7
Sanatsal Kağıtlar Kalemler kategorisinde
en çok satılan 7. ürün

Canson Montval Suluboya Defteri 300gr 24x32 12 Sayfa / 200807319

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
181,29 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Canson Montval Suluboya Defteri 300gr 24x32 12 Sayfa / 200807319

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONABANA Satıcı Ünvanı: MEF TEKNOLOJİ KIRTASİYE BİLİŞİM OTOMOTİV TEKSTİL GIDA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0614171056700001 Vergi Kimlik Numarası: 6141710567
    Bu ürün ONABANA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Canson® Montval® 20. yüzyılın başında arzu üzerine 20. yüzyılın başında üretilen Aristide Maillol heykeltıraşın yeğeni, geliştirilmiş sulu boya kağıdıdır. O zamandan beri kağıt daha fazla avantaj kazanmıştır. Farklı yüzey ağırlıklarında ve tasarımlarda mevcuttur – Çepeçevre yapıştırılmış bloklar ve spiral bloklardan yay ve rulolara kadar. Bu Montval® kağıt 270 g/m² yüzey ağırlığı ile sulu boya gibi tüm ıslak teknikler ve guaj veya akrilik için uygundur. 270 g/m² gramajlı kağıt, hafif kağıt çeşitlerinden daha yırtılmaz. Ayrıca gerekli su miktarı ağır kağıtlarda daha kolay ölçülür. Fransa'da üretilen birinci sınıf kalitede sulu boya kağıdının kullanımı kolaydır. Düzeltme yeteneği sayesinde boyama "silinebilir", Montval® özellikle yeni başlayanlar ve ileri seviyedekiler için uygundur. Boya, kağıda zarar vermeden nemli bir fırça ile tekrar çıkarılabilir, böylece olası hataları affeder. Tanımlanan özellikleri sayesinde herkes için sorunsuz bir şekilde kullanılabilir ve sulu boya ressamlığı alıştırmayı ve öğrenmeyi mümkün kılar. Montval®, en yüksek kalitede ince kağıt olarak iyi bir renk oluşturma özelliğine sahiptir ve hızlı kuruma süresi vardır. Birinci sınıf kalitede ince sulu boya kağıdı uzun süzgeç makinesi üzerinde üretilmiştir. Bulut, kaba taneli yüzeyi koyun bulutlarını hatırlatır. Bu dokulu yüzey manzara, gökyüzü veya deniz resimlerine hareket getirir. Kağıt asit içermez ve optik açıcı içermez, bu da beyaz tonun zamanla değişmesini ve sulu boya kağıdının sararmamasını garanti eder. Ayrıca kağıdı korumak ve eskimeye karşı optimum dayanıklılık sağlamak için mantar ilacı işlem görmüştür. Sulu boya kağıdı ISO 9706 normuna uygundur, çünkü eskimeye karşı dayanıklılık ve arşivleme için şartları karşılar. Kağıt lifleri FSC® sertifikalı ahşaptan oluşur. Böylece şeffaf, sürdürülebilir bir ormancılık sağlanır. Arka tarafındaki karton, bloğu yolda da kullanabilmeniz için yeterli sağlamlığı sağlar. Montval® bugün dünya çapında ince bir sanatçı sulu boya kağıdı için bir referanstır. Zarif renk tonu, ince yüzey ve çok sayıda kalite özelliği, kağıdı Canon ürün ailesinin içinde klasik "olmazsa olmaz" haline getirir. Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Kalem Ucu Boyutu 3B
  • Kağıt Boyutu A4
  • Kağıt Tipi Akrilik Boya Kağıdı
Geri Bildirim Ver