Canson 1557 Desen Çizim Defteri 180gr. 35x50cm

238,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Canson 1557 Desen Çizim Defteri 180gr. 35x50cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YenbudanalTrend Satıcı Ünvanı: YENBU MAĞAZALARI YAYIN KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0947095619400001 Vergi Kimlik Numarası: 9470956194
    Bu ürün YenbudanalTrend tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Canson 1557 Dessin Resim Ve Çizim Defteri 180 gr. 35x50 cm. 15 Sayfa

Ürün Özellikleri

  • Kalem Ucu Boyutu 2B
  • Kağıt Boyutu A4
  • Kağıt Tipi Eskiz Kağıdı
  • Sanatsal Kalem Tipi Kömür Kalem
Geri Bildirim Ver

Canson 1557 180 gr 15 Sayfa 35x50 cm 150631 Çok Amaçlı Sanatsal Blok

Canson 1557 35 x 50 cm 180 g 15 sayfa çok amaçlı sanatsal blok, A4 boyutunda eskiz kağıtlarından oluşan işlevsel bir üründür. Özellikle resim sanatı ile ilgilenen bireyler için ideal olan bu blok hem sulu hem de kuru teknikler ile çalışılması için uygundur. Her iki yöntemde de son derece iyi sonuçlar doğuran ürün, sanatçıların zihnindeki figürleri kusursuzca yansıtmalarına destek olur. Canson çok amaçlı sanatsal blok, rengi ve sayfa yapısı ile kullanıcısına yüksek bir performans sunar. Ayrıca ürünün kâğıt kalitesi ve dayanıklılığı da üst seviyededir. Canson 1557 15 sayfa blok, kara kalem çalışmalarında da rahatlıkla kullanılabilir. Ürün, sulu ya da kuru boyanın yanı sıra kara kalemde de son derece başarılıdır.

  • Renk: Beyaz
  • Boyut: A4
  • Yaprak Sayısı: 15 adet

Canson Çok Amaçlı Sanatsal Blok Defterin Özellikleri Neler?

Canson Çok Amaçlı Sanatsal Blok Defterin Özellikleri Neler?

Canson 1557 35 x 50 cm 180 g 15 sayfa çok amaçlı sanatsal blok, resim sanatında yeni olan kişileri de tatmin eden kaliteli bir üründür. Blok içerisinde bulunan her bir kâğıt, klasik A4 boyutlarındadır. Ağırlığı 180 gram olan ürünün ebatları ise 35 cm x 50 cm şeklindedir. Blok defter, bu yönüyle resim çantalarında rahatça taşınabilir. Dokulu yüzey, sayfalar üzerindeki renklendirici materyallerin daha kolay tutunabilmesini sağlar. Ürünün telli yapısı ise sayfaların rahatlıkla çevrilebilmesine imkân verir. Tel kısmının biraz gerisinde tırtıklı bir yüzey yer alır. Bu yüzey, gerekli görüldüğünde kâğıdın bloktan hasarsız bir şekilde koparılması için özel olarak tasarlanmıştır. Yaprak sayısının fazla oluşu, defteri uzun süreli bir kullanıma uygun hâle getirir.

Canson Çok Amaçlı Sanatsal Blok Defteri Kimler Tercih Eder?

Canson 1557 35 x 50 cm 180 g 15 sayfa çok amaçlı sanatsal blok, resim yapmayı seven bireyler tarafından tercih edilebilir. Sayfa yapısı ve kalınlığı, tüm işlemlerin başarı ile sonuçlanmasına imkân verir. Ayrıca ürün, öğretmenler tarafından lise ya da ilkokulda da kullanılabilir. Boyutları sayesinde kolay taşınabilen Canson 1557 35 x 50 cm 180 g 15 sayfa çok amaçlı sanatsal blok, resim profesyonelleri için de ideal bir üründür. Ürünün kalitesi sayfalarına dokunulduğunda ve boya sürüldüğünde daha net bir şekilde anlaşılır. Sanatsal kaygılardan uzak olarak yalnızca mesleki anlamda çizim faaliyetlerini gerçekleştirmek isteyen kullanıcılar da bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilir.

Canson Çok Amaçlı Sanatsal Blok Deftere Hangi Kalem Uygun?

Canson 1557 35 x 50 cm 180 g 15 sayfa çok amaçlı sanatsal blok üzerinde resim alanında kullanılan hemen her malzemeyi kolayca uygulayabilirsiniz. Bunlardan biri, mürekkeptir. Blok yapraklarına mürekkep yardımıyla yazı yazmak ve resim çizebilmek mümkündür. Öte yandan ürün; akrilik, kuru ve pastel boya gibi tekniklerde de tercih edilebilir. Ürünün doygun yapısı; söz konusu boya çeşitlerinin başarılı bir şekilde zemine yansıtılmasını sağlar. Canson 1557 15 sayfa blok; sulu boya tekniği için de ideal bir üründür. Nitelikli sayfa yapısına sahip olan defter, sulu boya ile temas ettiğinde herhangi bir deformasyona neden olmaz. Dilerseniz Canson 1557 35 x 50 cm 180 g 15 sayfa çok amaçlı sanatsal blok yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu blok deftere sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.