Carioca Headu Easy Englısh 100 Words Cıty (4-8 Yaş)

432 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
5 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,87 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,90 TL
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,61 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Carioca Headu Easy Englısh 100 Words Cıty (4-8 Yaş)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ToyFest Satıcı Ünvanı: TOYFEST OYUNCAK PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859133050800001 Vergi Kimlik Numarası: 8591330508
    Bu ürün ToyFest tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün 4-8 yaş grubu için uygundur. 108 parçalı büyük yapboz. Ayrıca, 108 adet etiket içerir. Yapbozun 3 amacı vardır. Çocukların İngilizce kelimeleri tanımaları, kelime dağarcıklarını genişletmeleri ve doğru telaffuzlarını öğrenmeleri. Her parçasının arkasında, bir nesnenin görüntüsü ve karşılık gelen sözcüğü bulunmaktadır. Çocuklar kelimeleri imgeyle ilişkilendirerek öğrenirler. Parçalar çocuklara birer birer sunulup tasvir edilen nesnenin adını yüksek sesle telaffuz etmeleri istenir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Karton
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Yaş 1+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Carioca Headu 100 İngilizce Kelimeli Şehir Yapbozu

Carioca Headu çocukların vaktini değerlendirebileceği eğlenceli ve verimli vakit geçirebileceği bir oyun gerecidir. Bu tasarım 4 ile 8 yaş aralığındaki çocuklar için ideal bir üründür. Okul öncesi ve okula giden miniklerin yabancı dil bilgisini geliştirmek için ideal olan puzzle, bu süreci oyunla destekler. Miniklerin rahat kullanabilmesi için ürün paketinde 108 adet büyük takma parça yer alır. Motor becerilerinin gelişmesine de destek olan oyun gerecinin içerisinde ayrıca 108 adet ek sticker bulunur. Bu ürün aynı zamanda sosyal ortamların genelini kapsayan şehir tasviri yapan bir gereçtir. Böylece çocuk puzzle üzerinde gördüğü imgeleri kendi yaşamıyla da ilişkilendirebilir.

  • 108 adet sticker ve puzzle parçası
  • İngilizce kelime dağarcığı geliştirme
  • 100 farklı İngilizce kelime

Öğretici Carioca Headu 100 İngilizce Kelimeli Şehir Yapbozu

Öğretici Carioca Headu 100 İngilizce Kelimeli Şehir Yapbozu

Carioca Headu 100 işlevsel özellikler barındıran bir oyun gerecidir. Bu işlevsellikler arasında ilk olarak çocuğun fiziksel gelişimine katkısı gelir. Renkli ve yeterli büyüklükteki oyun kartlarının doğru yere yerleştirme işlemi çocukların motor becerilerine katkı sağlar. Aynı zamanda görseller arasında ilişki kurmayı da pekiştirmeye yardımcı olan tasarımla miniklerin el ve göz koordinasyonu gelişim gösterir. Düşünmeye sevk eden parçaları birbiriyle doğru eşleştirme işlemi de beyin gelişimi için idealdir. Ayrıca çocuğun kartlar üzerinde bulunan kelimelerin telaffuzunu yapması da dil kaslarına ve sözel becerinin artmasında faydalıdır. Ek olarak miniklerin kendi kendine iş yapabilmesine ve sorumluluk almasına da katkı sağlar. Sürekli kullanıma dayanıklı olan materyalden üretilen ürünün yüksekliği 25.5 cm genişliği ise 28.5 cm’dir. Carioca Headu 100 fiyat açısından da oldukça avantajlı olan bir ürün olması bakımından ebeveynlerin beğenisini kazanır.

Eğitici Carioca Headu 100 İngilizce Kelimeli Şehir Yapbozu

Eğitici Carioca Headu 100 İngilizce Kelimeli Şehir Yapbozu

Yabancı dil öğreniminin zorluklarını aşmak için çocuklara oyunla öğretim tekniklerinin kullanılması tavsiye edilir. Özellikle küçük yaş grubunda yer alan minikler hoşuna giden aktivitelerle öğrendiklerini hafızalarında daha kolay tutar. Headu 100 İngilizce kelimeli şehir yapbozu sahip olduğu renklerle görsel açıdan etkileyiciliğe sahiptir. Böylece minikler ilk olarak bu ürünün görsel estetiğinden etkilenir. Ayrıca sizin de oyuna dahil olmanızı sağlayan parça bulma işleminde kelimeleri yüksek sesle tekrar etmesini çocuğunuzdan isteyebilirsiniz. Bu aktivite onun oyuna kolay adapte olmasını sağlarken kendini ifade etme gücü gelişir. Kelimeleri doğru telaffuz etmeyi öğrenmiş olur. Minikler 100 farklı şehir kavramının yer aldığı oyun gereci sayesinde hayatın içinden de bilgi edinir. Sosyal açıdan da katkı sağlayan ürün arkadaş ortamında kullanılabilir. Böylece minikler etkileşim halinde hem öğrenir hem de sosyalleşir.

Eğlenceli İngilizce Kelimeli Şehir Yapbozu

Eğlenceli İngilizce Kelimeli Şehir Yapbozu

Headu yapboz minikler için yeterli büyüklüğe sahip olmasından dolayı keyifli bir materyaldir. Sticker yapıştırma, 108 parçayı birbiriyle doğru şekilde eşleştirme, kelime okuma ve telaffuzu çocukların eğlenmesine yardımcı olur. Ürün üzerinde bulunan resimlerin onların algısına uyumlu çizilmesi de onları cezbeden diğer bir noktadır. Şehir hayatını tasvir eden puzzle üzerinde hayvan resimleri de vardır. Sadece şehir içindeki mekanları değil aynı zamanda arı, uğur böceği, ördek gibi hayvanların da İngilizce karşılığını öğrenirler. Hatta bitki ve su kaynakları gibi ekstra bilgileri de eğlenceli bir şekilde öğrenmesi açısından katkısı olan bir tasarımdır. Küçük yaş grubunun hayal gücünün de gelişmesine yardımcı olan tasarımın renkli ve eğlenceli dünyası onları etkilemek için idealdir. Şehir formatını oldukça geniş bir perspektifle yansıtan markanın bu ürününü Trendyol aracılığıyla temin edebilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Carioca Headu 100 İngilizce kelimeli şehir yapbozu kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.