Canon PIXMA G3415 Renkli Mürekkep Tanklı Yazıcı/Fotokopi+Tarama/Wifi/Mobil Baskı (Canon Eurasia Garantili)

5.549 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Canon PIXMA G3415 Renkli Mürekkep Tanklı Yazıcı/Fotokopi+Tarama/Wifi/Mobil Baskı (Canon Eurasia Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Canon Türkiye Satıcı Ünvanı: ESFA LOJİSTİK VE DİJİTAL MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379039182400017 Vergi Kimlik Numarası: 3790391824
    Bu ürün Canon Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Canon Pixma G3415 mürekkepli baskı tekniği ile kullanılır.
  • Çok fonksiyonlu yazıcı renkli baskı türü ile renkli baskı yapılması için uygundur.
  • Mürekkep tanklı yazıcı 4.800 x 1.200 px azami baskı çözünürlüğüne sahiptir.
  • Tanklı renkli yazıcı renkli 5.0 sf/dk baskı hızına sahiptir. Aynı zamanda 8.8 sf/ dk siyah baskı hızı ile dikkat çeker.
  • Canon Pixma G3415 yazıcı tarayıcı, yazıcı, fotokopi cihaz işlevlerine sahiptir. Bu nedenle çok fonksiyonlu kullanım tipi ile kullanılır.
  • Pixma G3415 modelinde düz kağıt, mat fotoğraf kağıdı, parlak fotoğraf kağıdı, zarf kağıt türlerini destekleme özelliği bulunur.
  • Canon Pixma G3415 mürekkep tankı kartuş toner tipi bulunur. 4 adet kartuş toner sayısı mevcuttur.
  • Tanklı yazıcı kartuşu çift taraflı baskı işlemini manuel olarak gerçekleştirir.
  • Canon Pixma G3415 kartuş yazıcı fotoğraf baskısı yapabilir. Çerçevesiz 10 x 15 cm, 60 saniyede baskı yapma özellikleri de bulunur.
  • LCD ekran tipi ve 1.2 inç ekran tipi ile konforlu kullanım imkanı sunar.
  • Wi-Fi bağlantısı mevcuttur. Mobil baskı özelliği mevcuttur.
  • 445 mm genişlik, 330 mm derinlik,163 mm yükseklik ve 6.3 kg ağırlık ölçülerini bulundurur.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellikler WiFi Desteği
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Yazıcı Tipi Lazer Çok İşlevli Renkli
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Canon PIXMA G3415 Fotokopi+Tarama Wifi Mobil Baskı Canon Eurasia Garantili Renkli Mürekkep Tanklı Yazıcı

Canon G3415 Wi-Fi renkli mürekkep tanklı yazıcı tarayıcı, sahip olduğu çeşitli teknik özelliklerle dikkat çeken bir üründür. Cihaz hem kişisel hem de profesyonel kullanıma uygun şekilde tasarlanır. Bu sayede birbirinden farklı ihtiyaçlara sahip olan kullanıcılara hitap etmeyi başarır. Canon G3415 Wi-Fi renkli mürekkep tanklı yazıcı tarayıcı oldukça şık ve modern bir tasarıma sahiptir. Ürün siyah renktedir. Bu sayede kullanıldığı ortamın dekorasyonuna kolayca uyum sağlayabilir. Ürün kullanıcılara 2 fine kartuş ile gönderilir. Bu kartuşların biri renkli diğeri ise siyahtır.

  • Wi-Fi bağlantısı
  • Yeniden doldurulabilir mürekkep tankı
  • Fotokopi ve tarama özelliği

Canon G3415 Renkli Mürekkep Tanklı Yazıcı Özellikleri Neler?

Canon G3415 Renkli Mürekkep Tanklı Yazıcı Özellikleri Neler?

Canon G3415 renkli mürekkep tanklı yazıcı çok fonksiyonlu bir üründür. Ürün tek cihazda yazıcı, tarayıcı ve fotokopi özelliklerinin tamamını içerir. Ürünün tarayıcı özelliği ile fiziksel ortamdaki belgeleri sanal ortama aktarabilirsiniz. Fotokopi özelliği ile de elinizdeki belgeleri vakit kaybetmeden çoğaltabilirsiniz. Canon G3415 bu sayede kullanıcıları farklı cihazlar edinmekten kurtarır. Üründe yeniden doldurulabilir özelliğine sahip mürekkep tankları bulunur. Makinenin özel tasarımı sayesinde mürekkep tanklarını cihaz çalışırken görmek mümkündür. Bu sayede mürekkebinin azalma durumunu gözlemleyerek gerekli durumlarda ekleme yapabilme şansına sahip olursunuz. Canon G3415 yazıcı hem USB hem de Wi-Fi bağlantısı ile çalışabilme özelliğine sahiptir. Bu sayede dilerlerseniz kablo bağlantısı olmadan da ürünü kullanabilirsiniz. Ayrıca Wi-Fi bağlantısı ile Cloud Link üzerinden istenilen belgenin veya dokümanın çıktısı da alınabilir.

Canon G3415 Renkli Mürekkep Tanklı Yazıcı Verimliliği Nasıl?

Canon G3415 Renkli Mürekkep Tanklı Yazıcı Verimliliği Nasıl?

Canon G3415 Pixma yazıcı kullanıcılara yüksek verimlilik sağlayan bir cihazdır. Ürünün oldukça geniş kapasiteli bir mürekkep tankı bulunur. Bu geniş kapasiteli mürekkep tankı sayesinde cihazı mürekkep dolumu yapmadan uzun süre kullanabilmek mümkündür. Ürün tam dolu mürekkep tankı ile 12000 sayfa siyah belge yazdırabilir. Bu sayı renkli belgeler için 7000 adettir. Ayrıca tam dolu mürekkepler ile 2000 adet yüksek kaliteli fotoğraf yazdırmak da mümkündür. Ürün bu yönü ile kullanıcılara oldukça yüksek performans sunar. Cihaz, sahip olduğu bu yüksek kapasite sayesinde farklı alanlarda kullanıma uygundur. Yoğun şekilde belge yazdırma işleminin yapıldığı ofis gibi çalışma ortamlarında Canon G3415 Pixma yazıcı

rahatlıkla kullanılabilir. Kişisel kullanımda ise uzun yıllar mürekkep tankını doldurmaya ihtiyaç duymadan cihazın kullanılması mümkündür.

Canon G3415 Mürekkep Tanklı Yazıcı Kâğıt Desteği Nasıl?

Canon G3415 Mürekkep Tanklı Yazıcı Kâğıt Desteği Nasıl?

Canon G3415 fotokopi Wi-Fi tankli yazici tarayici çok yönlü bir kullanıma sahiptir. Ürün farklı boylarda kâğıtları destekleyen yapıdadır. Canon mürekkep tanklı yazıcı ile A4, A5, B5 ve zarf gibi farklı boyutlarda kâğıtlar üzerine yazdırma işlemi yapabilirsiniz. Ürün ayrıca farklı materyallerden üretilen kâğıtları da destekler. Canon mürekkep tanklı yazıcı ile yüksek çözünürlüklü, parlak, mat veya düz kâğıt gibi farklı çeşitler üzerine yazdırma işlemi yapabilirsiniz. Ürün ayrıca fotoğraf kâğıtlarını da destekler. Bu sayede Canon G3415 ile belgelerin yanı sıra fotoğraflarınızı da yazdırabilirsiniz. Ürün kâğıt ağırlığı konusunda da oldukça geniş bir aralığa sahiptir. Normal özelliklerdeki kâğıtlarda 64 ile 105 g/m2, fotoğraf kâğıdında ise 275 m/m2'ye kadar olan ağırlığı destekler. Dilerseniz Trendyol’da yer alan Canon G3415 Wi-Fi renkli mürekkep tanklı yazıcı tarayıcı yorumlarını inceleyerek ürünün verimliliği ve kalitesi ile ilgili kullanıcı değerlendirmelerine erişebilirsiniz. Baskı işlerinizde en büyük yardımcınız olacak bu ürünü Trendyol üzerinden güvenli ödeme ile kolaylıkla satın alabilirsiniz.