Cansüs Kırmızı Metalik Balon 10'lu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
50,30 TL
3. Ürüne %5 İndirim
950 TL'ye 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
79,90 TL70 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
69,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cansüs Kırmızı Metalik Balon 10'lu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GözdeParti Satıcı Ünvanı: TEVFİK TEMİZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5030208525000001 Vergi Kimlik Numarası: 8380449305
    Bu ürün GözdeParti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Helyum ile şiştiğinde uçar.

Ürün Özellikleri

  • Balon Çeşidi Metalik Balon
Geri Bildirim Ver

Cansüs Kırmızı 10'lu Metalik Balon 4

Cansüs 10’lu helyumlu kırmızı metalik balon, dekoratif amaçlı kullanım için tasarlanmış bir üründür. Balonlar, kullanıcılara 10’lu olarak gönderilir. Ürünlerin birlikte ya da ayrı olarak kullanımı mümkündür. Kullanıcılar, dilerlerse balonları farklı süslemelerle birlikte de rahatlıkla kullanabilir. Balonların rengi, metalik kırmızıdır. Ürünlerin renginin metalik olması, balonları çok daha dikkat çekici bir görünüme kavuşmasını sağlar. Metalik hem mat hem de parlak renkler ile son derece uyumludur. Bu sayede kullanıcılar, Cansüs 10’lu helyumlu kırmızı metalik balon ile çeşitli süsleme kombinasyonlarını rahatlıkla yapabilir. Balonların boyutları, standart ölçülere sahiptir. Bu sayede balonlar, sabitlemek amacıyla kullanılan zincir ve çubuklar gibi ürünler ile de uyumludur.

  • 10 adet kırmızı balon
  • Metalik parlak renk
  • Helyum ile şişirilmeye uygun yapı

Cansüs 10'lu Kırmızı Metalik Balon Özellikleri Neler?

Cansüs 10'lu Kırmızı Metalik Balon Özellikleri Neler?

Cansüs 10’lu kırmızı metalik balon, kullanıldığı alana şıklık katan bir üründür. Bu balonların kullanımı, oldukça pratiktir. Ürünler, kullanıcılara içleri boş bir şekilde gönderilir. Balonların kullanım hazır hâle gelebilmesi için ilk olarak şişirme işleminin yapılması gerekir. Şişirme işlemi için kullanıcılar, balon şişirme pompası ya da nefeslerini kullanabilir. Balonların şişirilmesi için tek kişi yeterlidir. Şişirme işleminin ardından balonları çeşitli şekillerde kullanmak mümkündür. Daha yoğun bir görüntü için balon zinciri de kullanılabilir. Cansüs 10’lu helyumlu kırmızı metalik balon, helyum gazı ile şişirilmeye de uygundur. Helyum gazı ile şişirme işleminin yapılması, balonlara uçma yeteneğini kazandırır.

Cansüs 10'lu Kırmızı Metalik Balon Kaliteli mi?

Cansüs 10'lu Kırmızı Metalik Balon Kaliteli mi?

Cansüs 10’lu helyumlu kırmızı metalik balon üretilirken dayanıklı malzemeler kullanılmıştır. Bu sayede ürün, son derece kaliteli bir yapıya sahiptir. Cansüs 10'lu kırmızı metalik balon, uzun bir kullanım ömrüne sahiptir. Ürünün sahip olduğu bu özellikler, kullanıcılarından tam not almasını sağlar. Cansüs 10'lu metalik kırmızı balon setinin yapımında tercih edilen malzemeler, başta kullanıma bağlı oluşabilecek darbeler olmak üzere esneme ve gerilmeye karşı dayanıklıdır. Bu sayede ürünün kapasitesi dikkate alınarak yapılan şişirme işlemlerinde balonun patlaması gibi bir durum ile karşılaşılmaz. Ürün, oldukça parlak bir renge sahiptir. Balonların canlı renkleri, şişirme işleminden etkilenmez. Cansüs 10'lu balon seti ile çocuklar çeşitli oyunlar oynayarak keyifli vakit geçirebilir. Bu balonlar, dayanıklı yapısı sayesinde çocukların kullanımı için güvenlidir.

Cansüs 10'lu Kırmızı Metalik Balon Nerelerde Kullanılır?

Cansüs 10'lu Kırmızı Metalik Balon Nerelerde Kullanılır?

Cansüs 10’lu kırmızı metalik balon, oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Ürünün kullanım alanlarının başında çeşitli etkinlikler gelir. Bu balonlar; doğum günü, evlilik yıldönümü ve sevgililer günü gibi etkinliklerde ortamın dekorasyonuna katkı sağlamak için kullanılabilir. Balonlar, bebek etkinliklerinde kullanım için de uygundur. Baby shower, cinsiyet ya da diş partisi gibi etkinliklerde Cansüs 10'lu kırmızı metalik balon, rahatlıkla kullanılabilir. Ürünün kullanılabileceği bir diğer alan ise çeşitli işletmelerde düzenlenen davet ve açılışlardır. Cansüs 10’lu kırmızı balonun kullanımı alanları ile ilgili herhangi bir kısıtlama bulunmaz. Ürün hem açık hem de kapalı alanlarda kullanım için uygundur. Bu sayede bahçe ve havuz gibi dış mekânlarda düzenlenen etkinliklerde de ürünün kullanılabilmesi mümkündür. Bu balonlar, çocuk ve genç odalarında dekoratif bir unsur olarak da tercih edilebilir. Dilerseniz Cansüs 10’lu kırmızı metalik balon yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.