Canon Pıxma G2420 Photoink Mürekkepli Megatank Yazıcı 8681987430442

3.100 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Canon Pıxma G2420 Photoink Mürekkepli Megatank Yazıcı 8681987430442

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENÇAY OFİS KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ŞENGÜL TOSUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8580452674
    Bu ürün GENÇAY OFİS KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Canon Pıxma G2420
  • çok yönlü kullanıma uygun olup evde veya ofiste net belgeler ve canlı fotoğraflar için düşük maliyetli baskı yapma imkanı sunar. 4800x1200 DPI çözünürlük ile kaliteli baskılama yapar.
  • G2420 Canon
  • 2 şişe mürekkep ile 12000 sayfaya kadar, tek şişe ile 7700 sayfaya kadar baskılama yapabilir.
  • Canon G2420 tanklı yazıcı
  • 4 farklı renkli baskı yapma imkanı sunar. Baskılarda mürekkep püskürtmeli baskı teknolojisini kullanır.
  • Canon Pixma G2420 drivers
  • metinler ve fotoğraflar için kaliteli ve hızlı baskılar yapmaya elverişlidir. 49.5 dB ses seviyesi ile çevreyi rahatsız etmeden çalışır.
  • Canon Pixma G2420 Photoink mürekkepli Megatank yazıcı kolay doldurulabilen mürekkep şişeleri ile sıkmadan mürekkep doldurmayı pratik hale getirir.
  • Canon Pixma G2420 Megatank yazıcı giriş tepsisine 100 sayfa kağıt alabilir. Birden fazla sayfayı tek bir sayfada kopyalama işlemi yapabilir.
  • Canon G 2420 yazıcı-tarayıcı-fotokopi tanklı yapısı sayesinde uzun süre kesintisiz baskı yapma olanağı tanır. 6.4 kg ağırlığı ile kolaylıkla taşınabilen yazıcı bir sayfaya çift veya tek taraflı baskılama, renkli kopyalama işlemi yapmanızı sağlar.
  • USB bağlantı noktası ile bilgisayarınıza kolayca bağlanarak kullanım imkanı sunan Canon Pixma G2420 mürekkep tanklı yazıcı
  • pigmentli siyah mürekkep ve canlı renklere sahip mürekkeplerle baskılama yapar. Siyah metinlerde dakikada 9,1 görüntü ve renkli baskılarda dakikada 5 görüntü hızına sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellikler USB Desteği
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Yazıcı Tipi Mürekkep Püskürtmeli Çok İşlevli
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Canon Pixma G2420 Photoink Mürekkepli Megatank Yazıcı

Yazıcılar ev, okul, iş yeri gibi tüm alanlarda kullanılan ve vazgeçilmez hale gelen cihazlardır. Canon Pixma G2420 Photoink mürekkepli megatank yazıcı her alanda kullanıma uygun, çok işlevli, verimli bir yazıcıdır. Yüksek verimliliğe sahip mürekkep şişeleri mevcuttur. Bu sayede düşük maliyetli ve yüksek kaliteli baskıların alınmasını sağlar. Yüksek hacimli baskıların üstesinden kolaylıkla gelir. Canon mürekkepli yazıcı fotokopi çekilmesine ve belgelerin taranmasına olanak sağlar. Özellikle iş yeri ve okul gibi yazıcıların sıklıkla kullanıldığı yerlerde bitmeyen kartuşlu bir yazıcının bulunması ekonomik anlamda da fayda sağlar. Kartuşlar bitmeden binlerce sayfa ister renkli ister siyah beyaz baskı alınır. Harika özelliklere sahip bu yazıcıyla ev, ofis, okul fark etmeksizin dilediğiniz her yerde yüksek kalite baskılara sahip olabilirsiniz.

  • Bitmeyen kartuş sistemi
  • Tarayıcı ve fotokopi özellikleri
  • Yüksek verimlilik

Canon Pixma G2420 Photoink Mürekkepli Yazıcı Özellikleri

Canon Pixma G2420 Photoink Mürekkepli Yazıcı Özellikleri

Ürün her ortamda yüksek kalitede baskılara sahip olmayan müşteriler için harika bir tercihtir. Canon megatank G2420 fotokopi tarayıcı tanklı yazıcı yüksek kalitede baskılar sunmasının yanı sıra tarayıcı ve fotokopi çekme özellikleri ile de beğenileri toplar. Canon Pixma G2420 mürekkep tanklı yazıcı modeli yanında Photoink mürekkep setiyle birlikte satışa sunulur. Photoink mürekkepler sayesinde net ve kaliteli baskılar alabilirsiniz. Ürün seti içerisinde her biri toplam 345 ml olan 4 renk Photoink mürekkepleri, 4 renkli bitmeyen kartuş sistemi, 2 adet orijinal kartuş ve 135 ml’lik 1 adet siyah mürekkep yer alır. Ürün içeriğinde USB kablo ve yazıcının kurulum CD’si gibi tüm parçaları mevcuttur. Canon Pixma G2420 megatank yazıcının iki yıl garantisi bulunur. Canon Pixma yazıcının bitmeyen mürekkep özelliği sayesinde uzun süreli kullanım sağlayabilirsiniz.

Canon Pixma G2420 Photoink Mürekkepli Yazıcı Yorumları

Canon Pixma G2420 Photoink Mürekkepli Yazıcı Yorumları

Ürünün kalitesi, müşterilerin deneyimleri ve yaptığı yorumlardan kendini belli eder. Canon Pixma G2420 Photoink mürekkepli megatank yazıcı yorumları incelendiğinde cihazı kullanan müşterilerin memnuniyeti yorumlarda açıkça görülür. Çoğu müşteri satın alma sürecinde diğer müşterilerin yaptığı yorumları göz önünde bulundurur ve ürünü değerlendirir. Canon Pixma G2420 Photoink mürekkepli megatank yazıcı kullananların yorumlarında yazı ve baskı kalitesinden ve cihazın kullanım kolaylığından memnuniyetle bahseder. Ayrıca özelliklerinin yanı sıra ürün fiyatıyla müşterilerin beğenisini toplar. Bu cihazı kullananlar, kartuşların sağladığı tasarrufun ve uzun süreli kullanıma rağmen bile kartuşlarda azalma olmamasının üzerinde durur. Ürünün kurulumunun kolay olması da müşterilerin beğenisini kazanan önemli bir avantajdır. Siz de bu kullanışlı ve verimli ürün sayesinde yüksek kalitede fotoğraflar basabilir, ders notlarınızın ya da sizin için önemli olan belgelerin çıktısını alabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Canon Pixma Mürekkepli Yazıcı Fiyatları

Bütçenize Uygun Canon Pixma Mürekkepli Yazıcı Fiyatları

Canon Pixma G2420 Photoink mürekkepli megatank yazıcı fiyatı, ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Cihazın öne çıkan özellikleri yüksek kalitede baskılar yapabilmesi ve tasarruflu mürekkep kullanımıdır. Yüksek kalitede belgelerin basıldığı bu yazıcı ile yalnızca belgelerin çıktısı değil aynı zamanda çözünürlüğü oldukça iyi olan fotoğrafların da çıktısı alınır. Ürün ayrıca Photoink kartuşları sayesinde uzun süre boyu kartuş miktarında azalma olmadan ve kartuşları değiştirmeye ihtiyaç duyulmadan kullanılır. Yazıcı tüm bu avantajlı özellikleri sayesinde müşterilerin beklentisini karşılar ve onlara eşsiz bir deneyim yaşama fırsatı sunar. Müşteriler ürünün kurulumunun kolay olması ile ilişkili olarak da beğenilerini dile getirir. Kurulum ve kullanım kolaylığına sahip Canon Pixma G2420 Photoink mürekkepli megatank yazıcı satın almak istiyorsanız, bu ürüne Trendyol’dan güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.