Can Yayınları Sinekli Bakkal - Halide Edib Adıvar

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (45)
Kurumsal Fatura
188,60 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
2.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
198,90 TL
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
212,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Can Yayınları Sinekli Bakkal - Halide Edib Adıvar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aybesa Satıcı Ünvanı: İSA ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0820653261
    Bu ürün Aybesa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Halide Edib Adıvar
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Can Yayınları Sinekli Bakkal - Halide Edib Adıvar

Tarihi, töreleri ve II. Abdülhamit dönemini bir kültür olarak anlatan Sinekli Bakkal kitabı ünlü bir Türk romanıdır. Roman Halide Edip Adıvar tarafından The Clown and His Daughter ismiyle ilk kez 1935’te Londra’da yayınlanır. 476 sayfadan oluşan kitabın anlatım dili ise oldukça sürükleyicidir. Toplum sorunlarını felsefik ve sosyolojik açıdan değerlendirir. Siyasal, toplumsal, din ve ilişki konularını farklı açılardan ele alır ve tarihsel olayları anlatır. Kitabı okuyarak dönemin sorunlarını hikaye ve karakterler üzerinden değerlendirebilirsiniz. Birçok kişi tarafından sevilerek okunan kitabın kapağı kartondan oluşur. Sade ve açıklayıcı anlatım dili sayesinde kolay okunur. Merak ettiren olay örgüleri ve aşk hikayesi tarihsel olaylarla dikkat çeker. Keyif veren kitabı boş zamanlarınızı değerlendirirken dönem sorunlarını incelemek için tercih edebilirsiniz.

  • Sürükleyici anlatım
  • Dönemsel
  • 476 sayfa kitap

Bilgilendirici Can Yayınları Sinekli Bakkal - Halide Edib

Bilgilendirici Can Yayınları Sinekli Bakkal - Halide Edib

Sinekli Bakkal romanının yazarı Halide Edib Adıvar’dır. Kitap, ilk olarak 1935’te Londra’da 1936’da ise Türkiye’de yayınlanır. Birçok yazarın oylaması sonucunda kitap 1942’de ödül alır. Almanca ve İngilizce dillerinde çevirileri bulunur. Halide Edip Adıvar bu romanıyla sanatının sınırlarını aşar ve toplumsal sorunları farklı bir bakış açısıyla değerlendirir. Töre ve din konularını dönemin yaşam şekli ve tarihsel sürece göre işler. 1876 - 1909 yılları arasında bulunan dönemde yaşananları öğrenmek için romanı okuyabilirsiniz. Sinekli Bakkal - Halide Edib Adıvar karton kapaktan oluşan kitap 476 sayfadır. Beyaz renkte üretilen kapak sade ve şık tasarıma sahiptir. Üst bölümünde Halide Edib Adıvar’ın fotoğrafı bulunur. Kitabın ismi olan Sinekli Bakkal, yazarın eşinin büyüdüğü mahallenin adıdır. Sorunları farklı açılardan değerlendirirken, döneme ait olayları kronolojik sıralamayla anlatan kitabı yeni bilgiler edinmek için okuyabilirsiniz.

Tarihsel Can Yayınları Sinekli Bakkal - Halide Edib Adıvar

Tarihsel Can Yayınları Sinekli Bakkal - Halide Edib Adıvar

Can Yayınları Sinekli Bakkal - Halide Edip Adıvar tarafından yazılan dönemin sorunları ve mahallede yaşayan tüm farklı insanları anlatan tarihsel bir kitaptır. Roman, Sinekli Bakkal mahallesinde geçer. Bu mahallede yaşayan bakkal sahibi Tevfik evlidir ve zenne rolü yaparken karısı gibi davranır. Zenne mesleği sebebiyle mahallede Kız Tevfik olarak bilinir. Bu sebep yüzünden bir gün karısıyla boşanır. Ayrılık sonrası Rabia adında bir kız evladı olur. Zennelik yaparak ünlü olan Tevfik İstanbul’dan sürgün edilir. Kitabı okuyarak Tevfik’in sorunları ve döneme ait bilgileri öğrenebilirsiniz. Sonrasında Tevfik’in kızı Rabia hafız olur. Babası sürgün edildikten sonra Rabia ünlü piyano öğretmeni Peregrini ile evlenir. Tevfik sürgünden tekrar eski mahallesine döner ve mutlu bir şekilde yaşar. Tevfik’in ve Rabia’nın yaşamını öğrenirken keyifli vakit geçirmek için romanı tercih edebilirsiniz.

Can Yayınları Sinekli Bakkal - Halide Edib Adıvar Fiyatı

Can Yayınları Sinekli Bakkal - Halide Edib Adıvar Fiyatı

Kitap II. Abdülhamit döneminde bir mahallede yaşanan olayları, töre din, toplumsal sorunları ve insanların hayatını anlatır. Doğu ve Batı felsefesinin sanatını işlerken sosyolojik açıdan olayları değerlendirir. İlk olarak Londra’da The Clown and His Daughter ismiyle yayınlanır. Sonrasında Türkiye’de önce gazetede yayınlanır ve ardından kitap olarak basılır. Sürükleyici anlatımı ile öne çıkan kitabı merak ettiren olay örgüleri için okuyabilirsiniz. Can Yayınları Sinekli Bakkal - Halide Edib Adıvar fiyatı ürünün içeriği, kalitesi gibi özellikleriyle belirlenir. Dönemin yaşantısını anlatan kitap, gelenek ve göreneklerin yol açtığı sorunları ele alır. Tevfik ve Rabia’nın baba kız hikayesiyle farklı bir bakış açısı kazandırır. Sade ve açıklayıcı anlatımı ve şık kitap tasarımı dikkat çeker. Eski zamanları anlatan Can Yayınları Sinekli Bakkal - Halide Edib Adıvar yorumları ve özelliklerine Trendyol’dan ulaşabilir, uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.