Carpcorn 50x65 5 Cm. (50*70) 100 Adet - Şeffaf Bantlı Yapışkanlı Jelatin Poşet

438,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  438,90 TL
%5 indirim
3 x  416,96 TL
1.250,87 TL
%7 indirim
5 x  408,18 TL
2.040,89 TL
%10 indirim
7 x  395,01 TL
2.765,07 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Carpcorn 50x65 5 Cm. (50*70) 100 Adet - Şeffaf Bantlı Yapışkanlı Jelatin Poşet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PosetAmbalaj Satıcı Ünvanı: MEHMET ERGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3570092605
    Bu ürün PosetAmbalaj tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BANTLI JELATİN - YAPIŞKANLI POŞET KAPAK DAHİL ÖLÇÜLERDİR TEKSTİL VE KIRTASİYE ÜRÜNLERİ PAKETLEMESİNDE KULLANILIR ANTİSTATİK (TOZ TOPLAMAYAN) BİR ÜRÜNDÜR Bantlı Poşetler paketlemede kullanımı kolaylaştırmak amacıyla kendinden yapışkanlı bant ile üretilmektedir, Ürün pakete koyulduktan sonra yapışkan bantın üzerindeki koruyucu film çıkartılarak paket kapatılır. Mağazamızda bulamadığınız özel ölçüler için bizlere Mağazaya Sor kısmından ulaşabilirsiniz. Ürünlerin teslim süresi 3-5 İş günü arasındadır. Minimum üretim miktarı 1.000 (Bin) Adettir.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 100'lü
  • Ebat Büyük
Geri Bildirim Ver

Carpcorn 50x65 5 Cm (50*70) 100 Adet - Şeffaf Bantlı Yapışkanlı Jelatin Poşet

Bantlı yapışkanlı jelatin poşetler, genelde saklama ve paketlemede kullanımı kolaylaştırmak amacıyla kullanılır. Pek çok farklı amaç için kullanımına uygundur. Poşet, çok amaçlı kullanım avantajı sağlar. Tekstil ve diğer paketleme ambalajlarında kullanım için rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Broşür, dergi, evrak gibi materyalleri koymak açısından da uygundur. Bu ve benzeri ürünleri paketledikten sonra gönderim yapacaksanız malzemeleri jelatin içine koyup ardından da kolay biçimde bantlayıp yapıştırabilirsiniz. Ev ve ofislerde kullanım için uygundur. Carpcorn 50x65 5 cm (50*70) 100 adet - şeffaf bantlı yapışkanlı jelatin poşet, paketleme ve gönderi ihtiyaçlarınıza profesyonel bir çözüm sağlar. Taşımak istediğiniz malzemenin ağırlığına göre bantlı jelatini seçebilirsiniz. Kendinden bantlı olması ve pratik kullanımı ile jelatin poşetlerini güven içinde kullanabilirsiniz.

  • Kendinden yapışkanlı bant
  • Kolay kullanım
  • Kaliteli malzeme

Kaliteli Carpcorn 50x65 5 cm (50*70) 100 Adet Bantlı Jelatin

Kaliteli Carpcorn 50x65 5 cm (50*70) 100 Adet Bantlı Jelatin

Bantlı şeffaf poşet, saklama ve paketleme amacı ile sıklıkla kullanılır. Hemen herkesin ve her sektörde güvenle kullandığı ürün seçenekleri arasında yer alır. Bantlı jelatin, pek çok alanda kişilere kullanım kolaylığı sağlar. Evrak ya da broşür gibi materyalleri paketleme ve saklama amacıyla sıkça tercih edilir. Gönderi ihtiyaçlarınıza da profesyonel bir çözüm sağlar. Kullanımı son derece kolay ve pratik bir üründür. Materyallerinizi kolay ve rahatlıkla poşete yerleştirip gönderebilirsiniz. Poşetlerde başka bir banda ihtiyaç duymazsınız. Modelin kendinden bantlı olması kullanım avantajını arttırır. Taşımak istediğiniz malzemeye göre poşet kalınlığını seçmeniz önemlidir. İstediğiniz kalınlık ve boyutları değiştikçe poşet fiyatlarda farklılık olabilir. Ev ve ofis gibi pek çok alanda bu seçeneği rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kaliteli yapıya sahip bu seçenek ile konforlu bir deneyim elde edebilirsiniz.

Carpcorn 50x65 5 cm (50*70) Bantlı Jelatin Kullanımı

Carpcorn 50x65 5 cm (50*70) Bantlı Jelatin Kullanımı

Dikkat çeken bu poşet; saklama, paketleme ve kargolama gibi alanlarda kullanım avantajı sağlar. Kullanımı oldukça pratiktir. Paketlemeyi kolaylaştırmak amacıyla kendinden yapışkanlı bant ile üretilir. Ürün, pakete konulduktan sonra yapışkan bantın üzerindeki koruyucu film çıkarılarak paket kapatılır. Carpcorn 50x65 5 cm (50*70) 100 adet - şeffaf bantlı yapışkanlı jelatin poşet fiyatları farklı bütçelere hitap eder. Kendinden şeffaf bantlı olması pakette dayanıklılığı arttırır. Pek çok alana ve kişiye hitap eder. Aynı zamanda kişilere pratik paketleme rahatlığı sağlar. Esnek yapısı sayesinde ürünler sıkışmaz. Bu bantlı poşetler ile gıdalarınızı da herhangi bir toz veya atıklara maruz kalmadan saklayabilirsiniz. Kullanım süresi oldukça uzundur. Evinizde günlük yaşamda da ihtiyaç duyacağınız bu poşet, kaliteli ve dayanıklıdır. Ürünleri her türlü tozdan uzak tutarak güvenle kullanabilirsiniz.

Carpcorn 50x65 5 cm (50*70) 100 Adet Bantlı Jelatin Fiyatı

Carpcorn 50x65 5 cm (50*70) 100 Adet Bantlı Jelatin Fiyatı

Kaliteli yapıdaki bu seçenek; paketleme, saklama veya kargo gönderimleri gibi işlemlerde güvenle kullanabileceğiniz bir üründür. Bunun yanı sıra çeşitli mağaza, restoran ve kafelerde eşyaların hijyenik kullanımı için de tercih edilir. Otomotiv, takı gibi çeşitli sektörlerde de kullanımı oldukça geniştir. Şeffaf bantlı poşet, özenli ve kaliteli bir şekilde üretilir. Sağlam olması saklama ve paketleme işlemleri için önemlidir. Bu poşetlerin yapısı birçok etkene karşı dayanıklıdır. Herkes tarafından ve çoklu sektörlerde tercih edilen bu ürünün kullanım ömrü uzundur. Carpcorn 50x65 5 cm (50*70) 100 adet - şeffaf bantlı yapışkanlı jelatin poşet yorumlarında kişiler genellikle dayanıklılığı ve kolay yırtılmayan özelliklerinden bahseder. İçerisinde bulunan ürünler hava almaz. Ürünlerinizin zarar görmemesi için jelatin poşeti rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Trendyol’dan uygun fiyatlarla bu seçeneği temin edebilirsiniz.