Canson A5-90 G Croquis xl Eskiz Çizim Defteri Üstten Spiralli 50 Yp.

116,85 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (26)
Kurumsal Fatura
93,77 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
94,80 TL
Kurumsal Fatura
94,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Canson A5-90 G Croquis xl Eskiz Çizim Defteri Üstten Spiralli 50 Yp.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kent Kitap Kırtasiye Satıcı Ünvanı: YÜCEL KİTAP KIRTASİYE İNŞAAT TAAHHÜT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0990023230700016 Vergi Kimlik Numarası: 9900232307
    Bu ürün Kent Kitap Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Canson fcns09050a5us xl croquis eskiz defteri a5 50 yaprak 90gr Kalem, pastel boya, kömür kalem için uygundur
  • Asitsizdir
  • Kolay silinebilir
  • 90 g/m
  • 14,8 cm x 21 cm
  • 50 yaprak / a5

Ürün Özellikleri

  • Kalem Ucu Boyutu 4B
  • Kağıt Boyutu A5
  • Kağıt Tipi Eskiz Kağıdı
Geri Bildirim Ver

Canson 15-90 G Croquis XI 50 Yaprak Üstten Spiralli Eskiz Çizim Defteri

Canson a5-90 g croquis üstten spiralli 50 yp xl eskiz çizim defteri, çizim yapmayı seven kullanıcıları memnun edecek nitelikte bir üründür. Kapağı turuncu renktedir. Ölçüleri 14,8 cm x 21 cm şeklindedir. Üzerinde çizim yapmak için kalem, pastel boya, kömür kalem kullanılabilir. Ürünün spiralli olması sayesinde sayfaları çevirmek oldukça kolaydır. Defter bitene kadar, bir kâğıt kullanıldıktan sonra üstte bulunan spirallerden geriye atılarak yeni bir kâğıda geçilebilir. A4 kâğıda oranla daha küçük bir yapıda olması sayesinde çizimler hızlıca bitirilebilir. Kolay silinebilir özelliği sayesinde çizimlerde istenilen düzeltmeler rahatça yapılabilir. Defterin kâğıt yapısı pürüzlüdür.

  • Canson a5-90 g croquis üstten spiralli 50 yp xl eskiz çizim defteri ile çeşitli çizimler yapılabilir.
  • Defter, kolay silinebilirlik özelliğine sahiptir.
  • Ürünün ölçüleri: 14,8 cm x 21 cm.

Canson A5-90 Croquis Eskiz Defterinin Kâğıt Yapısı Nasıldır?

Canson A5-90 Croquis Eskiz Defterinin Kâğıt Yapısı Nasıldır?

Canson a5-90 g croquis üstten spiralli 50 yp xl eskiz çizim defteri açık kâğıt yapısı dokuludur. Pürüzlü bir görünüme sahiptir. Renk olarak açık tondadır. Kâğıt renginin açık olması sayesinde çizimde yer alan detaylar kolaylıkla görülebilir. Kâğıtlar boyut olarak A4 ölçeğine göre ufaktır. Hızlı bitmesi gereken veya çok yer kaplamayacak çizimler için rahatlıkla kullanılabilir. Boyutu, defterin kolayca taşınabilir olmasını da sağlar. Ürün birçok çantanın içine rahatça sığdırılabilir. Çizime yeni başlayanlar için uygundur. Kâğıt yapısı ne çok kalın ne de çok incedir. Sayfalar, yazıların kolayca silinebileceği yapıdadır. Çizim yapılırken yararlanılabilecek malzemeler dışında bir boya ve çizim materyali kullanılmak isteniyorsa kâğıt üzerinde deneme yapmak faydalı olacaktır. Böylelikle defterle birlikte kullanılabilecek çizim materyalleri de çeşitlendirilebilir. Çizim bitirildikten sonra kâğıtlar, spiraller yardımıyla kolayca çekilip, çıkarılabilir.

Canson A5-90 Croquis Spiralli Çizim Defteri Kaliteli midir?

Bu ürün oldukça kalitelidir. Birçok çizim tekniği için uygundur. Ayrıca birçok çizim materyali ile birlikte rahatlıkla kullanılabilir. Kâğıtlar bitene kadar arka ve ön yüzlerine çizim yapılabilir. Bastırılmadan, yumuşak hareketlerle yapılan çizimler ile kâğıtlar zarar görmeden kullanılabilir. Kalın yapıdaki karton kapağı, çizimleri dış etkenlerden korur. Spiraller ise oldukça sağlamdır ancak istenirse şekilleri uygun düzeyde bir baskı ile değiştirilebilir. Kâğıtların dokulu olması sayesinde boya ve kalem izleri organik bir şekilde dağılır, çizimlere daha doğal bir görünüm verir. Canson a5-90 g croquis üstten spiralli 50 yp xl eskiz çizim defteri kursta veya okulda çeşitli resim teknikleri öğrenilirken rahatlıkla kullanılabilecek bir üründür. Kullanılmak istenen tekniğe göre çizgili, kareli, noktalı defterlerin yerine seçilebilecek bir alternatif olabilir. Kâğıtlar küçültülmek istendiğinde makas yardımıyla, zorlanmadan istenilen boyuta getirilebilir.

Canson Croquis Xl Spiralli Eskiz Defteri Kullanışlı mıdır?

Canson a5-90 g croquis üstten spiralli 50 yp xl eskiz çizim defteri oldukça kullanışlı bir defterdir. Hafif olması sayesinde uzun süre elde veya çantada taşınabilir. Kâğıt üzerinde pastel boya ile çizim ve boyama yapılabilir. Dokusu sayesinde renklerin dağılımına doğallık katar. Karakalem çalışmalar için de bu defterin kullanımı uygundur. Defterde bulunan kâğıtlar kolaylıkla katlanabilir veya kesilebilir. Sulu, mürekkepli veya kuru boyaların, kullanılmadan önce kâğıt üzerinde küçük bir alana uygulanmasıyla yüzeye uygunluğu ölçülebilir. Ürün hakkında daha fazla bilgi için Trendyol’da bulunan Canson a5-90 g croquis üstten spiralli 50 yp xl eskiz çizim defteri yorum içerikleri okunarak kullanıcı deneyimleri hakkında bilgi edinilebilir. Ürün, Türkiye’nin önde gelen online alışveriş platformları arasında bulunan Trendyol üzerinden güvenle satın alınabilir. Ek sorular olması durumunda, satıcı ile iletişime geçilerek ürün hakkında merak edilen sorulara cevap alınabilir. Satın alma aşamasında Trendyol’a özel avantajlı fiyatlardan ve indirimlerden yararlanmak da mümkündür.