Carolina Herrera Good Girl Bayan Edp50ml

3.571,20 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Carolina Herrera Good Girl Bayan Edp50ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zümrüt Parfümeri Satıcı Ünvanı: ZÜMRÜT PARFÜMERİ İTRİYAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0999005072200014 Vergi Kimlik Numarası: 9990050722
    Bu ürün Zümrüt Parfümeri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Good Girl , Herrera Modaevi Kokuları’nın yaratıcı direktörü Carolina Herrera de Baez liderliğinde hayata merhaba dedi.Bir kadının karakterindeki ince tezatlıklar ve güç, ünlü parfümör Louise Turner ustalığı ile bu muhteşem kokuda hayat buldu. Good Girl parfümünün bağımlılık yaratacak notalarına ev sahipliği yapacak parfüm şişesini düşlediğinde nihai kadınılık sembolüne form kazandırabilecek silueti bulmaya çalıştı.Bu öngörüden,stiletto şişe doğdu. Good Girl…iyi kız…kötü kız…Işıltılı,kadınsı yasemin notaları ve uyarıcı sümbülteber onun aydınlık tarafını tanımlarken,bağımlılık yaratan tonka ve baştan çıkarıcı kakao onun esrarını ve derinliğini ifade eder.İçindeki kötü kızı uyandır….. “Göz kamaştırıcı bir kadının bir mekana girdiği ve herkesin onun kim olduğunu merak etmeye başladığı anın eşi benzeri yoktur” Carolina Herrera

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Fresh
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Carolina Herrera Good Girl Edp Kadın Parfüm Seçenekleri Trendyol'da!

Carolina Herrera Good Girl EDP 50 ml kadın parfümü, oldukça güçlü ve kalıcı bir kokuya sahiptir. Kadınlar için özel olarak üretilen ürün, benzersiz şişe dizaynıyla feminenliği vurgular. Stiletto figürlü şişeye sahip olan parfüm, son derece estetik ve şık bir görünüm sunar. Bu şişe dizaynıyla parfümün baştan çıkarıcı, cesur, güçlü ve modern özellikleri ön plana çıkarılır. 50 ml hacmiyle kullanıcılarının beğenisine sunulan ürün, kalıcılığıyla da hemen her kadının takdirini kazanmayı başarır. “Eau de Parfum özelliğiyle üretilir ve gün boyunca etkisini korur. Sahip olduğu kokuyla harika bir hissiyat bırakan ürün, çevrenizdeki tüm gözlerin üstünüze dönmesini sağlar.

  • Ürün Hacmi: 50 ml
  • Parfüm Tipi: EDP
  • Hitap Ettiği Kitle: Kadın

Carolina Herrera Good Girl EDP Kadın Parfümün Koku Tipi Nasıldır?

Carolina Herrera Good Girl EDP Kadın Parfümün Koku Tipi Nasıldır?

Carolina Herrera Good Girl EDP 50 ml kadın parfümü, kendine has sofistike bir koku tipine sahiptir. Kokuyu meydana getiren eşsiz notalar, ahenkle harmanlanarak kullanıcılarının beğenisine sunulur. Bu notalar, kokunun hem cesur hem de gizemli duyguları harekete geçirmesini sağlar. Baş döndürücü tonka ve zengin kokulu kakaonun karışımı ise parfümün gizemli yanını hissettirir. Parfümde kullanılan badem ve kahve esansları cesur ve modern bir kadın imajının ortaya çıkmasına yardımcı olur. Eşsiz esansların buluştuğu zengin koku, parfüme ışıltı kazandırır. Aromasıyla parıltıyı gizemle bir araya getiren parfüm, sahip olduğu esanslar sayesinde son derece canlı bir etki bırakır.

Carolina Herrera Good Girl EDP 50 ml Kadın Parfümü Kalıcı mıdır?

Carolina Herrera Good Girl EDP 50 ml kadın parfümü, son derece kalıcı bir üründür. Parfümün kalıcılığı, ürünün türüne göre farklılık gösterir. Bu türler; EDP, EDT ve EDC olarak sıralanabilir. Bu parfüm ise içerdiği yoğunluk açısından EDP türüne aittir. Carolina Herrera Good Girl EDP kadın parfüm, ait olduğu türle kalıcı sayılır. Parfümü cildinize ya da kıyafetlerinize sıktığınız anda ortama yayılan koku, uzun bir süre boyunca üzerinizdeki hâkimiyetini sürdürür. EDP parfümlerin ortak özelliği, bu ürünlerin cilt ya da giysi üstündeki etkisini yaklaşık olarak 10 ila 16 saat aralığında devam ettirebilmesidir. Bu sayede Carolina Herrera Good Girl EDP 50 ml kadın parfümün hoş ve modern kokusu gün boyu üzerinizde kalır. Kalıcılığıyla beğenilen ürün, çevrenizdeki kişileri de kolayca etkisi altına alır.

Carolina Herrera Good Girl EDP 50 ml Parfümünü Kimler Tercih Eder?

Carolina Herrera Good Girl EDP 50 ml kadın parfümü, geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder. Birbirinden güzel esansların buluşturulduğu bu ürün, spesifik olarak kadınların kullanımı için üretilir. Enerjik notaları ön plana çıkarmak isteyen hemen her kadın, bu ürünü kullanarak istediği etkiyi kolayca yakalayabilir. Kendinden emin olan ve gittiği her yerde fark edilmek isteyen kişiler, Carolina Herrera Good Girl EDP 50 ml kadın parfümüyle tarzını tamamlayabilir. Ünlü parfümör Louise Turner ile hayat bulan ürünü kendiniz ya da sevdikleriniz için gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Ürün, kullanıcı memnuniyetini üst seviyelerde tutmayı başarır. Gerçek kullanıcı deneyimlerinden yararlanmak ve fikir almak için Carolina Herrera Good Girl EDP 50 ml kadın parfüm yorumlarını inceleyebilir, tüketicilerin ürün hakkındaki görüşlerinden faydalanabilirsiniz. Daha sonra ise bu ürünü Türkiye'nin lider alışveriş platformlarından biri olan Trendyol üzerinden sadece birkaç tıkla hızlı ve kolayca satın alabilirsiniz.