Carlsbro Csd500 Mesh Elektronik Davul Seti (TABURE KULAKLIK)

35.000 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Carlsbro Csd500 Mesh Elektronik Davul Seti (TABURE KULAKLIK)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SAGA Müzik Çekmeköy Satıcı Ünvanı: HAKAN DEMİRKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2870170193
    Bu ürün SAGA Müzik Çekmeköy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Carlsbro CSD500 Mesh Elektronik Davul Seti (Tabure & Kulaklık) CSD500 yeni başlayanlar davulcular için mükemmeldir. Yeni başlayanlar için, trampet, toms ve bas davul pedlerinin tümünü daha gerçekçi bir çalma hissi sunan Commander 500 yenilikçi bateri modülü, kullanıcı dostu bir arayüze sahip arkadan aydınlatmalı, okunması kolay bir LCD panele sahiptir. 450'den fazla yüksek kaliteli CD çözünürlüklü davul perküsyon sesi, 29 ön ayarlı davul seti ve kendi kitinizi oluşturabileceğiniz 12 kullanıcı ön ayarlı kiti ile Commander 500 Davul Modülü beklediğiniz kadar gelişmiş bir paket. Sessiz çalışma için 1/8 inç kulaklık jakı, Midi bağlantı noktaları ve Midi bilgilerini en sevdiğiniz davul yazılımına gönderebilmeniz için USB aygıt bağlantı noktalarına sahiptir. Ayrıca performansınızı dinleyebilmeniz için bir kayıt işlevi ve tempoyu korumanıza yardımcı olmak için yerleşik bir metronom vardır. Sesler 3 bantlı EQ kullanılarak ayarlanabilir ve ayrıca iki Reverb ayarına sahiptir. Diğer bağlantı olanakları arasında bir kulaklık çıkışı, MIDI IN ve OUT ve bir amplifikatöre bağlayabileceğiniz bir hat çıkışı bulunur. Carlsbro CSD500 Mesh Kurulum ve Kullanım Kılavuzu için tıklayınız. Teknik Özellikler Parça Sayısı: 8-Parça Davul Seti 5 drum pad (1 x 8” floor tom ile kick pedal, 1 x 10“ çift bölüm trampet ve 3 x 8” Çift Bölüm Tom), 3 Zil Modül: Commander 500 1 x 10“ single zone özelliği 12 kullanıcı ayarlamalı drum kit, 29 hazır Davul kit, 458 perküsyon sesi 20 demo şarkı, 3 band EQ, 3 ambians ve 2 reverb ayarı.

Ürün Özellikleri

  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver