Cancan Fresh Otomatik Portakal Sıkma Makinesi

130.000 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Cancan Fresh Otomatik Portakal Sıkma Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARMADA MUTFAK Satıcı Ünvanı: ARMADA GRUP ENDÜSTRİYEL MUTFAK GIDA MÜHENDİSLİK REKLAMCILIK YAYINCILIK İNŞAAT SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0146006280700015 Vergi Kimlik Numarası: 1460062807
    Bu ürün ARMADA MUTFAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fresh model otomatik portakal sıkma makinesi
  • market, alışveriş merkezi, hastane, öğrenci yurtları, cafe gibi mekanlarda portakal, mandalina ve limon meyvelerinin suyunun sıkılması için tasarlanmıştır. PASLANMAZ SELF - SERVİS MUSLUK Self servis musluğu sayesinde anında taze sıkım yapabilirsiniz. Paslanmaz musluğa bastığınız anda sıkım işlemi yapıp bıraktığınız anda sıkımı durduran sisteme sahiptir. MEYVE DEPOLAMA HAZNESİ Paslanmaz meyve depolama haznesi standart olarak 15 kg ve opsiyonel olarak 28 kg kapasiteye sahiptir. ÇEVİRİCİ DİSK Meyve depolama haznesi içindeki çevirici disk meyveleri haznesinde döndürerek tek tek yolluğa düşmesini sağlar. SIKICI TOPLAR Gıdaya uygun malzemeden üretilmiş sıkıcı toplar meyveyi kavrayarak tam verimli sıkılmasını sağlar. Bulaşık makinesinde yıkanabilir. SIYIRICILAR Meyvelerin posalarını suyundan ayırarak posa kovalarına dökülmesini sağlar. Bulaşık makinesinde yıkanabilir. PASLANMAZ BIÇAK Özel lazer kesim paslanmaz bıçak, 6 ile 8 cm çapındaki meyveleri ezmeden ikiye bölerek tam verimli sıkım sağlar. Bulaşık makinesinde yıkanabilir. PASLANMAZ SÜZGEÇ VE SÜZGEÇ TABLASI Tamamen paslanmaz süzgeç ve paslanmaz süzgeç tablası ile daha uzun ömürlü kullanım sağlar. GÜVENLİK SWİTCH’Lİ ÖN KAPAK Dayanıklı polikarbonattan yapılmış kapak, meyve suyunun dışarı sıçramasını önler. Üründe bulunan güvenlik switch’leri sayesinde kapak açıkken makine çalışmaz ve herhangi bir iş kazasına neden olmadan güvenli bir şekilde sıkım yapar. POSA KOVALARI Tezgah üstü makinelerde bulunan iki adet beyaz posa kovaları 8’er kg posa depolama kapasitesine sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Kullanım Alanı Yardımcı Ekipmanlar
  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver