CAPCOM Ps4 Resıdent Evil 7

899 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.049 TL

Ürün Bilgileri

CAPCOM Ps4 Resıdent Evil 7

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend Konsol Satıcı Ünvanı: ÖMER GÜLSÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4210637859
    Bu ürün Trend Konsol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Korku
  • Uyum Özelliği VR Uyumlu
Geri Bildirim Ver

Ps4 Resident Evil 7 Biohazard ile Heyecan Dolu Maceraya Atıl

Günümüzde bilgisayar kullanımı artması ve oyun alanında yaşanan gelişmeler pek çok kişi tarafından oyunların oynanmasına ve eğlenceli zamanların geçirilmesine neden olmuştur. Farklı oyun temaları farklı oyun üreticileri tarafından farklı teknolojik özellikleri ile üretilirken değişkenlik gösteren temalar oyuncuların tarzlarına hitap etmektedir. Genellikle farklı temalara sahip oyunların üretilmesi oyuncuların tarzlarına ve isteklerine göre yapılırken başta aksiyon olmak üzere savaş, yarış, strateji, macera ve korku temaları sıklıkla üretimleri yapılan oyunlar arasında yer almaktadır. Resident Evil 7 Biohazard korku ve macera temasına sahip olan oyunlar arasında yer almasına ek olarak oyun severler tarafından büyük ilgi ile takip edilen oyunlardan bir tanesidir. Oyun severlerin istekleri doğrultusunda uzun yıllardır üretimi yapılan Resident Evil serisi dünya genelinde geniş oyun kitlelerine ve oyun severlere hitap eden oyunlardan birisidir. Farklı oyun konsolları ve platformlarda da oynanabilen oyun sürekli olarak gelişim gösteren ve kendini yenileyen bir yapımdır.

  • Korku teması
  • Üstün görsel özellikler
  • Uygun fiyat

Capcom Resident Evil 7 Özellikleri

Capcom Resident Evil 7 Özellikleri

Japonya merkezli olan Capcom markası 1979 yılında kurulmuştur. Oyun geliştirme ve yazılım konusunda uzmanlaşan marka teknolojik gelişmeleri de yakından takip ederek pek çok kişi tarafından tanınan markalardan birisi haline gelmiştir. Farklı bir isim ile oyun geliştirme işine başlayan marka 1983 yılında Capcom adını alarak dünyada tanınan markalardan bir tanesi haline gelmiştir. 1983 yılında yaşanan isim değişikliği sonrasında aynı yıl içerisinde ilk oyunlarını üreten marka dönemin önde gelen oyun konsollarından birisi olan Nintendo serisi için de oyun üretimi yapmıştır. İlk defa 1996 yılında üretilmeye başlayan Resident Evil oyunu kısa sürede oyun severler tarafından ilgi görmüştür. Seri halinde üretimi yapılan oyun özellikle Resident Evil 7 Biohazard PS4 için özel olarak üretilmesi ile dikkat çekmiştir. Resident Evil 7 Biohazard 2 player olarak da oynanabilen oyun hikayeli oyunlar arasında korku temalarına sahip olarak bilinmektedir.

CAPCOM Ps4 Resident Evil 7 Biohazard Oyun Kullanımı

CAPCOM Ps4 Resident Evil 7 Biohazard Oyun Kullanımı

2017 yılında Capcom tarafından piyasaya sürülen oyun kısa sürede korku temalarını seven oyuncular tarafından dikkat çekmiştir. Resident Evil 7 Biohazard gameplay ve görüntü kaliteleri ile adından söz ettirirken aynı zamanda güçlü hikayesi ile de sevilen oyunlardan birisi haline gelmiştir. Resident Evil 7 Biohazard kaç GB soruları oyuncular tarafından merak edilmesine karşın farklı oyun konsolları ve platformlarında satışa sunulmuştur. 24 GB depolama alanına sahip olan bilgisayarlarda rahatlıkla oynanabilen oyun sistem gereksinimleri sayesinde de oyuncuların tercihleri arasında yer almaktadır. Resident Evil 7 Biohazard - PlayStation 4 özel oyunlarından birisi olması nedeniyle de oyun severlerin dikkatini ve ilgisini çekmektedir. Capcom PS4 Resident Evil 7 Biohazard Oyun 66p4 markasının sevilen serilerinden birisi olan oyun korku ve hayatta kalma temaları ile geniş kitlelere hitap edebilmektedir.

Capcom PS4 Resident Evil 7 Biohazard Oyun Yorumları

Capcom PS4 Resident Evil 7 Biohazard Oyun Yorum

Capcom PS4 Resident Evil 7 Biohazard oyun yorum kısmını okuyarak ürün hakkındaki yazılan kullanıcı deneyimlerini okuyabilirsiniz. Yapılan yorumların olumlu ve yüksek değerlendirme notlarına sahip olması kullanıcılar tarafından oyunun oynanabilirliğini ve tercih edilebilirliğini arttırmaktadır. Resident Evil 7 Biohazard inceleme sayesinde ürün özelliklerini öğrenebilir, ürüne kolayca sahip olabilirsiniz. Yüksek değerlendirme notları ve olumlu yorumları oyuna olan ilgiyi de artırmaktadır. Resident Evil 7 Biohazard oyna özellikleriyle oyun keyfine başlayabilirsiniz. Değişken fiyatları ile dikkat çeken oyun gerek görsel kalitesi gerekse hikayesi ile oyuncular tarafından satın alınarak oynanan oyunlar arasında yer almaktadır. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.