Cancan Büfe Tipi Portakal Sıkacağı Portakal Nar Sıkma Makinesi

3.499,99 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.498,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.850 TL

Ürün Bilgileri

Cancan Büfe Tipi Portakal Sıkacağı Portakal Nar Sıkma Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İPEK HALI VE ÇEYİZ Satıcı Ünvanı: NURETTİN PALA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7200022685
    Bu ürün İPEK HALI VE ÇEYİZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cancan Büfe Tipi Portakal Sıkacağı Portakal Nar Sıkma Makinesi Büfe Tipi Portakal Sıkacağı Bunu önleyici kademeli ve açılı delik sistemi sayesinde yüksek sıkma performansı elde edilir. Süzgeç paslanmaz çelik malzemeden imal edilmiştir. Geniş hacimli tas meyve presinin en büyük avantajlarından biri, rahat yapılı paslanmaz tas sayesinde büyüklüğü mevsimine göre değişen meyvelere tam uyum sağlamasıdır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Model Narenciye Sıkacağı
  • Renk Beyaz
  • Güç (Watt) 700-1000 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Güvenlik Kilidi Yok
  • Sürahi Kapasitesi 0-250 L
  • Sıkma Başlığı 1
  • Tema / Stil Klasik
  • Priz Tipi E
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Büfe Tipi Portakal Sıkacağı Modelleri ile Fresh İçecekler

Meyve suyu severler tarafından sıklıkla tercih edilen katı meyve sıkacakları farklı model ve tasarımları ile değişiklik gösterdiği gibi aynı zamanda elektronik ve manuel olmak üzere de çeşitlilik sunmaktadır. Kullanıcıların isteklerine göre geniş bir ürün çeşitliliği sunulan ürünler ev tipi kullanım ve profesyonel kullanıma uygun olarak da farklı kategorilerde satışa sunulabilmektedir. Genel olarak elektronik olarak üretimleri yapılan cihazlar portatif tasarımları ile manuel olarak da üretilmektedir. Narenciye sıkacakları portakal, mandalina, greyfurt gibi meyvelerin sıkılmasına olanak sağlarken aynı zamanda nar gibi taneli meyveler için de kullanılabilmektedir. Cancan meyve sıkacağı markanın manuel tasarımları sebebiyle tercih edilen meyve sıkacakları arasında yer almaktadır. Basit kullanım ve portatifliği sayesinde pek çok kişi tarafından tercih edilen ürün ev tipi kullanımlara uygun olmasına karşın kafe ve restoranlarda da rahatlıkla kullanılabilmektedir. Özellikleri ile çok sayıda kullanıcıya hitap edebilen ürünler fiyatlandırma konusunda da çeşitlilik sunmaktadır.

  • Manuel kullanım
  • Portatif tasarım
  • Profesyonel ve ev tipine uygun

Cancan Meyve Sıkacakları

1958 yılında kurulan Cancan markası restoran ve diğer işletmeler için mutfak gereçleri üretimi yapan markalar arasında yer almaktadır. Türkiye’de önde gelen mutfak araç ve gereç üreticilerinden birisi olan marka aynı zamanda Avrupa başta olmak üzere Asya, Amerika ve Orta Doğu ülkelerine de ürün satışı yapmaktadır. Profesyonel kullanıma uygun olan pek çok üretim yapmasına karşın ev tipi kullanımlara uygun da ürünlerin imalatını üstlenen marka kalitesi ile alanında öncü firmalardan bir tanesidir. Cancan büfe tipi portakal sıkacağı portakal nar sıkma makinesi manuel tasarımlara sahip olmasına karşın son derece basit bir kullanım sunan ürünler arasında yer almaktadır. Genel olarak kafe, restoran ve otellerde tercih edilen bir ürün olmasına karşın taze meyve suyu severler tarafından evlerde de tercih edilen ürün pek çok kişi için ihtiyaçların karşılanabilmesi için özel olarak geliştirilmektedir. Kalitesi ile uzun yıllar rahat bir kullanım sunan ürün fiyatları ile de pek çok kişiye hitap edebilmektedir.

Cancan Büfe Tipi Portakal Sıkacağı

Cancan büfe tipi portakal sıkacağı özellikleri ile tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Çelik tasarımı sayesinde ağır olan ürün hareket etmemesi nedeniyle pek çok kişinin ilgisini çekmektedir. Portatif ve rahat bir kullanımı sayesinde manuel olmasına karşın hızlı sonuç almaya odaklanan ürün aynı zamanda ebatları ile de dikkat çekmektedir. Can can kollu meyve sıkacağı modeli daha az kuvvet uygulanarak tam sonucun alınabilmesi için marka tarafından özel olarak geliştirilen ürünler arasında yer almaktadır. Üretimlerde tercih edilen materyallerin yüksek kalitede olması kırılma ve deforme gibi sorunların ortadan kalkmasına olanak sağlarken aynı zamanda üstün performans sunmasına da olanak sağlamaktadır. Büfe tipi portakal sıkacağı özel haznesi sayesinde kabuk, çekirdek ve diğer materyallerin bardağa geçmemesi için özel tasarım süzgeçlere sahiptir. Süzgeçleri sayesinde meyvenin suyunun daha berrak olmasına olanak sağlayan Cancan portakal sıkacağı tek bir çevirme ile yüksek baskı uygulayarak meyvenin suyunun çıkarılmasına olanak sağlamaktadır.

Cancan Büfe Tipi Portakal Sıkacağı Portakal Nar Sıkma Makinesi Yorumları

Cancan büfe tipi portakal sıkacağı portakal nar sıkma makinesi yorumları bulunabilmektedir. Genel olarak yapılan yorumlar ürünlerin dayanıklılığı ve kullanımı ile ilgili olurken kullanıcı deneyimleri nedeniyle çok sayıda farklı yorum da bulunabilmektedir. Yapılan yorumların olumlu olması ürünü satın almak isteyen diğer müşteriler tarafından da referans niteliği taşıması nedeniyle önem arz etmektedir. Cancan markasına ait meyve sıcakları değişken fiyatları ve yüksek dayanıklılıkları ile pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Trendyol'da yer alan Cancan büfe tipi portakal sıkacağı WYRHFSGB ürününü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.