Canon E4240 Renkli Inkjet Siyah Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı (Canon Eurasia Garantili)

879 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Canon E4240 Renkli Inkjet Siyah Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı (Canon Eurasia Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Technobag Satıcı Ünvanı: TECHNOBAG TEKNOLOJİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833099182200001 Vergi Kimlik Numarası: 8330991822
    Bu ürün Technobag tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ModelE4240Yazıcı TipiÇok FonksiyonluWi-FiVarBaskı TürüRenkliBaskı Kalitesi (Renkli)4800 x 1200 dpiBaskı Kalitesi (Siyah)4800 x 1200 dpiDakikadaki Renkli Baskı Hızı(Max)4 SayfaDakikadaki Siyah/Beyaz Baskı Hızı(Max)8 SayfaBaskı BoyutuA3Ethernet ArabirimYokUSB ArabirimVarParalel PortYokÇift Taraflı Baskı (Dubleks)VarFaks ÖzelliğiVarFotoğraf BaskısıVarFotokopi ÖzelliğiVarTarayıcı ÖzelliğiVarKullandığı KartuşPG-46 Siyah Toner 400 syf. / CL-56 Renkli Toner 300 syf.Sarf Durumu (Kutudaki)Demo KartuşKağıt Giriş Kapasitesi100 yaprak düz kağıt / 20 yaprak fotoğraf kağıdıKartuş/Toner Adeti2Uzaktan KullanımYokKağıt BoyutlarıA3, A4, A5, B5, LTR, LGL, 13x18 cm, 10x15 cm Zarflar (DL,COM10) [Özel boyut](genişlik 89 mm - 215,9 mm, uzunluk 127 mm - 676 mm)İşletim SistemiWindows 10, Windows 8.1, Windows 7 SP1 / OS X 10.10.5~OS X 10.11, macOS 10.12~macOS 10.13 .NET Framework 4.5.2 veya 4.6 gerekir.Ağırlık (kg)5,90Boyutlar435 x 295 x 189 mm

Ürün Özellikleri

  • Baskı Tipi Renkli
  • Ek Özellikler Tarayıcı
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Canon E4240 Renkli Inkjet Yazıcı/ Fotokopi + Tarama + Faks

Yazıcılar pek çok farklı iş ve eğitim alanında kullanılabilen dosya ve belgeler başta olmak üzere fotoğrafların da çıkarılmasına yardımcı olan cihazlardır. Canon E4240 Renkli Inkjet Yazıcı/ Fotokopi + Tarama + Faks/Wifi/Duplex (Canon Eurasia Garantili) 080102CNN131 uzaktan veri aktarma özelliğine sahiptir. Genel olarak sadece çıktı alabilmek adına kullanılan cihazlar markalar tarafından müşterilerin isteklerine göre tarama, fotokopi ve faks gibi işlemler için de tasarlanır. Aynı zamanda boyutları ile de değişiklik gösteren cihazlar endüstriyel kullanımlarda genel olarak büyük boyutları ile dikkat çekerken ev tipi kullanımlarda daha minimal tasarımlarda üretilerek satışa sunulmaktadır. İçerisinde bulunan teknolojileri ile de değişiklik gösterebilen yazıcılar, evlerde ve kurumlarda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Canon e4240 yazıcı marka tarafından yapılan üretimler arasında önemli bir yere sahiptir. Pek çok işlemin rahatlıkla yapılabildiği 080102CNN131 kodlu cihaz son teknoloji olması nedeniyle de sıklıkla tercih edilmektedir.

  • Minimal tasarım
  • Tarama ve faks
  • Üstün performans

Canon E4240 Renkli Inkjet Yazıcı/ Fotokopi + Tarama + Faks/Wifi/Duplex (Canon Eurasia Garantili) 080102CNN131 Kullanım Avantajı

Canon E4240 Renkli Inkjet Yazıcı/ Fotokopi + Tarama + Faks/Wifi/Duplex (Canon Eurasia Garantili) 080102CNN131 Kullanım Avantajı

Yazıcılar ilk olarak 1938 yılında hazırlanan ve içerisinde bulunan mürekkep ile dosyaların çoğaltılmasına yardımcı olan cihazlardır. Canon ise 1937 yılında Japonya’da kurulan, optik ve optik teknolojisi üzerine yoğunlaşan markalar arasında yer almaktadır. Çok sayıda farklı cihazın üretimini yapabilen Canon markası ilk kurulduğunda Kwanon adıyla üretimler yapmasına karşın uluslararası pazarda yer bulmaya başladığında firmanın adını Canon olarak değiştirmiştir. Markanın isim değişikliği tanınırlığının artmasına da olanak sağlamıştır. Fotoğraf ve video kamera konusunda uzmanlaşan marka aynı zamanda yazıcı üretimleri ile de adından söz ettirmektedir. Canon pixma e4240 fotokopi + tarayıcı wi-fi yazıcı markanın üretimleri arasında önemli bir yere sahip cihazlardan bir tanesidir. Kalitesi ve kullanımı ile pek çok kişiye hitap edebilen Canon e4240 minimal tasarımları ile de ev ve işyerleri için kullanımlara son derece ideal olurken aynı zamanda birden fazla işlemin yapılabilmesine de olanak sağlamaktadır. Wi-fi bağlantısı sayesinde kablo gerektirmeden çıktı almanıza olanak tanır.

Canon E4240 Renkli İnkjet Yazıcı/ Fotokopi + Tarama + Faks/Wifi/Duplex Özellikleri

Canon E4240 Renkli İnkjet Yazıcı/ Fotokopi + Tarama + Faks/Wifi/Duplex Özellikleri

Canon e4240 renkli inkjet yazıcı/ fotokopi + tarama + faks/wifi/duplex özellikleri ile pek çok farklı kullanıcıya hitap edebilen ürünler arasında önemli bir yere sahiptir. Markanın üretimleri arasında birden farklı işlemi rahatlıkla yapabilen Canon e4240 modeli tarama, fotokopi, faks e yazıcı olarak kullanılabilmektedir. Canon yazıcı fotokopi cihazı olarak tercih edilmesine karşın kullanıcıların isteklerine göre farklı alanlarda da kullanılabilmektedir. Siyah-beyaz ve renkli çıktı yapabilen cihaz faks göndermek isteyen kullanıcılar tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir. Canon yazıcı e4240 markanın üretimlerinde standart ve profesyonel kullanımların birlikte yapılabilmesine izin veren cihazlar arasında yer almaktadır. Canon e4240 renkli yazıcı kartuşları sayesinde fotoğraf çıkartmak isteyenler tarafından da rahatlıkla tercih edilebilmektedir. Canon e4240 renkli inkjet yazıcı/ fotokopi + tarama + faks/wi fi/duplex (Canon Eurasia garantili) 4800x1200 dpi renkli çıktı yapabilen ürün renklendirme ve kalitesi ile fotoğrafçılar tarafından da rahatlıkla tercih edilebilmektedir. Wifi’ye sahip olan cihaz herhangi bir bağlantı kablosu olmadan rahat bir bağlantı kurularak çıktı verebilmektedir.

Canon E4240 Renkli İnkjet Yazıcı/ Fotokopi + Tarama + Faks/Wi Fi/Duplex Yorumları

Canon E4240 Renkli İnkjet Yazıcı/ Fotokopi + Tarama + Faks/Wi Fi/Duplex Yorumları

Canon e4240 renkli inkjet yazıcı/ fotokopi + tarama + faks/wi fi/duplex (Canon eurasia garantili) yorumları ile ürünü deneyimleyen kişilerin görüşlerini okuyabilirsiniz. Genel olarak yapılan yorumlar arasında kartuş süresinin yer almasına karşın aynı zamanda cihaz kurulumu ile ilgili de çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Yapılan yorumlar arasında ürünün baskı kalitesi başta olmak üzere pek çok farklı konuda yorumlar genel olarak olumludur. Hızlı yanıt vermesi ve performansı ile kullanıcılarını memnun etmesi yorumlarda öne çıkar. Sizler de çıktı, tarama ve fotokopi işlemlerinizi kolaylıkla yapmak için avantajlı fiyatlarla bu ürüne Trendyol'da hızlı ve kolaylıkla sahip olabilirsiniz.