CAPCOM Ps4 Resident Evil Village

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399 TL
1.000 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.583,12 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

CAPCOM Ps4 Resident Evil Village

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MOOD OYUN Satıcı Ünvanı: MOODOYUN OYUNCAK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622168454600001 Vergi Kimlik Numarası: 6221684546
    Bu ürün MOOD OYUN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Korku
Geri Bildirim Ver

Capcom Resident Evil Village

Beğeni kazanan özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken Capcom Resident Evil Village 5055060902059, yeni hikaye anlatımıyla hayatta kalma deneyimini yeniden yaşamanızı sağlar. Ethan Winters ile serinin kahramanı olan Chris Redfield arasındaki karşılaşmayı konu alır. Huzurlu bir hayatın trajediyle değişmesi anlatılır. Ethan sorularının cevabını bulmak üzere Chris’in peşine düşerek kendisini kabusun içinde bulur. Capcom’un modern konsol teknolojisi olan RE Engine’in nabzı hızlandıran özelliği ile aksiyon sahnelerinde eşsiz bir deneyim elde etmenizi sağlar. Çarpıcı grafikler ve gelişen teknolojik özellikleriyle dikkat çeken bir üründür. Hayatınıza renk katar. Capcom Resident Evil savaş sırasında sunduğu yeni mekanikler sayesinde aksiyon sahnelerinde derinlik yaratır.. Yeni unsurların katılması ve geri dönen popüler özellikleriyle hayatta kalma korkusunu yoğun olarak yaşamanıza yardımcı olur.

  • Hayatta kalma korkusu
  • Re Engine ile yoğun aksiyon
  • Sürükleyici hikaye

Capcom Resident Evil Village Dikkat Çeken Özellikleri

Capcom Resident Evil Village Dikkat Çeken Özellikleri

Kısa süren yükleme süreleri sayesinde karanlık köyü ve orada yaşayanları birincil kişi perspektifiyle gözler önüne serer. Oyun, içinde ürün alıp satmaya yarayan yeni özellikleri ile müşterilerin dikkatini çeker. Ethan yeni düşmanlarla karşılaşır ve hepsine karşı kendine ait saldırı yöntemlerini kullanır. 5055060902059 kodlu seri, yeni özelliklere sahip sürükleyici hikayesiyle dikkatleri üzerine toplar. Oyuncuların stratejilerini geliştirmesi gerektiği oyunda Ethan kendisine yapılan saldırılar için korunabilir veya daha sonraki hamlesini yapmak için tekme atabilir. Resident Evil Village yıldız kadrosu ve ölüm maçı savaşlarıyla benzersiz bir ürün deneyimi elde etmenize yardımcı olur. Dilerseniz kendiniz için satın alabileceğiniz bu ürünü dilerseniz de sevdikleriniz için tercih edebilirsiniz. Resident Evil Village PS4, PC ve Xbox One için özel olarak geliştirilen ücretsiz çok oyunculu özelliği ile rekabetçi bir oyun ortamı yaratır.

Yoğun Aksiyon Dolu Capcom Resident Evil Village

Yoğun Aksiyon Dolu Capcom Resident Evil Village

Capcom Resident Evil Village PS4’ten PS5 sürümüne yükseltmenizi sağlayan özelliğinin yanı sıra Xbox oyun konsolları için de Smart Delivery’yi destekler. İlgi çekici yeni hikayesiyle sürükleyici bir anlatıma sahiptir. İçeriğinin benzersiz özellikleriyle oyunun hayranları tarafından yoğun olarak tercih edilir ve severek kullanılır. Hayatta kalma savaşının etkileyici grafikler ve gelişmiş teknolojilerle anlatıldığı oyun yeni özellikleri ile pek çok kişiyi memnun eder. Resident Evil Village inceleme yaparak oyun hakkında detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz. Kullanım imkanlarından yararlanmaya başlayabilirsiniz. Resident Evil Village indirimli seçenekleriyle beğeni toplar. İlgi çekici bir ürün olarak tavsiye edilir. Pek çok açıdan oyunu sevenler tarafından hoş bir intiba bırakan özellikleri ile yoğun bir aksiyon içerir. Ölüm maçı savaşları oyunun aksiyon dünyasına zenginlik katarak sürükleyici bir oyun deneyimi yaratır.

Cazip Fiyatlarıyla Capcom Resident Evil Village

Cazip Fiyatlarıyla Capcom Resident Evil Village

Yeni mekanik savaşların olduğu oyunda aksiyonun derinlemesine yaşandığı anlara tanık olabilirsiniz. Sürükleyici hikayesi sayesinde kendinizi mutlu hissetmenize yarayarak keyifli bir gün geçirmenizi sağlar. İhtiyaçlarınıza tam anlamıyla eksiksiz olarak yanıt verir. Benzersiz özellikleri ile müşterilerin ilk tercih ettiği ürünler arasında yer alır. Resident Evil Village PS4 fiyatları farklı bütçelere uygunluk göstermesi sebebiyle geniş bir müşteri skalasına sahiptir. Aksiyon dolu ve sürükleyici bir hikayeye sahip olması sebebiyle pek çok kişiyi ürünü satın almaya teşvik eder. Güvenle tercih edebilirsiniz. Ürün içeriği ve fiyatı açısından son derece cazipdir. Sahip olduğu özelliklere bağlı olarak ürünün fiyatı belirlenir. Bu ürünü dilerseniz sevdiğiniz insanlara hediye etmek için de değerlendirebilirsiniz. Capcom Resident Evil Village yorumlarına bakabilir ve Trendyol üzerinden satın alma işleminizi hızlıca gerçekleştirerek ürünü kullanmaya başlayabilirsiniz.