Capicade Saç Dökülmesine Karşı Bakım Şampuanı 220 Ml 8691254301214

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,55 TL

Ürün Bilgileri

Capicade Saç Dökülmesine Karşı Bakım Şampuanı 220 Ml 8691254301214

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BALMEDİKAL Satıcı Ünvanı: BAL DERMOKOZMETİK MEDİKAL SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0134054409600001 Vergi Kimlik Numarası: 1340544096
    Bu ürün BALMEDİKAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Etki Dökülme Karşıtı
  • İçerik Biotin
  • Hacim 200-299 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Capicade Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan 220 ml

Genç yaşlı fark etmeksizin her kesimi etkileyen saç dökülmesi, pek çok nedenden meydana gelebilir. Beslenme bozuklukları, çevresel faktörler, genetik ve yaş unsurlarının yanı sıra bazı ilaç tedavileri ile stres bu sebeplerin başında gelir. Gün içerisinde 50 ile 100 tel arası dökülme normal dökülme görülür. Bazı dökülme sorunu genetik olduğundan dolayı dış etkiler ile durdurulması her zaman mümkün değildir. Ancak bazı çevresel faktörlerden dolayı dökülen tellerde bu sorun, dış destek ile durdurulabilir. Özellikle zayıf tellerin güçlenmesine etki eden şampuanlar bu soruna son derece iyi gelir. Capicade saç dökülmesine karşı etkili şampuan 220 ml yaşadığınız sorunu durdurabilir. Aynı zamanda tellere de canlılık verir. Ayrıca sağlıklı bir şekilde uzamasına yardımcı olur. Beğeni kazanan bu şampuan, size gerekli bakımı sağlar.

  • Dökülmeleri durduracak formül
  • Derinlemesine bakım
  • Sağlıklı uzama

Capicade Saç Dökülmesine Karşı Şampuan 220 ml İçeriği

Capicade Saç Dökülmesine Karşı Şampuan 220 ml İçeriği

Saç dökülme sebepleri kişiden kişiye göre değişiklik gösterebilir. Genetik faktörlerden beslenme alışkanlığına kadar birçok sebepten dökülme yaşanabilir. Özellikle zayıf tellere ve kuru deriye sahipseniz ayrı bir bakım yapmanız gerekebilir. Bu aşamada kullanacağınız şampuan, fazlasıyla önem taşır. Ürün, tellerinize hem kaybettiği nemi verip hem de onarıp dökülmesini durdurabilir. Capicade saç dökülmesine karşı etkili şampuan özel olarak tasarlanır. Ürün içeriğinde trichogen, procapil ve saw palmetto bulunur. Bu bileşenler tellerin tüm bakım gereksinimini karşılar. Ayrıca içerisindeki Biotin ile uzama, canlanma ve beslenme konusunda da yardımcı olur. Çevresel faktörlerin yıpratıcı etkisinden korur. Hoş kokusu ile tellerinizi yumuşacık yapar. Capicade saç dökülmesine karşı etkili şampuan 220 ml satın alan kişilerin günlük ya da haftalık ihtiyaçlarına göre 7 günde 3 kez kullanılması önerilir.

Faydalı Capicade Saç Dökülmesine Karşı Şampuan 220 ml

Faydalı Capicade Saç Dökülmesine Karşı Şampuan 220 ml

Uzmanlar tarafından da ele alınan dökülme problemi aslında kadın erkek herkesi etkileyen bir sorundur. Çünkü teller, insanları fiziksel olarak güzel gösteren şeylerin başında gelir. Bu sebepten onlara gereken özenin verilmesi gerekir. Çoğu dökülme sebepleri genetik faktörlere dayanır. Ancak birçoğu da tellerin neye ihtiyacı olduğunu bilmemekten gerçekleşir. Bu sebeple telleri tanımak, çok önemlidir. Kuru deriye sahip olan cansız zayıf tellerin dökülme olasılığı daha yüksektir. Onlara gereken nemi ve bakımı sağladığınızda sağlıklı saçlara kavuşabilirsiniz. Capicade saç dökülmesine karşı etkili şampuan 220 ml kullananlar tellerinde bu farkı hemen görürler. 8691254301214 kodlu ürün; zengin içeriği ve Biotin sayesinde telleri canlandırır. Ayrıca dökülmenin azalmasına ve sağlıklı uzamasına şahit olabilirsiniz. Gerekli bakımı bu şampuan sayesinde yapmış olursunuz. Zayıf teller kısa sürede canlanarak daha az dökülür. Böylelikle sağlıklı saçlara kavuşabilirsiniz.

Capicade Saç Dökülmesine Karşı Şampuan 220 ml Fiyatı

Capicade Saç Dökülmesine Karşı Şampuan 220 ml Fiyatı

Saçların dökülmesi kadın ya da erkek, genç veya yaşlı herkesi etkiler. Gün içerisinde belli bir sayının üzerinde ele gelen saçlar dökülme probleminin habercisidir. Bu sorunu durdurmak amaçlı gereken bakımı saçlara yaparak sağlıklı yapı kazandırmaya yardımcı olmak mümkündür. Özellikle zayıf telli saçların güçlenmesini sağlayan bu şampuan, içeriğindeki biotin sayesinde de sağlıklı uzamaya da yardımcı olur. Hoş kokusu ile size ferahlık sağlar. Bu şampuan ayrıca saçlarınızı besleyip canlandırarak dolgun görünüme sahip olmanızı destekler. Bu şampuan sayesinde dökülmeyi en aza indirebilirsiniz. Dilerseniz Capicade saç dökülmesine karşı etkili şampuan 220 ml yorumları okuyarak daha ayrıntılı şekilde ürünü inceleyebilirsiniz. Capicade saç dökülmesine karşı etkili şampuan 220 ml fiyatı da cazip rakam aralığındadır. Siz de Trendyol ile bu seçeneği satın alıp bakım sürecini hızlandırabilirsiniz.