Çanta Yayınları 7. Sınıf Matematik Etkinlikli Kazanım Soru Bankası 2021

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
4 Al 3 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
285 TL221,26 TL
2. Ürüne %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Çanta Yayınları 7. Sınıf Matematik Etkinlikli Kazanım Soru Bankası 2021

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Boğaziçi Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AKİF ÖZDİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2584167063200001 Vergi Kimlik Numarası: 6830181202
    Bu ürün Boğaziçi Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çanta Yayınları 7. Sınıf Matematik Etkinlikli Kazanım Soru Bankası Çanta Yayınları 7. Sınıf Matematik Etkinlikli Kazanım Soru Bankası Yeni Nesil Sorular Akıllı Tahta Uyumlu

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 7. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

7. Sınıf Matematik Etkinlikli Kazanım Soru Bankası

Ortaokul eğitim ve öğretim süreci çocukların ilkokul sonrası geçiş yaptıkları süreçtir. Bu süreç çocukların bir taraftan hayata bir taraftan da zorlu lise sürecine hazırlandıkları süreçtir. 7. sınıf liseye geçişten bir sene öncesidir ve LGS'ye hazırlık için önemli senedir. Ders çalışırken okul kitaplarının yanı sıra ek kaynaklar da gereklidir. Özellikle sayısal dersler için oldukça yararı olan kitaplar derslere yardımcı olmaktadır. Çanta Yayınları 7. sınıf matematik etkinlikli kazanım soru bankası ile matematik dersinde öğrenilen bilgiler sorularla pekiştirilir. Lise için temel eğitim çok önemlidir ve bu eğitim ortaöğretimde alınmaktadır. Lise de kolaylık sağlaması açısından çanta yayınları 7. sınıf matematik etkinlikli kazanım soru bankası çözümleri sayesinde soruların çözümleri de kontrol edilebilmektedir. Etkinlikler ile de kazanım sağlayan Çanta Yayınları matematik etkinlikli kazanım soru bankası kitabı 7.sınıf öğrencileri için oldukça yararlı ve etkinlikli kazanım sağlayan bir kaynaktır.

  • 7. Sınıf
  • Matematik
  • Etkinlikli kazanım

Çanta Yayınları 7. Sınıf Matematik Etkinlikli Kazanım Soru Bankası Yararları

Ortaokul 7.sınıf öğrencisi hem zihinsel olarak hem de fiziksel olarak gelişim sürecinde olan bir dönemdedir. Dersler konusunda dalgın olunulan bu dönemde yardımcı kitapların faydaları elbette çok daha fazladır. Uzman eğitimcilerin de önerisiyle ek kaynak öğrenciler için adeta olmazsa olmazdır. 7. sınıf matematik etkinlikli kazanım soru bankası Çanta Yayıncılık cevapları etkinlikler ile öğreterek matematiği eğlenceli bir hale getirmektedir. Hem soru çözümleri hem de etkinlik kazanımları sayesinde konunun akılda kalıcılığını artırmaktadır. 7.sınıf müfredatına uygun olarak hazırlanmış olan kitap okul dersleriyle eşdeğer olarak hazırlanır. Kolektif yazar kadrosu bulunan kitabın soruları alanında uzman kişiler tarafından hazırlanmıştır. Okul derslerine yardımcı olduğu kadar lise sınavına da hazırlık aşaması için oldukça faydalı bir ek kaynaktır.

Çanta Yayınları 7. Sınıf Matematik Etkinlikli Kazanım Soru Bankası İçeriği

Yeni nesil sorular ile akıllı tahta uyumu içinde hazırlanan kitap etkinlikli olması sayesinde soruların ve çözümlerin akılda kalıcılığını artırmaktadır. Ayrıca ders çalışma konusunda zorlanan öğrenciler için de dikkat çekici etkinlikleri sayesinde derse adapte olmaya yardımcıdır. Çanta Yayınları 7. sınıf matematik etkinlikli kazanım soru bankası yorumları 350 sayfa olan kitabın çok faydalı olduğu yönündedir. Liseye hazırlık için ilk adım olan 7. sınıf öğrencileri özellikle sayısal derslerde zorluk yaşamaktadır. Matematik dersini sevdiren ve çözümlü sorularıyla anlatımı kolay olan kitap sayesinde öğrenciler için avantajlı konumdadır. Temel derslerin lise için hazırlık aşaması olan ortaöğretim öğrencinin en çok bilgi aldığı dönemdir. Hem kimlik oluşturma hem de derslerin yoğun olduğu bu sene de kaynak kitaplar öğrencilerin yararlanması için önemli bir yer kaplamaktadır.

Çanta Yayınları 7. Sınıf Matematik Etkinlikli Kazanım Soru Bankası Fiyatı

Liseye hazırlık aşamasında önemli bir sene olan 7.sınıf iyi bir lise kazanmak için düzenli çalışmaya başlanılması gereken senedir. Ailelerin de çocukları için güzel bir gelecek planlaması bu yıllarda daha bir önem kazanmaktadır. Okul derslerine yardımcı olan kaynak kitaplar ve fiyatları aileler için önemli bir konudur. Çanta Yayınları 7. sınıf matematik etkinlikli kazanım soru bankası cevapları hem soruyu hem de cevabı barındırdığı için yararlı bir ek kaynaktır. Sorular çözüldükten sonra cevaplar karşılaştırılarak doğru bir şekilde öğrenmeye yardımcı olmaktadır. Çanta Yayınları 7. sınıf matematik etkinlikli kazanım soru bankası fiyatı satıcıya göre değişiklik göstermektedir. Kampanyalı ve avantajlı fiyatlar ile inceleyebilir, güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca farklı taksit seçenekleri de kullanıcıya sunulan 7. sınıf matematik etkinlikli soru bankası bütçe dostu olarak satılmaktadır. Trendyol'da yer alan PRA-1907105-9806 kodlu bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş vererek satın alabilirsiniz.