2
Aynasız Kompakt SLR Makineleri kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Canon Eos 2000d 18-55 Is Iı Dslr Fotoğraf Makinesi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
18.992,30 TL

Ürün Bilgileri

Canon Eos 2000d 18-55 Is Iı Dslr Fotoğraf Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nova Fotoğraf Satıcı Ünvanı: NOVA FOTOĞRAF VE ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632133909300001 Vergi Kimlik Numarası: 6321339093
    Bu ürün Nova Fotoğraf tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CANON EOS 2000D Hoş arka plan bulanıklığına sahip anılar yaratmak ve paylaşmak için kolay, sezgisel ve ideal ilk DSLR. Zahmetsiz DSLR hikaye anlatımına geçiş yapın 24,1 Megapiksel EOS 2000D ile düşük ışık koşullarında bile zahmetsizce detaylı DSLR kalitesinde fotoğraflar ve sinematik Full HD filmler çekin. Wi-Fi*, NFC** ve Canon Connect uygulaması ile anında uzaktan çekim yapın ve paylaşın. Muhteşem fotoğraflar, sinematik filmler Pek çok akıllı telefona kıyasla 19 kat daha fazla yüzey alanına sahip*** 24,1 Megapiksel sensöre geçiş yaparak zorlu ışıkta bile hoş arka plan bulanıklığına sahip hikayeler oluşturun. f/1.8
  • 1/125
  • 400
  • Zahmetsiz yaratıcılık Yaratıcı Otomatik modu ile kılavuzlu Canlı Kontrol çekimlerin keyfini çıkarın ve Yaratıcı Filtreler ile eşsiz rötuşlar yapın. Otomatik Akıllı Sahne modu ile harika sonuçlar için doğrultup çekim yapmanız yeterli. Gündelik anılarınıza EOS 2000D ile hayat verin Spontane anları, Full HD olarak yaratıcı filmlere dönüştürün veya günün öne çıkan anlarını basitçe yakalamak için Kısa Video Görüntüsünü kullanın. Kendinizden emin bir şekilde çekim yapın Hassas Otomatik Odaklama, 3,0 fps ve DIGIC 4+ işleme özelliği ile anı tam olarak hatırladığınız şekilde yakalayın. Optik vizör ile kadrajı kolayca oluşturun ve sonuçları 7,5 cm'lik LCD ekranda görün. Kolay paylaşma, uzaktan çekim Hikayelerinizi kolayca sosyal medyada paylaşmak veya irista bulut üzerinde yedeklemek için anında akıllı cihazınıza aktarın ve Wi-Fi*, NFC** ve Canon Camera Connect uygulaması ile uzaktan çekim yapın.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 400 - 500 gr
  • Bellek Kartı Tipi SD
  • Fotoğraf Çözünürlük 25 Mp ve Üzeri
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • ISO 100-25600
  • Lens 28 - 70 mm
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Canon EOS 2000D Fotoğraf Makinesi Benzersiz Çekimler

Son dönemlerde özellikle hobi amacıyla tercih edilen fotoğraf makineleri kullanıcıların isteklerine göre değişiklik gösteren çok sayıda donanıma ve özelliğe de sahip olabilmektedir. Pek çok farklı markanın ürettiği fotoğraf makineleri, teknolojik gelişmeler ile doğru orantılı olarak ek özelliklere sahip olabilmektedir. İlk olarak filmli ve analog olarak üretilen fotoğraf makineleri günümüzde aynasız ve DSLR olmak üzere iki farklı kategoride üretilmektedir. Kullanıcıların isteklerine göre değişiklik gösteren ürünler aynı zamanda amatör, yarı profesyonel ve profesyonel olmak üzere de farklı kategorilerde yer alabilmektedir. Canon eos2000d amatör kullanıcılara hitap eden cihazlardan birisi olmasına karşın gerek işlemci gücü gerekse özellikleri ile profesyonel kullanıma da uygun olabilmektedir. Markanın sevilen cihazlarından birisi olan 2000d modeli DSLR kameralar arasında özellikler ile dikkat çekmektedir. Fiyatlandırma konusunda da pek çok kişiye hitap edebilen EOS-2000D kodlu ürün ağırlıklı olarak hobi olarak fotoğraf çekmek isteyen kişiler tarafından satın alınmaktadır.

  • Güçlü işlemci
  • Yüksek görüntü kalitesi
  • Uygun fiyat

Canon EOS 2000D + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II Fotoğraf Makinesi (Canon Eurasia Garantili) EOS-2000D Kullanımı

Canon EOS 2000D + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II Fotoğraf Makinesi (Canon Eurasia Garantili) EOS-2000D Kullanımı

1937 yılında ada ülkesi olan Japonya’da Kwanon adıyla kurulan şirket uluslararası satışlara başladıktan sonra daha akılda kalıcı olan Canon adını almıştır. Lens ve optik konusunda üretimleri ile adından söz ettiren marka ilk olarak filmli ve analog kameralar üretmesine karşın sürekli olarak AR-GE çalışmaları yürüterek fotoğraf ve video alanında önde gelen markalardan birisi haline gelmiştir. Üretimlerinde kolay kullanım ve yüksek kalite mottosu ile yürüten Canon markası herkese hitap edebilecek farklı seriler ve özelliklere sahip fotoğraf makineleri ile iş ve hobi fotoğrafçılarının dikkatini çekmeyi başarmıştır. Markanın amatör kullanıcılar için özel olarak tasarımını yaptığı Canon fotoğraf makinesi 2000d tam otomatik olması nedeniyle rahat bir kullanım sunmaktadır. Sensör özellikleri ile dikkat çeken ürün aynı zamanda dayanıklılığı ve tasarımı ile de pek çok kişinin tercihleri arasında yer almaktadır.

Canon EOS 2000D + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II Fotoğraf Makinesi (Canon Eurasia Garantili) EOS-2000D İçeriği

Canon EOS 2000D + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II Fotoğraf Makinesi (Canon Eurasia Garantili) EOS-2000D İçeriği

Canon eos 2000d + ef-s 18-55mm f/3.5-5.6 is ii fotoğraf makinesi özellikleri ile dikkat çeken cihazlar arasında yer almaktadır. Canon markasının üretimini özel olarak yaptığı 2000d modeli amatör ve hobi fotoğrafçıları için üretilmiştir. Canon eos 2000d fotoğraf makinesi bağlantı özellikleri ile pek çok kişinin tercihi arasında yer almaktadır. Wi-Fi, NFC ve Canon Connect bağlantıları sayesinde kolay bir aktarıma sahip olan ürün telefonlar ve kameraların direkt olarak eşleşmesine izin vermektedir. Canon eos 2000d fotoğraf makinesi içeriği markanın üretimlerde tercih ettiği teknolojiler nedeniyle değişiklik gösterebilmektedir. 24,1 megapiksel kamerası ile düşük ışıkta bile üstün performans veren ürün DSLR kameralar arasında amatör kullanıcılara hitap etmektedir. Full HD video çekebilen ürün yüksek kaliteli fotoğraflarda çekebilen yapısı sayesinde dikkat çekmektedir. İçerisinde bulunan otomatik modu sayesinde ışığı ve bulunulan ortamı direkt olarak algılayabilen ürün herhangi bir ayar yapılmadan yüksek kaliteli fotoğrafların çekilebilmesine olanak sağlamaktadır.

Canon EOS 2000D + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II Fotoğraf Makinesi (Canon Eurasia Garantili) EOS-2000D Fiyatları ve Yorumları

Canon EOS 2000D + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II Fotoğraf Makinesi (Canon Eurasia Garantili) EOS-2000D Fiyatları ve Yorumları

Canon eos 2000d fotoğraf makinesi yorumları sayesinde ürün kurulumu ve performansı hakkında kullanıcı deneyimlerine ulaşabilirsiniz. Yapılan yorumların kullanıcı deneyimleri doğrultusunda değişiklik gösterebildiği bilinmesine karşın kullanıcılar kullanım amaçlarına göre farklı yorumlar yapabilmektedir. Yorumlar arasında ürünün kalitesi, kullanım kolaylığı ve malzeme kalitesi yer alabilirken aynı zamanda ürünün içerisinde bulunan teknolojiler ile ilgili de çok sayıda yorum bulunmaktadır. Markanın pek çok kişi tarafından tercih edilebiliyor olması ürünün yorumlarının olumlu ve değerlendirmelerinin yüksek olmasına olanak sağlarken aynı zamanda fiyatları ile de dikkat çekebilmektedir. Canon d2000 fiyat olarak her bütçeye uygundur. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.