canbayhobi Karışık Gold Krom Makarom Pembe Pastel Gri Renklerinde Balon Balon Zincir

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

canbayhobi Karışık Gold Krom Makarom Pembe Pastel Gri Renklerinde Balon Balon Zincir

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • paket içerisinde makaron pembe pastel gri olarak 80 balon krom gold olarak 20 adet toplamda 100 balon vardır 5 m lik zincir gönderilir
Geri Bildirim Ver

Canbayhobi 7845152 Karışık Gold Krom Makarom Pembe Pastel Gri Renklerinde Balon Zinciri

Partilerin vazgeçilmez aksesuarlarından olan balon, parti konseptine göre özenle seçilir. Balonlar, renkleri ve tasarımıyla dekorasyonun tamamını etkiler. Canbayhobi gold krom makaron pembe pastel gri balon ve zincir seti, parti ve organizasyonları çok daha renkli bir hâle getirir. Balon süslemeleri ve renkleriyle özel günleri unutulmaz kılar. Doğum günü ya da Sevgililer Günü için Canbayhobi gold krom makaron pembe pastel gri balon seti ürününü tercih edebilirsiniz. Balon seti dekorasyonunuz için oldukça bütünleyici ve romantik bir atmosfer oluşturur. Sette bulunan balonların sahip olduğu renkler, uyumuyla göze hitap eder. Böylece balonlar birçok farklı türdeki dekorasyona uyum sağlayabilir.

  • Renkler: Makaron pembe, pastel gri, krom gold
  • Adet: 100 adet
  • Zincir uzunluğu: 5 metre

Canbayhobi Pastel Balon ve Zincir Seti Özellikleri Neler?

Canbayhobi Pastel Balon ve Zincir Seti Özellikleri Neler?

Canbayhobi 12 inç gold krom makaron pembe pastel gri balonlar, kullanışlı dekorasyon ürünleri arasında yer alır. Balonların sahip olduğu birbirinden zarif renklerle tüm parti temalarına uyum sağlar. Sağlam materyalden üretilen balonlar, uzun süre dayanıklılığını koruyarak deforme olmaz. Balon setinde yer alan zincirin uzunluğu 5 metre olur. Bu zincir sayesinde balonları, dekorasyon ile uyumlu bir şekilde konumlandırabilirsiniz. Zincir uzun olduğu için balonları daire ya da kalp gibi farklı şekillerde asabilirsiniz. Bu tasarımlar dekorasyona bambaşka bir boyut kazandırır. Bu sayede mekânı istediğiniz gibi dekore edebilirsiniz. Setin içerisinde bulunan 100 adet balonla oldukça geniş bir odayı ya da salonu rahatlıkla süslemek mümkün olur. Canbayhobi gold krom makaron pembe pastel gri balon ve zincir setinin şık renkleri sayesinde misafirleriniz çok daha keyifli zaman geçirebilir.

Canbayhobi Gold Krom Makaron Pembe Zincir Setini Kimler Alır?

Canbayhobi Gold Krom Makaron Pembe Zincir Setini Kimler Alır?

Canbayhobi gold krom makaron pembe pastel gri balon ve zincir seti, birçok farklı alanda kullanılabilir ve oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Bu balon seti düğün, nişan, söz, açılış, yıl dönümü, doğum günü ve diğer eğlence organizasyonlarında tercih edilebilir. Balon setinde bulunan farklı renklere sahip balonları dilediğiniz gibi kombin edebilirsiniz. Böylece alan dekorasyonunda kusursuz bir uyum yakalayabilirsiniz. Söz konusu balon seti açık hava organizasyonlarında da kullanılabilir. Dilerseniz balonları helyum ile şişirerek süzülmelerini sağlayabilirsiniz. Helyum dolu balonlar, gökyüzüne yükselebileceği için ürünleri zincire tutturarak ya da bağlayarak kullanmanız önerilir. Canbayhobi gold krom makaron pembe pastel gri balon ve zincir seti, yaz aylarında düzenlenen açık hava organizasyonları için popüler bir tercih olur.

Canbayhobi Pembe Pastel Gri Balon ve Zincir Seti Kaliteli mi?

Canbayhobi Pembe Pastel Gri Balon ve Zincir Seti Kaliteli mi?

Canbayhobi gold krom makaron pembe pastel gri balon ve zincir seti, üstün kalitesi ile beğenilir. Balonların yapısı oldukça esnek olduğu için kolay şişirilir. Buna ek olarak balonların yapımında kullanılan lateks malzeme dayanıklı yapısıyla öne çıkar. Sağlam balonlar, organizasyon boyunca patlamadan mekânı süsler. Ayrıca küçük çocukların oynaması için de uygun olan bu balonlar, sağlığa ve cilde zarar vermez. Balonlar, nefes ya da şişirme pompası yardımıyla şişirilebilir. Dilerseniz helyum denilen ve balonların süzülmesini sağlayan gazı da kullanabilirsiniz. Canbayhobi gold krom makaron pembe pastel gri balon ve zincir seti yorumlarına ve kullanıcı değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Ürünü daha önce satın alıp kullanma fırsatı yakalayan kişilerin deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Balon setini Trendyol üzerinden yalnızca birkaç adımda kolayca satın alabilir, ürünün kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.