satıcı Ünvanı: OTO ÖZBAY GIDA TEKSTİL LOJİSTİK OTO PARÇALARI LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0649115059900001 Vergi Kimlik Numarası: 6491150599
    Bu ürün nesu ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÇAT ÇAT KORNA MITSUBA TiP 12 V KIRMIZI
Geri Bildirim Ver

Carub Çat Çat Korna Mıtsuba Tip 12 V Kırmızı

Çok uzun zamandan beri trafikte yer alan araçlar tarafından hem yayalar hem de diğer araçlar için korna kullanarak uyarılar yapılır. Böylece kaza gibi istenmeyen durumları önlemek mümkün hale gelir. Ayrıca trafikte yer alan diğer unsurları da dikkatli olmaya davet etmek amacıyla bu üründen yararlanılır. Araçlarda yer alan klakson adı verilen havalı kornalar ile başlayan korna kullanımı araçların önemli aksamları arasında yer alır. Her araçta istisnasız bir şekilde korna bulunur. Carub çat çat korna mitsuba tip 12 v kırmızı yüksek performans gösteren korna türleri arasında yer alır. Oldukça kolay monte edilebilen bu korna türü birçok araç sürücüsü tarafından tercih edilir. Özel bir yapıda üretilmesi onu hem dayanaklı hem de kullanışlı bir formata sokar.

  • Mitsuba tip korna
  • Etkili kullanım
  • 12 v

Carub Korna Çat Çat Mitsuba Tip 12 V Kırmızı Özellikleri

Carub Korna Çat Çat Mitsuba Tip 12 V Kırmızı Özellikleri

Teknoloji geliştikçe araçları kullanılan kornaların farklı boyutlar üzerinden geliştirildiği ve üretildiği görülür. Aynı zamanda çok farklı ihtiyaçlara göre geliştirilen bu ürün türleri taşıtlar için önemli yere sahip olurlar. Carub çat çat korna bu açıdan kendisini tercih eden kişilerin gereksinimlerine göre beklentilerini fazlasıyla karşılar. Geçmiş dönemlere göre çok farklı bir yapıda olan araç parçası etkili bir şekilde kullanım özelliğini sahip olurlar. Bu yüzden Carub Mitsuba tip 12 v kırmızı modeli incelendiğinde hem kullanış özellikleri açısından hem de kırmızı renkli olması nedeniyle birçok kişinin tercihi haline gelir. Böylece hem ihtiyacınızı hem de zevkinize göre tercih edebileceğiniz bir ürün ortaya çıkar. Çat çat model olarak adlandırılan bu ürün türü hemen hemen tüm araçlara ve bu araçların elektrik aksamlarına uyumlu olur.

Carub Korna Mitsuba Tip 12 V Kırmızı Avantajları

Carub Korna Mitsuba Tip 12 V Kırmızı Avantajları

Kullanılan araçlarda korna vazgeçilmez unsurlar arasında yer alır. Bu parçaların bozulması halinde ya da eskimesi durumunda değiştirilmesi bir zorunluluktur. Bu yüzden satın alırken korna çeşitlerinin standartları uygun olduğundan emin olmak gerekir. Aynı zamanda çevreyi rahatsız etmeyecek ama yeterli desibele sahip olması da önemli konular arasında bulunur. Bu açıdan rahat etmek ve kullanışlı bir ürüne sahip olmak isteyenler bu modeli satın alarak Carub çat çat korna mitsuba tip 12 v kırmızı kullananlar arasına girerler. Böylece oldukça kaliteli bir korna modelinden en iyi şekilde faydalanırlar. Bu korna modeli hakkında yeterli bilgiye sahip değilseniz yapacağınız araştırmalar sırasında Carub çat çat korna mitsuba tip 12 v kırmızı yorumları size karar verme aşamasında yardımcı olur. Böylece bu ürünü kendinizden emin bir şekilde satın alabilirsiniz.

Carub Çat Çat Model Korna Mitsuba 12 V Kırmızı Fiyatları

Carub Çat Çat Model Korna Mitsuba 12 V Kırmızı Fiyatları

Aracınızın uygun bir kornaya sahip olmasını istiyorsanız sizin için Carub ideal bir ürün seçeneği olur. Korna konusunda sıklıkla tercih edilen alternatifler arasında yer alır. Hem yaya hem de diğer sürücülerin güvenliği için bu aksam araçtaki en hayati parçalardan biridir. Sahip olduğu özellikler sayesinde bu modeli satın almak mantıklı bir seçenek olur. Herhangi bir korna bozulması yaşıyorsanız bunu çözüme kavuşturmak için bu ürüne sahip olabilirsiniz. Carub çat çat korna mitsuba tip 12 v kırmızı fiyatı geniş bir kesime hitap edebilecek aralıklarda yer alır. Otomobilinizin bu aksamını değiştirerek güvenli bir sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca parça bozulmasına karşı bu ürünü yedekte tutmak için de satın alabilirsiniz. Trendyol ayrıcalığı ile bu ürüne sahip olmayı istiyorsanız sipariş vererek Carub çat çat korna mitsuba tip 12 v kırmızı satın alabilirsiniz.