3
Bitkisel Ürünler kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Canfeza Sezgin Burdock Root (Dulavrat Otu) Ekstresi 60 Kapsül

339,90 TL
(5,67 TL / kapsül)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Canfeza Sezgin Burdock Root (Dulavrat Otu) Ekstresi 60 Kapsül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Canfeza Sezgin Satıcı Ünvanı: CANFEZA SEZGİN FARMA İLAÇ VE FİTOTERAPİ ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385055204500018 Vergi Kimlik Numarası: 3850552045
    Bu ürün Canfeza Sezgin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CANFEZA SEZGİN İMZASI VE KALİTESİ İLE BURDOCK ROOT (DULAVRAT OTU) EKSTRESİ 'Nİ SİZİN İÇİN ÜRETTİK SİZİ DESTEKLİYORUZ, DOĞAL OLARAK Bakanlık ruhsatlı Net Miktar: 60 Kapsül /640 mg İçindekiler: Dulavrat Otu Ekstresi (Arctium majus) Jelatin Kapsül (Helal Sertifikalıdır) Kullanım Şekli: Yetişkinler için, günde 2 defa 1 kapsül tercihen aç karnına olmak üzere, aç veya tok tüketilmesi önerilir. Takviye Edici Gıda Onay No: 012204-15.12.2021 Tavsiye edilen günlük kullanım aşmayın. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçmez. İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesini sağlamaz. Onayların sorgulanması için tıklayın . Doktor tavsiyesi olmadan çocuk hamile ve emzirenlerin kullanmaması tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Kapsül
  • Paket İçeriği 60'lı
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Canfeza Sezgin 18 Burdock Root Dulavrat Otu Ekstresi

Canfeza Sezgin Burdock Root (Dulavrat Otu) ekstresi, medikal tedavi yöntemlerine yardımcı olmak üzere geliştirilmiş, şifalı yapısını bitkisel içeriğinden alan bir üründür. Bileşiminde doğal maddeler oluşu nedeniyle beğeniyle tercih edilir. Bitkisel içerikli takviyeler, iyileşmeyi fizyolojik ya da psikolojik olarak tamamlayıcı özelliği ile bilinir. Dulavrat otu da bu yönüyle beğeni kazanan bitkisel takviyelerdendir. Ürün jel kapsüller içindedir. Kalın cam şişe içinde 640 mg dulavrat otu ekstresi barındıran 60 kapsül bulunur. Canfeza Sezgin Burdock Root (Dulavrat Otu) ekstresi ürününün genel özellikleri şöyledir:

  • Ürün: Dulavrat otu
  • Kapsül sayısı: 60
  • Kapsül gramajı: 640 mg

Canfeza Sezgin Burdock Root İçindekiler Neler?

Canfeza Sezgin Burdock Root İçindekiler Neler?

Canfeza Sezgin Burdock Root ürününün içerisinde dulavrat otu ekstresi vardır. Dulavrat otu mor, deve dikenine benzeyen yaprakları olan bir bitkidir. Takviye olarak alınan Canfeza Sezgin Burdock Root (Dulavrat Otu) ekstresinin yaraların tedavisinde faydalı olduğu söylenir. Bu ürün vücutta oluşan toksinlerin atılmasında faydalı olabilir. Canfeza Sezgin Burdock Root takviyesinin özellikle sistemik kızarıklık ve şişme gibi durumlarda kullanılması önerilir. Ürünün cilt sağlığı üzerinde olumlu etkileri bulunur. Canfeza Sezgin Dulavrat Otu ekstresi aktif bileşenleri kan dolaşımını hızlandırır, böylelikle cilt daha gergin ve genç bir görünüme kavuşur. Ekstre, düzenli kullanımda metabolizmayı hızlandırıcı etkiye sahiptir. Dulavrat kökü ve otu, antioksidan ve antidiyabetik bileşikler içerir. Pankreatik karsinom gibi tümörlerin büyümesinde ödemi azaltan etkisi olabilir. İçindeki östrojen bitkiseldir, bu sayede vücudun hormonal dengesini bozmaz.

Canfeza Sezgin Burdock Root Kullanım Şekli Nasıl?

Canfeza Sezgin Burdock Root Kullanım Şekli Nasıl?

Canfeza Sezgin Burdock Root cam şişede günlük kullanım dozajları hâlinde bulunur. Üzerindeki koruyucu kapsül sığır jelatininden üretilir. Ekstre, jelatin kapsül içinde olduğundan yutulması kolaydır. Hap yutamama gibi bir probleminiz varsa jelin içini yoğurtla karıştırıp tüketebilirsiniz. Takviye ürün yaşa, kiloya ve ihtiyaca göre günde iki kez alınabilir. Kullandığınız bir ilaç varsa kullanmadan önce doktora danışmanız önemlidir. Canfeza Sezgin Burdock Root, yemeklerden bir süre önce alınarak tüketilir. Ürünün ağzı kapalı olarak saklanması gerekir. Direkt güneş ışığından uzakta, oda sıcaklığında saklanmalıdır. Canfeza Sezgin Burdock Root kapağı açıldıktan sonra 1 ay içinde tüketilmelidir. Ürünü kullanmaya başladıktan sonra buzdolabında saklamanız gerekir. Eğer dolaba koymayı unuttuysanız doğrudan güneş ışığında kalmamış ürünü tüketmeye devam edebilirsiniz. Bu ürünü 3 ay süreyle kullanıp 2 hafta ara vermeniz önerilir.

Canfeza Sezgin Burdock Root Kimler Alır?

Canfeza Sezgin Burdock Root Kimler Alır?

Canfeza Sezgin Burdock Root (Dulavrat Otu) ekstresi yorumları incelendiğinde ürünün kilo sorunu yaşayan kişiler tarafından tercih edildiği görülebilir. Ayrıca yaşlanma karşıtı bakım ürünleri kullanan kişiler de Dulavrat Otu ekstresini tercih eder. Ürün herhangi bir sağlık problemi olmayan kişilerin kullanımına uygundur. Bunun yanı sıra rahatsızlığı olan kullanıcıların Dulavrat Otunu kullanmadan öncelikle konuyla ilgili uzman doktora danışması önem taşır. Canfeza Sezgin Burdock Root ürünü 15 yaş üzeri kişilerin kullanımı için uygundur. Canfeza Sezgin Dulavrat Otu ekstresi, bu ürün dışında alınan medikallerin etken maddeleriyle çakışmıyorsa ve yasaklı değilse takviye olarak kullanılabilir. İlaçlarla takviyelerin kullanımı arasında en az 60 dakika süre olması gerekir. Başka bir takviye alıyorsanız iki ürün arasında en az 30 dakika beklemeniz önemlidir. Gebeler ve emziren annelerde bitkisel takviye edici gıdalar kullanılması önerilmez. Hormon pozitif meme kanseri ya da bu rahatsızlığı geçirmiş olanlar bu takviyeyi kullanmamalıdır. Siz de Canfeza Sezgin Burdock Root kullanmak isterseniz Trendyol'dan kolayca sipariş verebilirsiniz.