Carpex Ginger Flowers - A1 Koku Kartuşu 220 Ml.

1.320 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.320 TL
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.320 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.329 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Carpex Ginger Flowers - A1 Koku Kartuşu 220 Ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MaxCleanGrossmar Satıcı Ünvanı: FUNDA ÖZSOYLUCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7060208785
    Bu ürün MaxCleanGrossmar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Carpex Ginger Flowers - A1 Koku Kartuşu 220 ml. Enerjinin Kokusunu İçinize Çekin: Ginger Flowers Carpex Premium Selection Koku ailesinin turuncu kokularından olan Ginger Flowers'ın üst notasında bergamot, limon, portakal ve greyfurt yer alır. Greyfurt, çağrıştırdığı turuncu rengin etkisiyle olumlu duyguları besleyen kokusunun yanı sıra vücutta tokluk duygusunu hissettirmek gibi benzersiz bir özelliğe sahiptir. Limon, özellikle kolonya üretiminde en sık kullanılan meyve olmasıyla ünlüdür. Sebebi ise stres azaltıcı etkisi, seratonin salgılanmasına yardımcı olması, burun deliklerini açarak daha rahat nefes almayı kolaylaştırmasıdır. Bergamot, hoş kokusu ile ayırt edici özelliğe sahiptir. Rahatlatıcı etkisi pek çok doğal tedavi yönteminde kullanılır. Narenciye ailesinin en güzel kokuya sahip üyesi olan Bergamot parfümlerde de çok sık harmanlanır. Portakal ise baskın ortam kokularının ortadan kaldırılmasında çok etkili olmasının yanı sıra tazelik ve enerji duygularını besler. Ginger Flowers'ın orta notasında okaliptus, ozonic, zencefil, orkide, gül ve menekşenin çiçeksi kokularıyla eşlik ederken alt notada laden reçinesi, ermer amber, sandal ağacı ve pudralı minskler bulunur. Ginger Flowers, yeşil meyveler ve çiçeksi baharatların benzersiz harmanıyla bulunduğunuz ortama mutluluk ve sakinlik sağlayacak. Nerelerde Kullanırım? Gelişmiş mikro difüzyon teknolojisi ürünü olan Carpex A1 Pro 900 Geniş Alan Koku Makinesi ve Carpex A1 Eco Geniş Alan Koku Makinesi geniş alanların hoş kokulandırılmasını sağlar. Cihazlarla birlikte A1 Koku Kartuşlarını ev, ofis ve geniş alan kokulandırmalarınızda kullanabilir, yeni nesil özellikleri ve harika kokularıyla huzurlu ortamlar oluşturabilirsiniz. Carpex Hakkında Carpex %100 Türk sermayeli uluslar arası kalitede oto bakım ve temizlik ürünleri, oto, ofis ve oda kokuları, koku makineleri ve hijyen ürünleri üreten Türkiye’nin öncü ve güvenilir markasıdır.
Geri Bildirim Ver