Can Yayınları Şeker Portakalı Jose Mauro De Vasconcelos

121,95 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
105 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
127,50 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
174,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Can Yayınları Şeker Portakalı Jose Mauro De Vasconcelos

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇINAR KİTAP Satıcı Ünvanı: SAADET AKYILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0440368592
    Bu ürün ÇINAR KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Acı dolu bir hayat sürdürmek ve bunu yaşamın olağan seyri gibi kabul etmek, ta ki hayattaki en gerçek ve karşı konulamaz acının ne olduğunu öğrenene kadar… Şeker Portakalı
  • yoksulluk ve sevgisizlik içinde yaşayan küçük Zeze’nin dünyasını, okuyucusuna yalnızca minik bir çocuğun gözünden değil, evrensel bir hakikat penceresinden sunuyor.Brezilyalı yazar Jose Mauro de Vasconcelos’un 1968’de yayımlanan Şeker Portakalı adlı eseri, yalın anlatımı ve çarpıcı hikâyesiyle dünya edebiyatının unutulmaz başyapıtları arasında yer alıyor. Yazarının hayatından izler taşıyan eser, bir çocuğun iç dünyasından yola çıkarak tüm insanlığa acıyla yoğrularak olgunlaşmanın ağırlığını duyumsatıyor.Gerçekçi anlatımı ve duygu ağırlıklı temasıyla Latin Amerika edebiyatını tüm yönleriyle yansıtan Şeker Portakalı
  • saflığı, şefkati ve acıyı eksiksiz bir empati ile iliklerinize kadar hissetmenizi sağlayacak.Saflığın Acıyla YüzleşmesiKitabın başkahramanı Zeze, yaramazlıklarıyla meşhur bir afacan. Mahallelinin “şeytan” olarak andığı bu çocuğu, öğretmeni ise bir “melek” olarak görüyor. Günün birinde Zeze ve ailesi, maddi imkansızlıklar nedeniyle oturdukları evden taşınmak zorunda kalıyor. Zeze, önceleri taşınmalarına çok üzülse de bu durumu yeni taşındıkları evin bahçesindeki şeker portakalı fidanıyla telafi ediyor. Fidan, çok geçmeden Zeze’nin en iyi arkadaşı oluveriyor.Zeze bir gün, en büyük hayalini, daha doğrusu yapmayı en çok istediği yaramazlıklardan birini gerçekleştiriyor. Bu yaptığının bedelini ise mahallede Portekizli adıyla bilinen bir adamdan fena halde dayak yiyerek ödüyor.Küçük kahramanımız, başta bu adamdan nefret etse de sonradan onu çok seviyor. Hatta Portekizliyi o kadar çok seviyor ki bu sayede haylazlığı da bırakıyor. Zamanla ikilinin arasında, baba-oğul ilişkisi gibi bir bağ kuruluyor. Ancak hikayenin sonunda bu bağlılık, Zeze’yi iyileştirdiği kadar onun ömür boyu unutamayacağı bir acıyı da beraberinde getirecek. En Güncel Üniversite Ders Kitapları Mağazamızda Mevcuttur.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Jose Mauro de Vasconcelos
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Şeker Portakalı - Jose Mauro De Vasconcelos | Can Yayınları

Jose Mauro De Vasconcelos Brezilya’da yoksul bir ailede dünyaya gelir. Yazdığı kitaplarında acı dolu bir hayat süren ve bunu yaşamın olağan seyri gibi kabul eden karakterlerin bulunması bundan dolayı olabilir. Yazarın Can Yayınları Şeker Portakalı adlı kitabında yer alan Zeze bu karakterlerden biridir. Her yaştan okura hitap eden kitap, evrensel bir gerçeklik bakış açısıyla yazılır. Kitapta saflık, şefkat ve empati Zeze adlı karakterin şeker portakalının fidanı ile olan bağlantısı üzerinden anlatılır. Her yaştan okuyucuyla buluşan Can Yayınları Şeker Portakalı Jose Mauro De Vasconcelos, okuyanın kendisini bulması için akıcı bir dille aktarılır. Bu kitapla siz de kendinizi bulabilir, etrafınızdaki kişilere örnek olabilirsiniz. Bu kitabı okuyarak kişisel gelişiminize katkı sağlayabilirsiniz.

  • Özgün bir hikaye
  • Sürükleyici anlatım
  • Kişisel gelişim

Özgün Şeker Portakalı Jose Mauro De Vasconcelos Özellikleri

Özgün Şeker Portakalı Jose Mauro De Vasconcelos Özellikleri

İki ayrı kültürü taşıyan Jose Mauro De Vasconcelos, kitaplarında ve yazdığı yazılarda bunu rahatlıkla yansıtabilmiş yazarlardandır. Popüler kültürde yeri olan yazar, başarısıyla tüm dünyada adından söz ettirir. Özellikle soyut hisleri somut nesneler üzerinden başarılı bir şekilde anlatarak karakterler üzerinde kendi hikayesini aktarır. Bundan dolayı pek çok kişi tarafından hikayenin sonu oldukça merak edilir. Yazdıklarıyla kişiye bakış açısı kazandıran Vasconcelos, her yaştan ve her koşulda bulunan kişiye örnek olmayı başarır. Şeker Portakalı Jose Mauro De Vasconcelos kitabı sayesinde Zeze’nin hikayesini yalın anlatımıyla rahatlıkla okuyabilirsiniz. Yazar ilk olarak Zeze’nin hayatını ve maddi yetersizlikle nasıl baş edebildiğinden bahseder. Sonrasında ise anlatım Zeze’nin şeker portakalı fidanıyla olan bağlantısına geçer. Kitabın başarılı anlatımı ve okuyanın bakış açısını değiştiren yazar, her yaştan okuyucuya örnek olur.

Sürükleyici Can Yayınları Şeker Portakalı Avantajları

Sürükleyici Can Yayınları Şeker Portakalı Avantajları

Vasconcelos her yaş grubunun merakla ve ilgiyle okuduğu bir yazardır. Başarılı ve yalın bir anlatımı olan yazar, akıcı üslubu ile dikkat çeker. Zeze karakteri üzerinden kişilerin kendisini bulması için yazdığı hikayesini Jose Mauro De Vasconcelos Şeker Portakalı kitabından okuyabilirsiniz. Jose kitabını yazarken; kendi yaşamından ve iki farklı kültürden beslenir. Buna ek olarak kitabın yazıldığı 1960’lı yıllarda dünyanın o zamanki geçirdiği süreçler yazarda, gerçek bir hayat hikayesini okurlara sunma isteği uyandırır. Ayrıca duygularını, maddi imkansızlıklar nedeniyle oturduğu evden taşınmak zorunda kalan Zeze karakterini örnek vererek yansıtır. Sizlere bir şeyi ne kadar çok isteseniz de sonucunu düşünmeden hareket etmemeniz gerektiğini düşündürebilecek bir kitaptır. Birçok farklı bakış açısını yansıtarak beğeni toplar. Sürükleyici anlatımı ile birçok yaş grubuna hitap edebilen bu kitabı satın alabilirsiniz.

Bütçe Dostu Can Yayınları Şeker Portakalı Fiyatı ve Yorumları

Bütçe Dostu Can Yayınları Şeker Portakalı Fiyatı ve Yorumları

Bu kitap sayesinde Zeze’nin karşılaştığı engellerde kendinizi bulabilirsiniz. Ayrıca empati odaklı hareket etmek üzerine hikayeleştirilmiş bu kitapta, sıkılmadan detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Aynı zamanda kişiliğinize renk katarak maddi sıkıntılar ile nasıl baş etmeniz gerektiği konusunda fikir verebilir. Zeze’nin karakter özellikleri ve hayata bakış açısıyla ilgili bilgi edinebileceğiniz bu kitap, eğlenceli vakit geçirmenizi sağlar. Yazar, hikayeyi sade ve akıcı bir dil kullanarak anlatır. Bu sayede her yaştan okuyucu, rahatlıkla yazılan hikayeyi anlayabilir. Bu keyifli kitabı arkadaşlarınızla birlikte okumak, fikir alışverişi yapmak açısından faydalı olabilir. Can yayınları Şeker Portakalı fiyatı kitabın bu özellikleri doğrultusunda değerlendirilir. Bakış açınızı değiştirerek kişisel gelişiminize katkı sağlayan bu kitabı Trendyol’dan uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Ürün hakkında yapılan müşteri yorumlarından yararlanarak kitabın nasıl değerlendirildiği hakkında fikir edinebilirsiniz.