3
Aynasız Kompakt SLR Makineleri kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Canon EOS 250D + EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM Siyah Fotoğraf Makinesi (Canon Eurasia Garantili)

28.997 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Canon EOS 250D + EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM Siyah Fotoğraf Makinesi (Canon Eurasia Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Birtek Teknoloji Satıcı Ünvanı: AYŞEGÜL YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5983024623200015 Vergi Kimlik Numarası: 1230452237
    Bu ürün Birtek Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Canon fotoğraf makinesi DSLR kamera türüne sahiptir. 9 adet AF noktası bulunur.
  • Canon 250D kamera CMOS sensör tipi ile çalışır
  • Canon EF-S 18-55mm boyutlarda üretilir.
  • Siyah fotoğraf makinesi 3.0 inç ekran boyutuna sahiptir.
  • EF-S 18-55mm boyutlarındaki kamera 22.3 mm genişliğinde ve 14.9 mm uzunluğunda sensör boyutuna sahiptir.
  • Canon EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM kamera 24 MP etkin piksel özelliği ile dikkat çekici kareler yakala imkanı sunar. Yaratıcı filtreler ve sahne seçimi ile kullanımı mümkündür.
  • Beyaz dengesi ayarı
  • otomatik, ampul, bulutlu, özel, gölge, gün ışığı, floresan, renk sıcaklığı olarak yapılabilir.
  • Saniyede 5 kare sürekli çekim yapılır. Kit lens mevcuttur, 3x optik zoom miktarı bulunur.

Ürün Özellikleri

  • Fotoğraf Çözünürlük 25 Mp ve Üzeri
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Canon EOS 250D Siyah Fotoğraf Makinesi ile Benzersiz Kareler

Fotoğraf makineleri farklı özellikleri ve kullanımları ile pek çok kişi tarafından kullanılabilmektedir. Hobi amaçlı kullanımlara uygun olarak fotoğraf makinesi üretimi yapılabildiği gibi aynı zamanda profesyonel kullanımlara uygun üretimler de yapılabilmektedir. Farklı kategorilerde üretilen fotoğraf makineleri teknolojileri ile birbirinden ayrılır. Çok sayıda marka tarafından üretimleri yapılabilen fotoğraf makineleri teknolojik gelişmelerle bağlantılı olarak değişik donanımsal özelliklere sahiptir. Canon eos 250d + ef-s 18-55mm f/4-5.6 is stm siyah fotoğraf makinesi markanın sevilen fotoğraf makinelerinden birisi olurken minimal tasarımları ile pek çok kişi tarafından tercih edilebilmektedir. Markanın yarı profesyonel cihazlarından birisi olan 250ISSTM kodlu fotoğraf makinesi son teknoloji olması nedeniyle de ek özelliklere sahiptir. 4K video çekebilme özelliklerine sahip olan cihaz minimal tasarımlarına karşın güçlü işlemcisi ile yüksek performans verebilmektedir.

  • Minimal tasarım
  • 4K video çekebilme
  • Güçlü işlemci

Canon Fotoğraf Makineleri

Canon Fotoğraf Makineleri

1937 yılında Japonya’da Kwanon adıyla kurulan marka kısa sürede üretimi yaptığı cihazlar ile uluslararası alanlarda hizmet vermeye başlamıştır. Yapılan üretimleri genel olarak optik teknolojisi üzerine olan marka uluslararasında satışlarına başlaması sonrasında Canon adını alarak gelişim göstermiştir. Fotoğraf makineleri başta olmak üzere video kamera, x-ray cihazları, yazıcı ve tarayıcıların üretimlerini üstlenen marka AR-GE çalışmaları ile çok sayıda patente de sahiptir. Fotoğraf makineleri farklı özelliklerde üreten marka ilk olarak analog cihazların üretimlerini yaparken gerek teknolojik çalışmalar gerekse markanın geliştirme süreçleri sonrasında yapılan gelişimler ile CCD ve CMOS sensöre sahip kameralar üretilmiştir. Devam eden süreçlerde croplu sensörlere geçiş yapan Canon aynasız modellerinde üretimlerini üstlenmiştir. Canon eos 250d 18-55 is stm siyah dijital fotoğraf makinesi markanın minimal tasarımlarına sahip cihazları arasında avantajlı özelliklere sahiptir. Marka tarafından yapılan üretimler arasında güçlü işlemcisi ve minimal tasarımı ile dikkat çeken ürün 4K video çekebilme özelliği sayesinde pek çok kişinin tercihleri arasında yer almaktadır.

Canon Eos 250d Fotoğraf Makinesi Özellikleri

Canon Eos 250d Fotoğraf Makinesi Özellikleri

Canon eos 250d + ef-s 18-55mm f/4-5.6 is stm siyah fotoğraf makinesi özellikleri markanın üretimleri nedeniyle değişiklik gösterebilmektedir. Genel olarak amatör, yarı profesyonel ve profesyonel kamera üretimlerine önem veren markanın 250D modeli yarı profesyonel cihazlar arasında yer almaktadır. Minimal tasarımlara sahip kameraları tercih eden kullanıcılar için son derece avantajlı olan Canon eos siyah fotoğraf makinesi DSLR kameralar arasında bulunmaktadır. Canon markasına ait işlemciler arasında Digic 8 modeline sahip olan cihaz mini tasarımlarına karşın yüksek işlemci gücü ile saatlerce video kaydı yapabilmektedir. Canon eos 250d + ef-s 18-55mm f/4-5.6 is stm siyah fotoğraf makinesi içeriği ile de dikkat çekmektedir. Sadece gövde satışı yapılmayan cihaz için 15-55mm 4-5,6 diyafram açıklığına sahip lensle birlikte satışlar yapılmaktadır. Aynı zamanda içeriğinde batarya ve şarj adaptörü yer alan ürün lens ve gövde kapağına da sahip olarak satışa sunulur.

Canon Eos 250d Fotoğraf Makinesi Yorumları

Canon Eos 250d Fotoğraf Makinesi Yorumları

Canon eos 250d + ef-s 18-55mm f/4-5.6 is stm siyah fotoğraf makinesi yorumları bulunabilmektedir. Yapılan yorumlar genel olarak ürünün dayanıklılığı, görüntü kalitesi, ısınma durumları ve lensi ile ilgili olurken aynı zamanda cihazın gücü ile ilgili de çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Fiyatlandırma konusunda da yorum yapabilen kullanıcılar ürünü satın almak isteyen diğer kullanıcılar için referans niteliği taşımaktadır. Saatler süren video kayıtlarında rahatlıkla kullanılabilen ürün fiyatı ile de pek çok kişi tarafından satın alınarak kullanılabilmektedir. Canon eos 250d + ef-s 18-55mm f/4-5.6 is stm siyah fotoğraf makinesi kullanımı ile iç ve dış mekanlarda özgürce anı yakalayabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş vererek satın alabilirsiniz.