Genel Markalar Antifiriz Ölçer Ölçme Antifriz Ölçer Ölçüm Bomesi

269 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
274,40 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,88 TL
350 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Antifiriz Ölçer Ölçme Antifriz Ölçer Ölçüm Bomesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VIKTEC Satıcı Ünvanı: EYÜP GÜLLÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4133218622200001 Vergi Kimlik Numarası: 4200268425
    Bu ürün VIKTEC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Carub Antifiriz Ölçer Ölçme Antifriz Ölçer Ölçüm Bomesi Tüm marka ve model otomobillerde kullanılacak şekilde tasarlanmış ve üretilmiştir. Carub Profesyonel Antifriz Ölçer Ürün Özellikleri: . Etilen glikol içeren tüm antifrizlerin ölçümü için. . Ambalaj: Doubleblister . Ebat: 330x122x50 mm . Ağırlık: 115 gr Otomobil,hafif ve ticari araçlar,yat,tekne,makine,fabrika vb ?Ürün Özellikleri : Sıcak veya soğuk tüm sıcaklık derecelerinde doğru ölçüm sağlar. Nasıl Kullanırım ? Emme boru ucunu,ölçüm silindirinden alın ölçüm aletinin ucuna yerleştirin ve Radyatör soğutma sıvısının içine doğru batırın. Cihazın Üst kısmında bulunan bulunan Mavi Yumuşak topa basın Gösterge deposunun sıvı ile tamamen dolmasını sağlayın. Cihazı dikey olarak düz bir şekilde tutun Öçüm tablosundan soğutma sıvının kaç derecede olduğunu öğrenebilirsiniz. Ölçümden sonra bulunduğunuz bölgenin iklim koşullarına göre radyatöre Antifriz eklemeyi unutmayın ve eklemeyi yaptıktan sonra kaç dereceye ulaştığını tekrar kontrol ediniz. DİKKAT EDİN Ölçümü yapmadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız.Sıcak olan motorda Radyatör, baskı altında kalır Kapağı açtığınızda radyatördeki sıvının üzerinize sıçramamasına dikkat ediniz. Haşlama riski!Önemli Bilgi :Antifriz (Ethyenglykol-donma önleyici) maddesi zehirli bir maddedir dikkatli olunuz.

Ürün Özellikleri

  • Litre 12 Litre ve Üstü
Geri Bildirim Ver