Carino Öten Tavuk Köpek Oyuncağı Large 36 Cm

128,77 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
50 TL'ye %3 İndirim
Kurumsal Fatura
79,77 TL
5 Al 4 Öde
600 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
2.500 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Carino Öten Tavuk Köpek Oyuncağı Large 36 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HAY-HALL Satıcı Ünvanı: AHMET EMİN ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0871268392
    Bu ürün HAY-HALL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Carino Öten Tavuk Köpek Oyuncağı Large 36 cm Evcil dostunuzun hayatına eğlence katmak için üretilmiş, psikolojik olarak dostunuzun iyi hissetmesine yardımcı sesli köpek oyuncağı. - Köpek oyuncağı uzunluk 36 cm genişlik 9 cm ölçülerindedir. - Evcil dostunuzun hayatına eğlence katar. - Evcil dostunuzun en sevdiği uyku oyuncağı olur. - Köpeğinizin saatlerce eğlenceli vakit geçirmesini sağlar. - Köpeğinizin iç güdülerini uyandırır ve taze tutar. - Psikolojik olarak köpeğinizi stresten arındırır ve mutlu olmasına katkıda bulunur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Öten Tavuk Köpek Oyuncağı ile Eğlenceli Oyunlar

Carino öten tavuk köpek oyuncağı large 36 cm köpeklerin eğlenceli zamanlar geçirmesine yarayan bir nesnedir. Piyasada evcil hayvanlar için geliştirilmiş pek çok özellikte ve modelde oyuncaklar bulunur. Oyuncak, köpeğin psikolojik olarak kendini iyi hissetmesine neden olur. Çoğu köpek sahipleri gün içerisinde çalıştığından dolayı evcil dostuna çok fazla zaman ayıramamaktadır. Bu nedenle beraberken ya da kopek evde yalnız kaldığında eğlenmesi için oyuncağa gereksinim duyulur. Köpek oyuncularından en çok dikkat çeken ve ilgi gören bir tanesi de ses çıkarma özelliğine sahip oyuncaklardır. Öten tavuk oyuncağı tavuk sesi çıkarttığı için köpeğin hem ilgisini çekmekte hem de eğlenmesine neden olur. Sizler de dostunuz ile eğlenceli vakitler geçirmek istiyorsanız köpekler için özel olarak üretilen oyuncaklardan faydalanabilirsiniz. Carino öten tavuk köpek oyuncağı large 36 cm içeriği için ambalaj kısmına bakabilir ve sağlıklı malzemelerden üretildiğini görebilirsiniz.

  • Ses Çıkarma
  • Eğlenceli Vakit Geçirme
  • Sağlıklı Materyalden Üretilme

Carino Öten Tavuk Köpek Oyuncağı Large 36 cm Kullanımı

Carino Öten Tavuk Köpek Oyuncağı Large 36 cm Kullanımı

Ses çıkaran köpek oyuncağı hem şekli ile hem de sesi ile köpeğin hoşuna giden bir oyuncaktır. Large boy tavuk şekli ile hem köpeğin kemirme eylemini gerçekleştirmesine hem de çıkardığı ses ile eğlenmesine sebep olur. Ayrıca köpeğiniz ile daha fazla zaman geçirerek ve aktivite gerçekleştirerek aranızdaki bağın kuvvetlenmesine neden olabilirsiniz. P7594S8245 ürünü ile evde ya da dışarıda köpeğiniz ile eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Large boy köpek oyuncakları küçük boy oyuncaklara göre daha kullanışlıdır ve en çok tercih edilenler arasında yer alır. Köpeğiniz için hiçbir zararlı madde içermeyen ve tamamen sağlıklı materyallerden üretilen köpek oyuncaklarını gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Oldukça kullanışlı ve şık tasarımlara sahip olan oyuncaklar ile köpeğinizin yalnız kaldığında da psikolojik olarak kendini iyi hissetmesine neden olabilirsiniz.

Carino Öten Tavuk Köpek Oyuncağı Large 36 cm Özellikleri

Carino Öten Tavuk Köpek Oyuncağı Large 36 cm Özellikleri

Öten tavuk oyuncağı dostunuzu stresten arındırarak mutlu olmasına neden olmaktadır. Ayrıca köpekleri psikolojik olarak rahatlattığı gibi iyi bir uyku uyumasına da vesile olur. Köpekler yapısı gereği agresif ve kanatlı hayvan türlerine karşı duyarlı canlılardır. Oyuncağın tavuk şeklinde olması ise köpeğin iç güdülerini uyandırmaya ve canlı tutmaya yarar. Aynı zamanda sesli olması ise köpekte ayrı bir heyecan ve ilgi uyandırmaktadır. Carino öten tavuk köpek oyuncağı large 36 cm yorumları incelendiğinde köpek sahiplerinin oyuncağı çok beğendiği görülmektedir. Oyuncağı ısırdığı anda oluşan ses ile köpek hem mutlu olmakta hem de sizi mutlu etmektedir. Büyük boy olması ise oyuncağı daha kullanışlı hale getirmektedir. Isırma oyuncağı olarak değerlendirildiği için köpeğinizi yeni yeni tanımaya başlıyorsanız, aç olduğunu anlayabilir ve besleyebilirsiniz. Çünkü köpekler iletişim kurma kabiliyetine sahip değildir ve farklı olaylar ile bulundukları durumları size anlatmaya çalışabilirler.

Carino Öten Tavuk Köpek Oyuncağı Large 36 cm Fiyatları

Carino Öten Tavuk Köpek Oyuncağı Large 36 cm Fiyatları

Carino öten tavuk köpek oyuncağı large 36 cm kullanımı oldukça basittir. Kullanım konusunda daha detaylı bilgi almak için yorumları okuyabilirsiniz. Carino markası uzun yıllardır piyasada farklı renklerde, özelliklerde ve modellerde oyuncaklar üretmektedir. Oyuncak evcil bir dost için kaçınılmaz bir gereksinimdir. İç güdülerini geliştirmeye yaradığı gibi sahibi ile oyun oynadığı zamanlarda aralarındaki bağı daha çok güçlendirmektedir. Ayrıca çoğu zaman evde yalnız kaldıkları için köpeğin size sınması için oyuncak şarttır. Carino öten tavuk köpek oyuncağı large 36 cm özellikleri ile köpeğinizin ilgisini her zaman çekmeyi başarmıştır. İyi bir uyku arkadaşı olduğu gibi köpeğin psikolojik açıdan da rahat ve mutlu hissetmesine neden olur. Carino öten tavuk köpek oyuncağı large 36 cm fiyatı ürün özelliklerine göre farklılık gösterebilir. Trendyol'da yer alan bu ürünü anında sipariş vererek satın alabilirsiniz.