Canped Emici Külot Küçük Boy (S) 30'lu

Son 3 ürün!
Beden: S
S
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Canped Emici Külot Küçük Boy (S) 30'lu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKREYON.COM Satıcı Ünvanı: UDS TÜKETİM MALLARI PAZARLAMA YAPI TASARIM İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0885043692000016 Vergi Kimlik Numarası: 8850436920
    Bu ürün TEKREYON.COM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Canped Emici Külot Küçük Boy (S) 30'lu
Geri Bildirim Ver

Canped Hasta Bezi 30'lu Külot Small (S Beden) Emici Külot

Canped hasta bezi small 30’lu, kişinin yaşadığı idrar kaçırma problemine yardımcı olmak için tasarlanan bir hasta bezidir. Bu ürün yetişkin bireyler için kullanıma uygun olduğundan kadın veya erkek fark etmeksizin kullanılabilir. Ürün, koku ve sıvıyı hapseden tasarımı, güçlü emicilik ve nefes alan yüzeyiyle gün boyunca rahatlıkla kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır ve pratik bir şekilde giyilebilir.

 
  • Güçlü emicilik
  • Koku ve sıvıyı hapseden tasarım
  • Nefes alan yüzey

Canped Emici Külot Hasta Bezi Small 30 Adet Özellikleri

Canped Emici Külot Hasta Bezi Small 30 Adet Özellikleri

Canped emici külot hasta bezi, tamamıyla tekstil malzemeden yapılmış bir iç çamaşırıdır. Bu emici külot, bel kısmında lastik bant ve bacak kısımlarında elastik malzeme kullanılarak üretilir. Bu özelliği sayesinde kişi rahat bir şekilde hareket edebilir. Canped emici külot hasta bezi S (small) 30 adet, idrar kaçırma sorununa sahip olan hastaların rahat hissetmesini sağlar. Kokuyu ve ıslaklığı hapsetme gücü bulunur. Sahip olduğu özel dokusu sayesinde ses yapmaz. Sızma önleyici bariyerleri sayesinde kişiyi güvende tutar. Bezin etrafını saran lastikler, vücudu tamamen sararak ekstra iç çamaşırı giyme ihtiyacını yok eder. Dermatolojik olarak test edilen emici külot, kullanım sonrasında yanlarda bulunan dikişli kısımlardan yırtılarak kolayca açılır ve özel atma bandı sayesinde kolayca sarılıp atılabilir. Bu ürün, çevreye zarar vermeden imha edilebilir. Hipoalerjenik bir ürün olan bu külot, cildi tahriş etmez.

 

Canped Emici Külot Hasta Bezi Small 30 Adet Kullanımı

Canped Emici Külot Hasta Bezi Small 30 Adet Kullanımı

Canped emici külot hasta bezi s (small) 30 adet özellikleri arasında yer alan sızdırmaz yapı ve koku önleyici bariyerin yanı sıra esnek yan bantları da bulunur. Bu bantlar sayesinde ürün cildi sıkmadan rahat kullanım sunar. Kıyafet altına giyilen koruyucu iç çamaşırı olarak da bilinen hasta bezi, yaşlılık, idrar kaçırma, doğum sonrası iyileşme ve diğer tıbbi durumlarda kullanılabilir. Genellikle kağıt veya kumaş gibi malzemeden yapılan hasta bezleri, yapışkan bant veya elastik bir kemer yardımıyla sabitlenir. Hasta bezi, üstün emicilik özelliğiyle öne çıkar. Ürün, ıslaklık göstergeleriyle gelir ve kişilere ne zaman değişim gerektiği konusunda yardımcı olur. Uzun süreli kullanım için ideal olan bu ürünün fiyatı, ürünün emicilik kalitesine, paket içerisindeki miktarına ve korunaklı kullanımına göre belirlenir. İdrar kaçırma sorunu yaşayan ve yatakta bakımı sağlanan hastalar için büyük rahatlık sağlayan bu külot, kullanıcıların günlük hayatlarını sürdürmelerine yardımcı olur.

 

Canped Emici Külot Hasta Bezi Small 30 Adet Fiyatı

Canped Emici Külot Hasta Bezi Small 30 Adet Fiyatı

Canped hasta bezi, kolay bir kullanım sunar. Doğru kullanılmadığı takdirde enfeksiyon riski oluşturabilir. Bı sebeple kullanım öncesinde kullanım talimatları dikkatli bir şekilde okunmalı ve uygulanmalıdır. Enfeksiyon riskini azaltmak için bez, birkaç saatte bir değiştirilmeli ve hijyenik bir şekilde atılmalıdır. Genelde idrar kaçırma problemi yaşayanlar ve yatağa bağımlı kişiler tarafından kullanılsa da ürünün kullanıcıları bu kişilerle sınırlı değildir. Bu ürün, uzun süreli seyahatlerde de kullanılabilir. Hasta bezi, yatağa sızan idrarın birikmesini önleyerek yatakların hijyenik kalmasına yardım eder. Böyle durumlarda en büyük problemlerden biri olan yatak yaraları gibi enfeksiyon riskini de azaltır ve kişisel hijyeni korur. Bu durum, kişilerin yaşam kalitelerini yükseltir. Canped emici külot hasta bezi s (small) 30 adet yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Canped emici külot hasta bezi s (small) 30 adet fiyat bilgisine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.