Capicade Spf 50 Güneş Koruyucu Krem Lekeli Ciltler 100ml

500 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
522,10 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
584,55 TL

Ürün Bilgileri

Capicade Spf 50 Güneş Koruyucu Krem Lekeli Ciltler 100ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAPIDAECZANE Satıcı Ünvanı: AKDEM VİTAMİN VE GIDA TAKVİYELERİ KOZMETİK MEDİKAL ITRİYAT SAĞL.İNŞ.LOJ.İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0020112780800001 Vergi Kimlik Numarası: 0201127808
    Bu ürün KAPIDAECZANE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Spf 50+ Güneş Koruyucu Krem Lekeli Ciltler 100ml

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Form Krem
  • Hacim 76 - 100 ml
Geri Bildirim Ver

Capicade Spf 50+ Lekeli Ciltler 100 ml Güneş Koruyucu Krem

Güneş’in tepede seyrettiği bulutsuz günlerde, insan cildi için zararlı olabilecek UVA ve UVB gibi ışınlardan korunmak gerekir. Bu korumayı sağlaması için üretilmiş olan Capicade SPF 50+ güneş koruyucu krem, en sıcak havalarda bile cildin nemli kalmasına yardım eder. Ürün, yüksek bir koruma faktörüne sahiptir. SPF (Sun Protection Factor) yani Güneş Koruma Faktörü’nün bu denli yüksek olması sebebiyle aydınlık havalarda ciltte oluşabilecek sorunların önüne geçer. Yüksek korumalı Capicade SPF 50+ güneş koruyucu krem ile en güneşli günlerde dahi korkmadan dışarı çıkabilir, günün keyfini sürebilirsiniz.

  • Capicade SPF 50+ güneş koruyucu krem 100 ml olarak satılır.
  • Ürünün Güneş Koruma Faktörü 50+ seviyesindedir.
  • İçerisinde Hyalüronik asit, Panthenol, Kolajen ve Titanium Dioxide gibi yararlı maddeler bulunur.

Capicade Spf 50 Güneş Koruyucu Krem’in Özellikleri Nelerdir?

Capicade Spf 50 Güneş Koruyucu Krem’in Özellikleri Nelerdir?

Güneşli günlerde herkesin rahatça dışarı çıkabilmesini sağlamak amacıyla üretilen Capicade SPF 50+ güneş koruyucu krem, cildinizi koruyarak tahriş olmasını önler. İçerisinde barındırdığı faydalı etken maddeler aracılığıyla cildinizi nemli tutar. Capicade SPF 50 güneş koruyucu krem kullananlar, gün içerisinde güneşten gelen UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma elde eder ve daha rahat bir günün tadını çıkarır. Günlük kullanıma uygun olan Capicade kremler, yıpranmış cildi yeniler ve daha genç bir görünüme sahip olmanızı sağlar. Sahip olduğu yüksek Güneş Koruma Faktörü ile hassas ciltleri zararlı ışınlara karşı korur ve kullanıcıların günü konforlu bir biçimde geçirmelerine yardımcı olur. Ürün, harici olarak ve deri üzerine uygulanarak kullanılır.

Capicade Güneş Koruyucu Krem’in İçeriği Nedir?

Capicade Güneş Koruyucu Krem’in İçeriği Nedir?

İçeriğinde, cildinizin genç bir görünüme kavuşmasını sağlayacak ve onu besleyecek birçok faydalı etken madde bulunduran Capicade SPF 50+ güneş koruyucu krem, sağlığı destekleyen bileşenler barındırır. Bu bileşenlerden birisi olan kolajen, temel görevi bağ dokusunu güçlendirmek olan bir proteindir. İlerleyen yaş ile birlikte vücuttaki miktarı azalan kolajen yeterli miktarda alındığında cildi gençleştirir ve yaşlanmayı geciktirir. Titanium dioxide, güneşe karşı koruma sağlarken panthenol ise cildi nemlendirir ve yumuşatır. Böylece ürün, cildin sağlığına kavuşmasına yardımcı olur. Capicade SPF 50+ güneş koruyucu krem içerisinde bunlar gibi birçok bileşen barındırır. Ürünün içeriğine eklenecek olan maddeler özenle seçilir. Bu sayede kullanıcıların hem sağlığı hem de konforu olumsuz etkilenmez. Capicade güneş koruyucu kremler; cildi gençleştirmek, sağlığına kavuşturmak ve güneşten gelen zararlı ışınlardan korumak için gerekli bileşenler içerir.

Güneş Koruyucu Krem’i Hangi Cilt Tipleri Kullanabilir?

Günlük kullanım amacıyla üretilen Capicade SPF 50+ güneş koruyucu krem farklı cilt tipleri ile uyumludur. Bu nedenle hassas ciltli bireyler tarafından da gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Ürün, lekeli cilde sahip olan insanlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Capicade SPF 50+ lekeli ciltler 100 ml güneş koruyucu krem, derinizin tonunu eşitler ve daha sağlıklı bir görüntü ortaya koymanız konusunda size yardımcı olur. Ürünü kullanırken dikkat edilmesi gereken iki husus vardır. Krem, göze temas ettirilmeden kullanılmalıdır. Ürünü satın almadan önce içindekiler kısmını inceleyerek içerisindeki bileşenlere karşı alerjinizin olmadığını da teyit etmeniz tavsiye edilir. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Capicade SPF 50+ güneş koruyucu krem yorumlarını inceleyerek hem gün boyunca sizi zararlı güneş ışınlarından koruyacak hem de içerisindeki faydalı bileşenlerle cildinizi besleyecek olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.