Carmind Kartal Gözü Oto Ayna Altı Led Beyaz 23mm (2 Adet)

169 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Carmind Kartal Gözü Oto Ayna Altı Led Beyaz 23mm (2 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Otomarketin Satıcı Ünvanı: MAHMUT KURTOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5960518537
    Bu ürün Otomarketin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Carmind Kartal Gözü Oto Ayna Altı Led Beyaz 18mm 12 Volta Sahip Otomobil, Hafif ve Ticari Araçlar, Yat, Tekne vb. Araçlarlarda Kullanılabilir.Genellikle ayna altı led olarak bilinir. Fakat ön panjura, aracın arka tampon kısmına vs. montajı yapılabilmektedir.Sağ ve sol olarak 2 li takım fiyatıdır.Ürün C.O.B LED Olup Gün Işığında Bile Göz Alıcı Etkisi Vardır.Diğer Gündüz Ledlerine göre 2 kat Daha Fazla Etkilidir.Çoklu Led Özelliğine Sahiptir. İçindeki Parçacıklar ile LED Fazlalığı Değişmektedir.Merceklidir.Ürün Çapı : 1.8 cmSağ ve sol olarak 2 li takım fiyatıdır.
Geri Bildirim Ver

Carmind Kartal Gözü Oto Ayna Altı LED Beyaz 23 mm (2 Adet)

LED ışıklar, aydınlatma olarak kullanmak başta olmak üzere günlük hayatta birçok alanda karşınıza çıkan ürünlerdendir. Carmind kartal gözü oto ayna altı LED beyaz 23 mm (2 adet), yüksek aydınlatma kapasitesi ile sizi her anlamda memnun eder. Birçok farklı alanda kullanım fırsatı sunan ürün dayanıklı yapısı ile büyük beğeni toplar. İç ve dış ortamlarda kullanılabilen bu ışık, su geçirmeyen yapısı sayesinde kötü hava şartlarında dahi üstün performans sergiler. Beyaz renkte yanan ışıkları etrafı tamamen aydınlatarak yolları kolay bir şekilde görmenizi sağlar. Pratik montajı sayesinde otomobilinizin etrafını kısa sürede aydınlatabilir, araca farklı bir hava katabilirsiniz. Yuvarlak tasarımı ile yanmadığı zamanlarda dahi şık görüntü oluşmasını sağlayabilirsiniz. Farklı araçlarda kullanılabilen ürünü gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.

  • Suya dayanıklı malzeme
  • Kolay montaj avantajı
  • Yüksek aydınlatma kapasitesi

Carmind Kartal Gözü Oto Ayna Altı Beyaz LED Özellikleri

Carmind Kartal Gözü Oto Ayna Altı Beyaz LED Özellikleri

Kullanışlı özelliklere sahip LED ışıklar işinizi kolaylaştırır. Kartal gözü ayna altı LED, birçok araçta kullanılabilen yapısı ile büyük beğeni toplar. 23 mm boyuta sahip bu ürün küçük bir yer kaplayarak yüksek seviye aydınlık elde etmenizi sağlar. Saf beyaz rengi ile gündüz dahi göz alıcı parlaklığa sahiptir. 2’li takım olarak satışa sunulan bu ürün, aracınızın iki tarafını eşit şekilde aydınlatmanızı sağlar. Kartal gözü şeklinde üretilerek içerisindeki çoklu LED parçaları sayesinde geniş alanları aydınlatma fırsatı sunar. 12 V güce sahip tüm araçlara pratik bir şekilde monte edilen bu ürün ile aracınızın etrafını aydınlatabilirsiniz. Satın almadan önce Carmind kartal gözü oto ayna altı LED beyaz 23 mm (2 adet) yorumları ve müşteri önerilerini inceleyebilirsiniz. Böylece ürünün kalitesi ve pratik montajı ile ilgili detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Carmind Kartal Gözü Oto Ayna Altı LED Beyaz Avantajları

Carmind Kartal Gözü Oto Ayna Altı LED Beyaz Avantajları

Araçlarınızın etrafını aydınlatarak yolu rahat görmek istiyor olabilirsiniz. Ayna altına takılan LED ışıklar sayesinde kapıları aydınlatarak karanlıkta otomobilden önünüzü görerek inmek isteyebilirsiniz. Carmind kartal gözü oto ayna altı LED beyaz 23 mm sayesinde tüm araçlarınızın istediğiniz bölümlerini aydınlatabilirsiniz. Genellikle arabalarda ayna altına yerleştirilen bu ürün hem dikkat çekici bir görüntü elde etmenizi sağlar hem de etrafı aydınlatır. Monte edildiği yere tamamen oturan tasarımı dışarıdan kablo ve bağlantı noktalarının görünmesini engeller. Sadece LED kısmı görünen bu ürün aracın şık görüntü elde etmesini sağlar. Uzun süre sorunsuz bir şekilde yanabilen LED, sizi her anlamda memnun eder. Suya dayanıklı malzemesi araç dışına gönül rahatlığı ile monte etme avantajı sunar. Hem aracınızın etrafını güçlü bir şekilde aydınlatmak hem de yeni bir görünüm kazanmak için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Carmind Kartal Gözü Oto Ayna Altı LED Beyaz Fiyatları

Carmind Kartal Gözü Oto Ayna Altı LED Beyaz Fiyatları

Carmind kartal gözü oto ayna altı LED beyaz 23 mm (2 adet) fiyatları belirlenirken ürünün tüm kaliteli özellikleri göz önüne alınır. Tüm hava şartlarına uygun olarak üretilen yapısı rahat bir şekilde kullanım avantajı sunar. Araca monte edildikten sonra tekrar çıkarmaya gerek kalmadan istediğiniz her an yakıp aydınlatabilirsiniz. Siyah renk malzemelerden üretilen LED, saf beyaz ışığı ile hava aydınlıkken dahi dikkat çekmenizi sağlar. Araçlarda, yat ve teknelerde sıklıkla tercih edilen ürün, aracın etrafını ışık ile sararak şık bir görüntü elde etmenizi sağlar. Tekne kenarlarına monte ederek suya vuran ışık ile gösterişli bir manzara oluşturabilirsiniz. 2’li set olarak sunulan bu ürün sayesinde tek alışverişle otomobilinizin etrafını aydınlatabilirsiniz. Ayna altlarına ya da plaka kısmına takılabilen bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.