Carolina Herrera 212 Vıp Men Edt 100 ml Erkek Parfüm 8411061723760

2.992 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.997 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.372,30 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.747 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.656 TL

Ürün Bilgileri

Carolina Herrera 212 Vıp Men Edt 100 ml Erkek Parfüm 8411061723760

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mavi Kozmetik Satıcı Ünvanı: MAVİ KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613067185100019 Vergi Kimlik Numarası: 6130671851
    Bu ürün Mavi Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Carolina Herrera 212 VIP Men ile çılgın partideki yerini sen de al! Kadın versiyonundan bir sene sonra erkek baskısı da piyasaya sunulan 212 VIP, "Listede var mısın? Bu güzel bir parti!" sloganıyla kendini tanıtıyor. Gece hayatına vurgu yapan parfümün erkek serisi 212 VIP Men, New York parti yöneticilerinin stilini yansıtıyor. Eğlenceli, karizmatik ve şık erkeklerin şehvet uyandıran kokusu Carolina Herrera 212 VIP Men, etrafınızdakilerde kıskançlık uyandıracağa benziyor. Üst notasında zencefil, biber, havyar ve kireç olan kokunun kalp notasında nane, cin, votka ve baharatlar yer alıyor. Dip notasında ise deri, kehribar ve odunsu notalar bulunuyor.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Aromatik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Carolina Herrera 212 Vip Men

Carolina Herrera 212 Vip Men, eşsiz kokusu ile tarzınızın vazgeçilmez bir parçası olabilir. Mükemmel esanslara sahip olan formül, ilk spreyden itibaren tazelik ve karizma getirebilir. Markanın erkek parfümü, size sert zencefil, onka fasulyesi, donmuş nane, tuzlu kehribar, elma dilimleri ve karabiber esansları sunar. Bu ürünü her kullandığınızda daha çekici ve benzersiz hissedebilirsiniz. Carolina Herrera parfümü, uzun süre kalıcı özellikleri sayesinde sonraki kullanımları uzatır. Özel içeriği ile hızlı bir şekilde uçmaz.

 
  • Kalıcı ve yoğun koku
  • Carolina Herrera 212 Vip Men doğal içerikli esanslı
  • Özel formül ile üretim

Carolina Herrera 212 Vip Men Özellikleri

Carolina Herrera 212 Vip Men Özellikleri

Carolina Herrera 212 Vip Men 100 ml karizma sahibi olmak isteyen her erkeğin ilk tercihleri arasında yer alır. Bu marka ürün ile benzersiz bir auraya sahip olabilirsiniz. Her gün şık görünmeye çalışsanız bile, kokunuz tarzınızla uyumlu değilse yine de istediğiniz etkiyi yaratmanız zor olabilir. Carolina Herrera erkek parfüm sizin için özel ve benzersiz bir koku yaratır. Ürünü kullanırken, kokunun kıyafetinize ve ruh halinize uygun olduğundan emin olmak önemlidir. Carolina Herrera Perceive'in ferahlatıcı kokusuyla hayatınızın her anına değer katabilirsiniz. Kalıcı koku kalitesi ile sizi asla yalnız bırakmayacak Carolina Herrera parfüm kurtarıcınız olma potansiyeline sahiptir. Kendinize ait imza niteliği taşıyan bir kokunuz olmasını istiyorsanız bu parfümü tercih edebilirsiniz. Uzun süreli etkisi sayesinde verimli bir sonuç elde edebilirsiniz.

 

Carolina Herrera 212 Vip Men Yorumları

Carolina Herrera 212 Vip Men Yorumları

Kalite odaklı markanın ürünleri ile kendinizi çok daha öz güvenli hissedebilirsiniz. Eşsiz kalıcı kokusu, özel içerikleri ve marka notları ilginizi çekebilir. Carolina Herrera 212 Vip Men özel esanslarıyla ön plana çıkmaktadır. Carolina Herrera 212 Vip Men yorum ve incelemelerini okuyarak kullanıcı deneyimi hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Ürünün yorumlarını kalitesini doğrular niteliktedir. Bu yorumlar sayesinde karar verme sürecinizi kısaltabilirsiniz. Carolina Herrera 212 men erkek parfümü sipariş vermeden hemen önce ürün hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz yapılan bu yorumları her zaman inceleyebilirsiniz.

 

Carolina Herrera 212 Vip Men Fiyatı

Carolina Herrera 212 Vip Men Fiyatı

Parfüm günlük hayatta sıklıkla kullanılan ürünlerden biridir. Bu sebeple kendinize ait olabilecek bir kokuyu seçmeniz gerekir. Carolina Herrera sahip olduğu kalıcı ve yoğun kokusuyla ön plana çıkar. Ayrıca Carolina Herrera’nın dikkat çeken bir tasarıma sahip olan şişesi masanın üzerinde bir dekor öğesi gibi de durabilir. Kalıcı kokusu ve dikkat çeken notaları ile her zaman erkeklerin beğenisini kazanır. Carolina Herrera parfüm fiyatı performansı açısından değerlendirildiğinde oldukça uygun görülür. 212 Vip Men Carolina Herrera, farklı kokularla tarzınızı göstermenize yardımcı olur. Carolina Herrera'nın Trendyol'daki kampanyalarını takip ederek ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz. Dilerseniz ürün ile ilgili yorum ve değerlendirmeleri okuyarak diğer kullanıcıların deneyimlerinden de faydalanabilirsiniz.