Canon Pıxma G3420 Photoink Wifi Mürekkepli Megatank Yazıcı 8681987430459

7.299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Canon Pıxma G3420 Photoink Wifi Mürekkepli Megatank Yazıcı 8681987430459

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Seyhan Bilgisayar Teknolojileri Satıcı Ünvanı: SEYHAN BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM SANAYİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0766057493700015 Vergi Kimlik Numarası: 7660574937
    Bu ürün Seyhan Bilgisayar Teknolojileri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Canon Pixma G3420 mürekkepli Mega Tank yazıcı
  • baskı, tarama ve fotokopi gibi kullanışlı işlevleri olan fonksiyonel bir yazıcıdır. 4800x1200 DPI tarama çözünürlüğü ile kaliteli taramalar yapmanızı sağlar.
  • Mürekkep tabanlı baskı tekniği kullanan Canon G3420 yazıcı
  • renkli baskılama işlemleri yapabilir. 100 sayfalık kağıt girişi ve kağıt çıkışı bölümleri ile büyük baskı işleri için tercih edilebilir.
  • Standart dokümanların yazdırılmasını kolaylaştıran G3420 Canon Pixma mürekkepli Megatank yazıcı
  • A4 kağıt boyutunu destekler. Tarayıcı işlevi bulunan yazıcı belgeleri tarayarak bilgisayar veya telefona kaydedebilir.
  • Canon Pixma G3420 Megatank yazıcı
  • renkli baskılarda yüksek kalite sağlayan 4 adet kartuş toner kullanır. Saatte 6.0 sayfa renkli baskı işlemi yapabilir.
  • Canon Pixma G3420 mürekkep tankı kolay bir şekilde doldurulabilen bir yazıcıdır. Bir dakikada 9.1 sayfa baskılama hızı sayesinde iş verimliliğini yükseltmeye yardım eder.
  • Canon Pixma G3420 Photoink Wi-Fi mürekkepli Megatank yazıcı
  • kablosuz bağlantı teknolojisini kullanarak telefon, bilgisayar ve tablet gibi cihazlara bağlanarak yazdırma işlemi yapabilirsiniz. Ayrıca yazıcı farklı türde belgeleri işlemeniz için SLCS, BPL ve BPLE belge formatlarını kullanır.
  • Canon G3420 yazıcının sürücülerini ve yazılımını bilgisayar veya telefonunuza indirerek, Canon Pixma G3420 Wi-Fi kurulum işlemini kolayca yaparak bağlantı kurabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellikler USB Desteği
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Yazıcı Tipi Mürekkep Püskürtmeli Çok İşlevli
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Canon 8681987430459 Pıxma G3420 Photoink Wi-Fi Mürekkepli Megatank Yazıcı

Canon PIXMA G3420 MegaTank yazıcı, kolay şekilde belge ve fotoğraflarınızı bastırmanızı sağlar. Ayrıca bu ürün sayesinde fotokopi çekebileceğiniz gibi belgeleri de taratabilirsiniz. Çok işlevli olması ise cihazın ev ve ofislerde kullanılabilmesini mümkün kılar. Kutu içerisinde yazıcı, 2 adet orijinal kartuş, 4 renkli bitmeyen kartuş sistemi, 4 renk photoink mürekkepler, bulunur. Bunlara ek olarak bir de hediye siyah mürekkep gönderilir. USB kablo ve yazıcı CD’si de kurulumda yardımcı olur. Son derece kaliteli bir ürün olan bu yazıcının mürekkepleri, düşük maliyetlidir. Yazıcıyla gönderilen bu ürünler, orijinal mürekkeplere en yakın markadır. Cihazdaki kartuşlar ise hiç bitmez. İthal edilen bu sistem sayesinde binlerce sayfa çıktı almanız mümkündür. Bu da ciddi şekilde tasarruf yapabilmenizi sağlar.

  • Renkli baskı yapabilir.
  • 2 yıl garantilidir.
  • Bitmeyen kartuş sistemi mevcuttur.

Canon Pixma G3420 Megatank Yazıcının Özellikleri Nelerdir?

Canon Pixma G3420 Megatank Yazıcının Özellikleri Nelerdir?

Canon PIXMA G2420 photoink mürekkepli MegaTank yazıcı, fotoğraf kalitesinde çıktılar alabilmenizi sağlar. 2 siyah mürekkep setiyle 12.000 sayfaya kadar baskı almanız mümkündür. Ayrıca ekonomik modda bu sayıyı %26 oranında artırabilirsiniz. Tek bir renkli şişe setiyle 7.700 sayfa çıktı almanız mümkündür. Verimliliği yüksek olan bu cihazla düşük maliyetli baskılar alabilirsiniz. A4 boyutuna fotokopi çekebileceğiniz bu cihazla renkli belgelerinizi tarayabilirsiniz. 100 sayfa kapasitesi olan yazıcının birçok fonksiyonu vardır. Wi-Fi bağlantısı olan cihaz, USB desteği de sağlar. Siyah-beyaz baskılarda 9.1 görüntü/dakika hızda çıktı alırken renkli baskılarda 5.0 ipm çıktı alabilirsiniz. Ayrıca mürekkep doldurma noktasında son derece pratik bir cihazdır. Her mürekkep, yalnızca eşleştiği tankı doldurabilir. Kullanımı kolay olan, sıkmanıza gerek kalmayan bu şişelerle mürekkep tanklarını sorunsuzca doldurmanız mümkündür.

Canon Pixma G3420 Megatank Yazıcı Kullanışlı mıdır?

Canon MegaTank G3420 fotokopi tarayıcı yazıcı, Wi-Fi özelliğiyle kolay şekilde baskı almanızı sağlar. Ayrıca buluta tarama ve fotokopi işlemlerini de bu cihazla yapabilirsiniz. Son derece hızlı ve yüksek kaliteli baskılar için ideal bir üründür. Siyah-beyaz ve renkli baskı hızı, işlerinizi gecikmeden halledebilmenizi mümkün kılar. Üstelik manuel olarak ayarladığınız takdirde çift taraflı baskı da alabilirsiniz. Bu ürün sayesinde hem belgeleri yazdırabilir hem de fotoğraflarınızın çıktısını alabilirsiniz. Siyah-beyaz baskılarda 6.000 sayfa yazdırırken ekonomik modda 7.600 sayfa çıkarmanız mümkündür. Yüksek performansıyla ev ve ofisler için ideal olan bu cihazı kullanan kişilerin deneyimleri de karar vermenizde sizlere yardımcı olabilir. Bunun için Canon PIXMA G3420 MegaTank yazıcı yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu sayede yazıcının ne kadar kullanışlı olduğunu daha net görmeniz mümkün olur.

Canon Pixma G3420 Megatank Yazıcının Baskı Kalitesi Nasıldır?

Canon PIXMA G3420 MegaTank yazıcı, 4800 x 1200 dpi baskı çözünürlüğüne sahiptir. Yüksek kaliteli bir ürün olması, birçok işlemde bu cihazı tercih etmenizi sağlar. Kurulum yaparken yazıcıya Wi-Fi tanıtmanız gerekir. Bu Wi-Fi bağlantısına sahip tüm cihazlardan kolaylıkla çıktı almanız mümkündür. Belgelerin yanı sıra fotoğrafları da yazdıran cihaz, ortalama 45 saniyede işlemi tamamlar. Renkli olarak 2.200 fotoğraf baskı imkânı sunan cihaz sayesinde anılarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz. Orijinalini bozmadan aslına uygun şekilde çıktı alabileceğiniz yazıcının bitmeyen kartuş sistemi, uzun süreli kullanım fırsatı sunar. Sizler de Canon PIXMA G3420 MegaTank yazıcı fiyatını öğrenmek için Trendyol mobil uygulamasına girebilirsiniz. Ayrıca web sitesinden de ürünü detaylı şekilde inceleyerek satın alabilirsiniz. Bu sayede tarama, baskı alma ya da fotokopi çekme gibi birçok işinizi kolayca halletmeniz mümkün olur.