CANYEM Kemirgenler Için Elma Ağacı Dalı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

CANYEM Kemirgenler Için Elma Ağacı Dalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kuruttum Satıcı Ünvanı: İBRAHİM YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9710499690
    Bu ürün Kuruttum tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 10 adet 15 cm kemirme dalı
Geri Bildirim Ver

Can Yem Kemirgenler için Elma Ağacı Dalı 8

Hamster, tavşan, fare ve ginepig evcil olarak beslenebilen kemirgen hayvanlardır. Bu hayvanlar cep hayvanları olarak da adlandırılır. Bu küçük kemirgen canlıların beslenmesi için saman, kemirgen yemi, tahıl, sebze ve meyve karışımlı besinler tercih edilir. Can Yem kemirgenler için elma ağacı dalı 8 küçük canlılar için hem besin olarak hem de eğlenceli bir oyun aracı olarak sıklıkla tercih edilir. Ürün %100 elma ağacı dallarından oluşur. Bu dallar özenle temizlenerek hazırlanır. Kemirgen hayvanınız için hem ideal bir egzersiz, hem de oyun oynayabileceği ideal bir üründür. Ürün bu küçük canlıların diş uzama kontrolünü sağlamaya yardımcı olur. Ayrıca dişlerin şeklini düzeltmeye ve diş temizliği konusunda fayda sağlar.

  • 10 adet elma ağacı dalı
  • Diş yapısı için faydalı
  • 15 cm’lik ideal boyut

Can Yem Kemirgenler için Elma Ağacı Dalı Özellikleri

Can Yem Kemirgenler için Elma Ağacı Dalı Özellikleri

Tavşan, hamster, fare gibi hayvanlar doğaları gereği kemirme içgüdüsü olan canlılardır. Doğal yaşam alanlarında beslenme dışında kemirme ihtiyaçları için ağaç dallarını kullanırlar. Evcil olarak bu canlıların bakımında bu temel kemirme ihtiyaçlarının karşılanması önemlidir. Can Yem elma ağacı dalı bu konuda müşterilere büyük kolaylık sağlar. Bu küçük canlıların beslenmelerine katkı sağlarken, aynı zamanda oyalamak için iyi bir oyun aracı olarak tercih edilir. Paket içeriğinde 10 adet %100 elma dalı olarak müşterilere sunulur. 15 cm lik ideal boyutuyla beklentiyi karşılar. Evcil hayvanınızın diş yapısını korumaya yardımcı olur. Temel ihtiyacı olan kemirme isteğini giderir. Evcil dostunuzun sağlıklı bir yaşam sürmesine destek olur. İhtiyacı dışında fazla yiyecek yemesini engelleyerek sindirim sorunları yaşamasının önüne geçilir. Siz de avantajlı özellikleri ve uygun fiyatıyla ürünü değerlendirebilirsiniz. Siparişinizi kolayca oluşturabilirsiniz.

Can Yem Kemirgenler için Elma Ağacı Dalı 8 Yorumları

Can Yem Kemirgenler için Elma Ağacı Dalı 8 Yorumları

Kemirgen hayvanların beslenmesi son derece önemlidir. Sürekli yemek peşinde koşar gibi görünen bu küçük canlıların sindirim sistemleri çok hassastır. Besinlerin ölçülü olarak verilmesi son derece önemlidir. Hazır ürünler, tuzlu ve şekerli gıdalar bu canlılar için zararlıdır. Sindirimi kolay meyve ve sebzeler en uygun besinlerdir. Elma, armut, marul, havuç ideal besinlerdir. Hayvanların ihtiyacı olan vitaminleri barındırır. Kemirgenlerin doğal yaşamında ihtiyaç olarak kemirme isteğinin karşılanması için elma ağacı dalı ideal üründür. Kemirgen canlıların kesici dişleri gelişmiş olduğu için sert dallardan oluşan ürün ihtiyacı karşılar. Doğal yaşamından uzaklaşıp evcilleştirilen hayvanların, temel ihtiyaçlarını karşılamak sağlıklı yaşam sürmeleri için gereklidir. Siz de avantajlı özellikleriyle ürünü değerlendirebilirsiniz. Ürünün tüm özelliklerine ve fiyat bilgisine kolayca ulaşabilirsiniz. Ürünü satın alan müşterilerin Can Yem kemirgenler için elma ağacı dalı 8 yorumlarını ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz.

Can Yem Kemirgenler için Elma Ağacı Dalı 8 Fiyatı

Can Yem Kemirgenler için Elma Ağacı Dalı 8 Fiyatı

Cep hayvanları olarak da tabir edilen kemirgen evde beslenebilen oldukça sevimli canlılardır. Özellikle oyuncu tavırlarıyla çocukların ilgisini çeker. Bu canlıların beslenmesi için doğal gıdalar yeterlidir. Hazır ve işlenmiş besinler sindirim sistemi için oldukça zararlıdır. Sebze ve meyve karışımlı besinler kemirgenlerin severek tükettiği yiyeceklerdir. Bunlar dışında doğal yaşam ihtiyacı olan kemirme isteğini gidermek için Can Yem elma ağacı müşteriler tarafından tercih edilir. Beslenme sonrasında kemirmesi için verilerek dişlerinin temizlenmesini sağlar. Ürünü deneyimleyen müşteriler yorum yaparak fikirlerini paylaşır. Siz de Can Yem kemirgenler için elma ağacı dalı 8 fiyatını avantaj sağlayan özelliklerini değerlendirebilirsiniz. Can Yem kemirgenler için elma ağacı dalı 8 kullananların ürün hakkında yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Avantajlı fiyatıyla bu ürünü değerlendirebilir, siparişinizi kolayca oluşturabilirsiniz. Bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.