Canon Eos M50 Vlogger Kit

7.599 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Canon Eos M50 Vlogger Kit

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fotofix Satıcı Ünvanı: SEZER TURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4248408949200001 Vergi Kimlik Numarası: 8690469424
    Bu ürün Fotofix tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KENDİ ŞOVUNUN YILDIZI OL! CANON AYNASIZ EOS M50 VLOGGER KIT Canon tutku, sanat ve yaratıcılığınıza inanıyor. Sesiniz, vizyonunuz, hikayeniz
  • siz nasıl isterseniz öyle izlenir ve dinlenir. Vlogger Kit’imiz video konusunda profesyonele dönüşmeniz için gereken tüm takımları size sunuyor. Vlogger ve blogger'lar için ideal fotoğraf makinesi EOS M50'nin içinde olduğu bu kit ile vlog çekimleriniz için ihtiyaç duyduğunuz her şey tek bir kutuda size geliyor. BİLGİ İSTEYİN EOS M50 VLOGGER KIT Hafif EOS M50 aynasız fotoğraf makinesi - vlogging çalışmalarını daha iyi ve etkili bir seviyeye taşımak isteyen vlogger’lar için ideal bir seçim. Yüksek çözünürlüklü 4K UHD* kapasitesiyle, en zorlayıcı ışık koşulları altında yaptığınız çekimlerde dahi göz alıcı video kalitesi elde edebilirsiniz. Internet bağlantısı özelliğiyle fotoğraf ve videolarınızı kolaylıkla akıllı telefonunuzla eşitleyebilir ve sosyal medya sitelerine anında yükleyebilirsiniz. Değişken Açılı Dokunmatik Ekranı mükemmel selfie çekimleri yapabilmenizi sağlar. Değiştirilebilir lensleri - tıpkı bir DSLR fotoğraf makinesi gibi. EOS M50 Vlogger Kit İçeriği: EOS M50 aynasız fotoğraf makinesi - hafif, şık ve internet bağlantılı EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM Lens - her çekime uygun çok amaçlı lens. Manfrotto Mini Pixi Tripod - fotoğraf makinenizi kusursuzca sabitlemenize olanak tanır. Rode Video Mic Harici Mikrofon - fotoğraf makinenize kolayca bağlayarak net ve berrak ses kaydı alabilirsiniz. Vlogger Kiti’miz vlogging ve blogging kayıtları için neden bu kadar ideal? EOS M50 hareket halindeyken her türlü koşula uyum sağlayacak çok yönlülüğe sahiptir. Hafiftir ve yanınızda kolayca her yere götürebilirsiniz, dolayısıyla hiçbir önemli çekimi kaçırmazsınız. Pakete dahil olan Manfrotto Mini Pixi Tripod çok yönlülükte yeni bir seviye sunar - bu kolay taşınabilir tripodla fotoğraf makinenizi istediğiniz her yüzeyde sabitleyebilirsiniz! Dahili Wi-Fi bağlantısı ile dosyalarınızı sosyal medya sitelerine yüklemek için mobil cihazına kablosuz göndererek anında video ve fotoğraf paylaşımı yapabilirsiniz. Döner dokunmatik ekranı sayesinde selfie çekerken veya fotoğraf makinenizi yukarıda veya aşağıda tutarken çekimini yaptığınız sahneyi görebilirsiniz. Kayıt sırasına çabucak odak noktasını da seçebilir, hatta tek bir dokunuşla fotoğraf çekebilir veya kaydı başlatabilirsiniz. Net ve berrak ses kayıtları almanız için EOS M50 Vlogger Kiti’ne hafif ve sağlam Rode Video Mic Harici Mikrofon eklenmiştir. Mikrofonu makinenize asın yeter, ses kaydınız da sanatınızda bir başka ilham kaynağı olsun.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Canon ST00663 Eos M50 Vlogger Kit

Canon EOS M50 Vlogger kit, özel kullanım amaçları için uygun detaylara sahiptir. Bu ürün, Vlog çekimleri yapan kişiler için uygun içeriğe sahiptir. Ürün, kullanışlı ve kompakt yapısıyla beğeni toplar. Kamerayı kurmak ve çekime başlamak oldukça kolaydır. Böylece farklı düzeyde çekim bilgisi olan kişiler, bu üründen yüksek verimle faydalanabilirler. Bu setin içindeki kamera, dokunmatik özelliğiyle kullanım sırasında fark yaratır. Modern tasarım detayları da ürünü ön plana çıkaran noktalar arasındadır. Bu kite sahip olarak Vlog çekimleri için gereken tüm malzemelere tek bir kutu içinde kolayca ulaşabilirsiniz. Canon Vlogger setiyle kendi hikayelerinizi oluşturabilir ve sevdiklerinizle bu anları paylaşabilirsiniz.

  • Set içinde, kameraya ek olarak Vlog çekimleri için gereken çeşitli aparatlar bulunur.
  • Kameranın üzerinde her türlü çekime uygun lens bulunur.
  • Üründe, dâhili Wi-Fi bağlantısı mevcuttur.

Canon Eos M50 Vlogger Kitinin Özellikleri Nelerdir?

Canon Eos M50 Vlogger Kitinin Özellikleri Nelerdir?

Canon Vlogger kit, rahat çekim yapabilmeniz için gerekli olan farklı aparatları içinde barındırır. Bu ürünün gelişmiş özellikleri, kendi sanat anlayışınızı ortaya çıkarmanıza yardımcı olur. Set içinde, yüksek teknolojili Canon kameranın yanında; Manfrotto PIXI mini tripod ve RODE VideoMic Micro mikrofon bulunur. Bu ürünler, uygun tasarım detayları sayesinde kolayca birbirine bağlanarak yüksek kaliteli videolar üretmenize yardımcı olur. Sette yer alan kameranın dâhili Wi-Fi özelliği sayesinde gerekli aktarımları hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Ayrıca Bluetooth bağlantısından da yararlanabilirsiniz. Bu ürünü akışlı cihazlarınızla eşleştirerek çektiğiniz videoları pratik şekilde sosyal medya hesaplarınıza yükleyebilirsiniz. Yüksek çözünürlüklü 4K UHD görüntü sunan kamera, 24,1 megapiksel CMOS sensöre sahiptir. Kameranın üzerindeki lensler, farklı seçeneklerle değiştirilebilir. Ayrıca bu üründe değişken açılı dokunmatik ekran tasarımı da bulunur.

Canon Eos M50 Vlogger Kiti Kimlere Hitap Eder?

Canon Eos M50 Vlogger Kiti Kimlere Hitap Eder?

Canon EOS M50 Vlogger kit, tripodlu tasarım detayıyla her ortamda rahatlıkla video çekimi yapabilmenizi sağlar. Bu ürün, profesyonel anlamda Vlog çekimleri yapan kişilerin ihtiyaçlarını karşılama konusunda oldukça başarılıdır. Aynı zamanda amatör olarak bu konuyla ilgilenmek isteyen kişilere de hitap etmeyi başarır. Ürünün pratik kullanım detayları, ilk kez çekim yapan kişilerin bile profesyonele yakın sonuçlar elde etmesini destekler. Sinematik 4K çözünürlüklü videolar elde etmek isteyen kişilerin sıklıkla Canon markalı Vlogger setinden yararlandığı görülür. Bu ürün, sadece profesyonel anlamda Vlogger olanlara değil; kendi hayatının özel anlarını kayda almak isteyen kişilere de uygundur. Canon markasının kaliteli makinesiyle dilediğiniz görüntüleri kaydederek hatıra olarak da saklayabilirsiniz. Yaratıcı yönünüzü ortaya çıkarmak için bu kaliteli setin içeriğinden faydalanabilirsiniz.

Canon Eos M50 Vlogger Kiti Kullanışlı mıdır?

Canon Eos M50 Vlogger Kiti Kullanışlı mıdır?

Canon EOS M50 aynasız fotoğraf makinesi hem video hem de resim çekimleri için uygun özelliktedir. Bu durum, ürünün kullanışlı bir seçenek olduğunu gösterir. Kamerayı kullanarak profesyonel selfieler de çekebilirsiniz. Şık tasarıma sahip olan bu ürün, oldukça hafif olduğu için kullanım sırasında konfor elde etmenizi sağlar. Bu set, hareket hâlindeyken de çok yönlü bir kullanım sunar. Böylece anı yakalama konusunda büyük avantaj elde edersiniz. Kamerayı, tripod ve mikrofonla dilediğiniz yere kolaylıkla konumlandırabilirsiniz. Canon EOS M50 Vlogger kit yorumları, ürünün farklı amaçlarla kullanımındaki işlevselliği ortaya çıkarır. Bu yorumlar, setin sahip olduğu kaliteyi ve kullanım sırasında sağladığı kolaylığı da incelemenize yardımcı olur. Profesyonel Vlog çekimleri yapmak için bu kaliteli setten faydalanabilirsiniz. Canon EOS M50 Vlogger kit fiyatı, ürüne ulaşma konusunda size kolaylık sağlar. Bu kaliteli kite, Trendyol üzerinden güvenli ve avantajlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.