Cancan 0102 Profesyonel Tip Geniş Hazneli Portakal Sıkacağı

3.199,99 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.199,99 TL

Ürün Bilgileri

Cancan 0102 Profesyonel Tip Geniş Hazneli Portakal Sıkacağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İPEK HALI VE ÇEYİZ Satıcı Ünvanı: NURETTİN PALA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7200022685
    Bu ürün İPEK HALI VE ÇEYİZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 0102 Profesyonel Tip Geniş Hazneli Portakal Sıkacağı

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Model Narenciye Sıkacağı
  • Renk Gri
  • Güç (Watt) 400 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Güvenlik Kilidi Yok
  • Sürahi Kapasitesi 0-250 L
  • Sıkma Başlığı 1
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Profesyonel Tip Meyve ve Nar Sıkacağı ile Leziz Meyve Suları

Narenciye sıkacakları, evlerden restoranlara kadar geniş bir kullanım alanı sunan ürünlerdir. Farklı model ve tasarımlara sahip olan ürünler elektronik olarak üretilebildikleri gibi aynı zamanda manuel olarak da üretilebilmektedir. Sabah kahvaltıları başta olmak üzere portakal, nar ve diğer meyvelerin sularını içmeyi seven kullanıcılar için özel olarak üretilen ürünler farklı tasarımları ile de dikkat çekmektedir. Farklı markalar tarafından da yapılan üretimler kullanıcıların isteklerine göre değişiklik gösterebilmektedir. Cancan narenciye sıkacağı marka tarafından yapılan üretimler arasında dikkat çeken ürünlerden bir tanesidir. Katı meyvelerin rahatlıkla sıkılabilmesine olanak sağlayan ürün pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Taze meyve suyu içmeyi seven kişiler tarafından sıklıkla tercih edilen Cancan markası aynı zamanda profesyonel tipte olması nedeniyle kafe ve restoranlarda da kullanılabilmektedir. Fiyatlandırma konusunda da uygunluk sunan 395982578 kodlu ürün profesyonel ve evsel kullanıma uygundur.

  • Profesyonel tip
  • Manuel tasarım
  • Uygun fiyat

Cancan Profesyonel Tip Narenciye Kollu Meyve Sıkacağı Kullanımı

Cancan Profesyonel Tip Narenciye Kollu Meyve Sıkacağı Kullanımı

1958 yılında Ankara’da kurulan Cancan markası portakal sıkma makineleri ve mutfak aletleri üretimi konusunda uzmanlaşan ve adından söz ettiren yerli markalardan bir tanesidir. 1984 yılında endüstriyel mutfak araçlarının gelişim gösterdiği yıllarda model ve tasarımları ile öncü olan Cancan markası Türkiye’nin önde gelen narenciye sıkacak üreticilerinden bir tanesidir. Geniş bir alanda üretim yapan marka Türkiye’ye ek olarak dünyanın pek çok ülkesine ürün satışı yapmaktadır. Elektronik ürünlere ek olarak manuel tasarımların üretimlerini de halen devam ettiren Cancan markası pek çok kişi tarafından sevilerek kullanılan ürünleri ile adından söz ettirmektedir. Can Can portakal sıkacağı ürün çeşitliliği sunan tasarımlara sahip olmalarına karşın genel olarak manuel ürünleri ile dikkat çekmektedir. Ağırlıklı olarak profesyonel tip narenciye sıkacaklarının üretimlerini yapan marka ürün kalitesi ile adından söz ettirmektedir. Ev tipi kullanımlara uygun olarak da narenciye sıkacağı üretimi yapan Cancan markası genel olarak manuel tasarımlarda kollu sıkacak modellerinin üretimlerini yapmaktadır.

Cancan Profesyonel Tip Narenciye Kollu Meyve Sıkacağı Özellikleri

Cancan Profesyonel Tip Narenciye Kollu Meyve Sıkacağı

Cancan profesyonel tip narenciye kollu meyve sıkacağı geniş kullanım alanına sahip ürünler arasında yer almaktadır. Cancan meyve presi hızlı ve pratik şekilde meyve suyu içmenize olanak tanırken aynı zamanda geniş renk seçenekleri sayesinde de sıklıkla satın alınır. Cancan profesyonel tip nar sıkacağı iki tur dönmesi ile sıkma işlemi yapabilmektedir. Daha az kuvvet uygulanarak tam sonuç almaya odaklanan markanın üretimleri paslanmaz süzgeci sayesinde kabuk ve çekirdeklerin içeceğe karışmasına engel olmaktadır. Ağır ve kaliteli üst baskı parçası sayesinde portakal, mandalina, nar gibi katı meyvelerin suyunun sıkılabilmesine olanak sağlayan ürün depolama haznesi sayesinde dökülmeleri de engellemektedir. Cancan büfe tipi portakal sıkacağı portakal nar sıkma makinesi ebatları ile de değişiklik göstermektedir. Markanın üretimlerinde genel olarak 6 kilogramlık ürün ağırlığı bulunurken 20 santim genişlik, 56 santim yükseklik ve 29 santim derinliğe uygun olarak üretimler yapılmaktadır.

Cancan Profesyonel Tip Meyve ve Nar Sıkacağı Fiyatları

Cancan Profesyonel Tip Meyve ve Nar Sıkacağı Fiyatları

Fazla alan kaplamayan Cancan profesyonel tip meyve ve nar sıkacağı büfe ve mutfak tezgahında kolaylıkla kendine yer bulabilir. Genel olarak yapılan yorumların ürünün kalitesi ve kullanımı ile ilgili olduğu bilinirken kullanıcıların kullanımlarına uygun olarak değişiklik gösteren yorumlarda bulunabilmektedir. Nar sıkacağı Cancan markasının sevilen tasarımlarına sahip olmasına karşın portakal ve mandalina gibi meyvelerin de sularının sıkılmasına yardımcı olmaktadır. Böylece vitamin deposu içecekler hazırlamanız kolaylaşır. Cancan meyve sıkacağı fiyat olarak kullanıcılarını memnun eder. Genel olarak her bütçeye uygun fiyatlardan satışa sunulan ürün markanın indirim ve kampanyaları ile de değişken fiyatlara sahiptir. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.