9
ErkekBijuteri Yüzük kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

capo by aytaç yamaç Yılan Figürlü Ayarlanabilir Gümüş Kaplama Erkek Yüzük

159,90 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
4 Al 3 Öde
189,90 TL

Ürün Bilgileri

capo by aytaç yamaç Yılan Figürlü Ayarlanabilir Gümüş Kaplama Erkek Yüzük

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CAPO Satıcı Ünvanı: AYTAÇ YAMAÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9340578574
    Bu ürün CAPO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 Adet gümüş kaplama yılan figürlü parmağı saran yüzük gönderilecektir. Parmağınıza göre genişletip daraltabilirsiniz.
  • Maden Cinsi : Gümüş Kaplama Pirinç
  • Ayar : 925
  • Nikel içermeyen %100 Türk Malı ürün. Nikel Free Handmade in Turkey.
  • Bakım Talimatı : Parlaklığını uzun süre korumak için parfüm, deodorant, çamaşır suyu gibi kimyasal maddelere temas ettirmeyiniz. Kuru bez ile temizleyebilirsiniz.
  • Sevdikleriniz için eşsiz bir hediye, .

Ürün Özellikleri

  • Materyal Gümüş Kaplama
  • Taş Cinsi Yok
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

Capo by Aytaç Yamaç EYU0024 Yılan Figürlü Ayarlanabilir Gümüş Kaplama Erkek Yüzük

Capo By Aytaç Yamaç yılan figürlü gümüş kaplama erkek yüzük tarz sahibi kişilerin kullanabileceği şık bir aksesuardır. Şık bir tasarıma sahip olan bu yüzük dışarıdan bakıldığında parmağa dolanmış minyatür bir yılan gibi görünür. Bu şık ürün oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Hem erkekler hem de kadınlar ellerinin dikkat çekici ve zarif görünmesi için bu şık aksesuarı kullanabilir. Capo By Aytaç Yamaç yılan figürlü gümüş kaplama erkek yüzük ortalama 7 cm bir uzunluğa sahiptir. Oldukça hafif bir yapıya sahip olan bu yüzük elde ağırlığı sebep olmaz, parmakların hareketini kısıtlamaz.

  • Materyal: Gümüş kaplama
  • Uzunluk: Ortalama 7 cm
  • Renk: Gümüş

Capo Yılan Figürlü Gümüş Erkek Yüzük Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Capo Yılan Figürlü Gümüş Erkek Yüzük Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Capo By Aytaç Yamaç yılan figürlü gümüş kaplama erkek yüzük ilgi çekici bir aksesuardır. Esnek bir tasarıma sahip olan bu ürün elin tüm parmaklarında kullanılabilir. Yüzük sert ve dayanıklı bir materyalden üretilmiştir. Ürünün dış kısmına ise gümüş malzemeyle kaplama yapılmıştır. Eskitme yöntemiyle uygulanan bu kaplama yüzüğün çok daha dikkat çekici görünmesini sağlar. Yüzüğün dış kısmında uygulanan bu teknik hipoalerjenik bir yapıya sahip olmasını sağlar. Böylelikle hassas bir cilt yapısına sahip olan kişilerde yılan figürlü yüzüğü rahatlıkla kullanabilir. Capo By Aytaç Yamaç yılan figürlü gümüş kaplama erkek yüzük fiyatıyla da ilgi çekmeyi başarır. Yüksek ücretler ödemeden elinizde dikkat çekici bir görüntü elde etmek için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Capo By Aytaç Yamaç Yılan Figürlü Gümüş Kaplama Yüzük Bakımı

Capo By Aytaç Yamaç yılan figürlü gümüş kaplama erkek yüzük oldukça kolay bir kullanım şekline sahiptir. Ürün göz alıcı görünümünü korumak için özel bir bakıma ihtiyaç duymaz. Ancak renginin ve dokusunun korunabilmesi için dikkatli bir şekilde kullanılması ve muhafaza edilmesi gerekir. Capo By Aytaç Yamaç yılan figürlü gümüş renk erkek yüzük özel bir kaplamaya sahip olmasına rağmen sıvı temasından etkilenir. Bu nedenle uzun vadede üründe bir bozulma yaşanmaması için yüzüğün suyla temasının önlenmesi tavsiye edilir. Ayrıca parfüm ve deterjan gibi kimyasallar da yüzüğün yapısında deformasyona neden olabilir. Dilerseniz Capo By Aytaç Yamaç yılan figürlü gümüş kaplama erkek yüzük yorumlarını inceleyerek satın alanların yüzüğün kalitesi ve bakımı hakkında ki düşüncelerini öğrenebilirsiniz.

Yılan Figürlü Gümüş Kaplama Yüzüğü Kimlere Hitap Eder?

Capo By Aytaç Yamaç yılan figürlü gümüş kaplama erkek yüzük oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Bu şık yüzüğü tarzına özen gösteren tüm erkekler kullanabilir. Ürünün tarzı farklı yaş gruplarının beğenisine uygundur. Hem gençlik hem de olgun kişiler giysileriyle elde ettikleri etkileyici görünümü tamamlamak için bu şık aksesuarı kullanabilir. Ürün her ne kadar erkek yüzüğü olarak sınıflandırılsa da kadınların kullanımını da uygundur. Ellerinin daha etkileyici görünmesini isteyen her yaştan kadın bu şık yüzüğü takabilir. Capo By Aytaç Yamaç yılan figürlü ayarlanabilir erkek yüzük geniş bir beden aralığına sahiptir. Yüzüğün esnek yapısı isteğe göre açılabilir veya daraltılabilir. Bu özel tasarım sayesinde yılan figürlü yüzük farklı parmak yapılarına uyum sağlar. Ürünün bu özelliği bir hediye alternatifi olarak da değerlendirilebilmesini sağlar. Doğum günü ve yılbaşı gibi özel zamanlarda sevdiklerinize bu şık ve dikkat çekici takıyla mutlu edebilirsiniz. Eğer bu özelliklerin size hitap ettiğini düşünüyorsanız yılan figürlü yüzüğü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.