Çanta Yayınları 7. Sınıf Kazanım Sosyal Bilgiler Soru Bankası

196,20 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Çanta Yayınları 7. Sınıf Kazanım Sosyal Bilgiler Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OkulKitap Satıcı Ünvanı: ÇETİN YAYIN DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0245161708300001 Vergi Kimlik Numarası: 2451617083
    Bu ürün OkulKitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çanta Yayınları 7. Sınıf Kazanım Sosyal Bilgiler Soru Bankası

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 7. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2024
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Çanta Yayınları 7.sınıf Kazanım Sosyal Bilgiler Soru Bankası

Sosyal bilgiler dersi ortaokul öğrencileri için önemli dersler arasında yer almaktadır. Pek çok önemli bilginin öğretildiği derste tekrar yapmak ve soru çözümü yapmak dersin anlaşılmasına destek olur. Çanta Yayınları 7. sınıf sosyal bilgiler etkinlikli kazanım soru bankası ders kitaplarına destek niteliğinde bir kaynaktır. İçerisinde çeşitli etkinlikler bulunan kitap sayesinde konu tekrarı yapılırken aynı zamanda ders çalışma eğlenceli hale getirilebilir. Liseye geçiş sınavına hazırlık aşamasında da yararlanılabilecek bir kaynaktır. Çanta Yayınları 7.sınıf kazanım sosyal bilgiler soru bankası müfredata uygun olarak hazırlanmıştır. İçerisinde Milli Eğitim tarafından belirlenmiş 7. sınıf sosyal bilgiler ders konularına uygun testler ve etkinlik soruları yer alır. Zorluk seviyesi her öğrenciye hitap eden kitap ile soru çözümü yapmak mümkündür. Konuları pekiştirmek ve sınavlara hazırlık yapmak için etkinlikli kazanım soru bankasından faydalanılabilir.

  • 7. Sınıf
  • Sosyal bilgiler
  • Etkinlikli kazanım

Çanta Yayınları 7.sınıf Kazanım Sosyal Bilgiler Soru Bankası İçeriği

Çalışılan derslerin kalıcı olması için düzenli tekrar ve soru çözümü yapılması önerilir. Orta öğretimin 3. senesi olan 7. sınıf; liseye geçiş sınavına hazırlık için önemli bir yıldır. Ders çalışma alışkanlığının kazanılması ve konuların pekiştirilmesi için kaynak kitaplar ve soru bankalarından yararlanılabilir. Çanta yayınları 7.sınıf kazanım sosyal bilgiler soru bankası içeriği oldukça zengin bir kitaptır. Soru bankasında testlerin yanı sıra doğru yanlış, boşluk doldurma ve açık uçlu sorular yer alır. Kazanımlı içeriği ile her konunun eksiksiz anlaşılmasına yardımcı olur. Müfredata uygun olarak hazırlanmıştır. Kuşe kağıda renkli baskı ile satışa sunulmuştur. Boyu standart kitap boyutundadır. Kitapta konulara ve ünitelere ayrılmış sosyal bilgiler 7. Sınıf test ve etkinliklerini görmek mümkündür. Cevap anahtarı da bulunan kitap ile yanıtların doğruluğu kontrol edilebilir.

Çanta Yayınları 7.sınıf Kazanım Sosyal Bilgiler Soru Bankası Yorumları

Sınavlara hazırlanırken ya da derslere yardımcı olmak için soru bankası tercih edilir. İçerisinde dersler ile bağlantılı testler ve sorular bulunan etkinlikler, öğrencilerin mantık kurma yeteneğini desteklerken konularda okuduğunu anlama ve kalıcı olmasını sağlamaya yardımcı olur. Testler çoktan seçmeli olacak şekilde hazırlanmıştır. Çanta yayınları 7.sınıf kazanım sosyal bilgiler soru bankası yorumları kaynak seçimi yaparken yararlanabileceğiniz kullanıcı deneyimlerini içerir. Kitabı satın alan ve kullanan kişiler tarafından yapılan yorumlar karar vermenize yardımcı olurken ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olmanızı da destekler. Çeşitli dönemlerde yapılan Çanta Yayınları 7.sınıf kazanım sosyal bilgiler soru bankası kampanyaları kitabı daha avantajlı şekilde satın almanıza yardımcı olur. 7. sınıf sosyal bilgiler testlerini içeren kitap müşteri memnuniyetini sağlar. Alanında uzman eğitmenler tarafından hazırlanmış olan içeriği gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.

Çanta Yayınları 7.sınıf Kazanım Sosyal Bilgiler Soru Bankası Fiyatı

Soru bankaları farklı soru sayılarında ve kalınlıklarda üretilirler. Kitap fiyatları içeriklerine göre farklılıklar gösterebilir. Çanta Yayınları 7.sınıf Kazanım Sosyal Bilgiler Soru Bankası fiyatı kampanya dönemlerinde de uygun fiyatlara düşebilmektedir. İçerisinde pek çok faydalı test, etkileşimli sorular ve etkinlikler yer alan kitap öğrenciler için rehber niteliğindedir. Sosyal bilgiler dersinde işlenen tüm konuların testleri kitap içinde bulunur. Müfredat ile uyumlu konular işlenen test ve kazanım kitabı sınavlara hazırlık için oldukça etkili bir kaynaktır. Çanta yayınları 7.sınıf kazanım sosyal bilgiler soru bankası indirimleri ile daha avantajlı alışverişler yapmak mümkün olmaktadır. Cevap anahtarı bulunan test kitabı 7. Sınıf seviyesinde sosyal bilgiler dersinin test ve sorularını içerir. Çanta yayınlarının kitabını Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde satın almak mümkündür. PRA-1907108-5051 koduna sahip ürünü sepete ekleyerek kampanya ve indirimlerden yararlanılabilir.